חיפוי מטבח

בראון10

New member
חיפוי מטבח

הי,
אז עדיין בנושא חיפוי מטבח, אחרי שהחלטתי לעשות זכוכית, מתלבטת (גם בגלל העלויות).. מצאתי אריחים יפים דמויי זכוכית (בתמונה).
אשמח לחוות דעת ומה מתאים למטבח / שיש.
תודה !

אמרלדה

Active member
כולם מתאימים. זה ממש עניין של טעם

אני אישית, כחובבת צבע, הייתי בוחרת בירוק. הוא יהיה מקסים שם.
&nbsp
הכתום חזק מידי בשבילי. אבל זה גם בגלל שאני לא מתה על הצבע הזה.

batno1402

New member
אריחים באמת יפים.

המטבח שלך מזכיר את המטבח שלי(שיש אחר).
איפה מצאת את האריחים?

המטבח שלנו באותם צבעים

שבוע שעבר התקינו זכוכית בצבע שמנת של בלורן - יצא מהמם!
אבל: אצלנו יש גם מדפי עץ ועליהם אקססוריס צבעוניים, וקיר עם תמונות צבעוניות, ותאורת ספוטים נופלת על הזכוכית ומדגישה אותה.
כך, שההחלטה לגבי החיפוי תלויה במה עוד יש במטבח, ובחלל הציבורי.

תנסי לקחת דוגמה קטנה מהשיש ולראות איך מתשלב עם המנטה.
עם אריחים בצבע קפוצ'ינו גם ישתלב מהמם. ראיתי בריקים כאלו אצל חזי בנק בדיזיין סנטר (בלי פאזה, הפאזה לוקחת קצת למראה כפרי יותר).

בראון10

New member
תוכלי לצרף תמונה?

ומה העלויות בבלורן?
אשמח לשמוע..
לגבי אריחים מנטה אני לא מתחברת, אני לא מהנועזות וזה צבע לא משתלב בעיניי עם שיש 4330.
היה גם בצבע בז' - מוקה בהיר, שאותו שוקלת, אבל הוא יותר כהה מהארונות, והמליצו לי לקחת בהיר שיותר פותח את המטבח..

ממליץ בחום לשלב קצת צבע(משהו רגוע שמתאים לטעמך)

אני עשיתי מטבח לבן עם חיפוי לבן.
יצא קלאסי.
אך בהחלט חסר לי שם צבע (למרות שיש לי שם גם פינת אוכל עם כסאות צבעוניים).
המנטה יפיפה.
אולי יש גוון עדין יותר?

בהצלחה!

בראון10

New member
יש גם קרם- בז' כזה..

אבל המליצו לי לא לעשות משהו כהה מהארונות..
ובכלל עוד בודקת אופציה לחיפוי זכוכית אם אמצא מחיר יותר שפוי

אני אנסה לצרף תמונה מחר

הי,

לגבי המחיר: קצת יותר מ 1000 ש"ח למטר מרובע + מחיר לחיתוכים עבור נקודות חשמל + 1000 ש"ח מדידות והרכבה + מע"מ
הכי טוב, לגשת אליהם לקבל הצעת מחיר.
אצל זגג פרטי יעלה יותר זול, אבל אז צריך למצוא מישהו עם המלצות שמשתמש בזכוכיות וצבע איכותי.

לגבי האריחים:
לטעמי אריחים לבנים עם קלפה לבנה מעל זה קצת אנמי.
אני שקלתי בזמנו אריחים בצבע ב'ז-מוקה בהיר, כך שיהיה קצת יותר כהה מהארונות ועדיין יותר בהיר מהשיש.
ראיתי כאלה יפים אצל חזי בנק.
שימי לב שהשיש 4330 הוא חום-אפרפר, אז לא ללכת על אריחים בגווני חום, אלא יותר בצבעי מוקה בהירה/בטון.
נראה לי ששילוב עם אריחי מוקה בהירה יצא מהמם.
אני אישית גם פחות אוהבת אריחים עם פאזה למטבח מודרני.

מרי פופ

New member
תודה! אלו אריחים בצבע שמנת, היחוד שלהם שהם לא אחידים בשוליים

של חברת Eqipe.

בראון10

New member
אלה באמת אריחים יפים. הם קטנים יחסית, נכון?

ולגבי האריחים דמויי זכוכית שאני ראיתי, מצרפת את הסדרה, מתלבטת בין לבן לקרם- בז', שיהיה כהה יותר מהארונות.
תמי- האם נכון עיצובית ללכת על קרם ולא על לבן עם שיש 4330?
תודה!

בראון10

New member
תודה!

קיבלתי עד עכשיו הצעת מחיר די גבוהה לזכוכית, אז שוקלת בכל זאת קרמיקה.
מה דעתך על אריחים בצבע קרם (מתחת לכתום בתמונה)? מצד אחד- שונים מהארונות, מצד שני קצת מגוונים..

לפחות בתמונה אריחי הקרם נראים צהבהבים ולא משתלבים.

אני הייתי מחפשת אריחים שיתאימו לשיש שהוא חום אפרפר, כלומר ב'ז-מוקה / קפוצ'ינו בהיר.

מצרפת תמונה

התמונה לא לגמרי משקפת, במציאות הזכוכית עוד יותר מרשימה ויפה.

בראון10

New member
מטבח מהמם!!

באיזה צבע הארונות? שמנת/ קרם?
הזכוכית היא עד למעלה או בגובה 60? קיבלתי הצעת מחיר מאיש זכוכית, אבל הוא לוקח המון דווקא על החלקים הקטנים (מתחת לחלון, בצדדי החלון כל מיני פינות מלבנים קטנים).. וזה יוצא די יקר.
אז חושבת ללכת בכל זאת על האריחים הלבנים מבריקים. הבז' באמת טיפה נראה צהבהב, אבל ממה שראיתי דווקא יכול להשתלב עם השיש, אותי מטריד יותר השילוב עם הארונות שבהירים יותר..
אגב איזה תאורה יש אצלך מעל האי?

פרטים

הארונות הם בצבע NWC030 של נירלט, שזה לבן עם נגיעת מוקה (דהיינו: לבן שבור / שמנת לא צהובה). צבע הקיר כנ"ל. הארונות הם בגימור מט והזכוכית מבריקה (שקלתי את הגימור המשי לזכוכית, אבל הוא יקר יותר, ולא נראה לי מצדיק). שיש 4330 מדוקק.
הזכוכית היא עד למעלה, כלומר עד לשרוול גבס עם הספוטים. רק על קיר החזית (הקיר של החלון).
רצינו להמנע מחיתוכים באמצע הקיר, כיוון שאין לנו ארונות עליונים.
עלינו 2 ס"מ עם השיש מסביב, ועליו הותקנה הזכוכית. בעיניי זה יותר מוצלח.

מעל האי יש שני גופי תאורה נפרדים. נרכשו בתומס תאורה. מאד אוהבת את העיצוב שלהם. לא כ"כ אוהבת את התאורה שהם מפיקים (אור כתמתם מרוכז על גבי העץ באי). הייתי מעדיפה גופי תאורה שנותנים אור כללי יותר מסביבם, אבל בעלי אוהב את העיצוב שלהם

אכן, כל החיתוכים והשקעים עולים כסף. הרבה.
אנחנו חיכינו כמה חודשים טובים מאז שהותקן המטבח ועד שהזמנו את הזכוכית, כדי להתאושש כלכלית. הכל באמת מאד יקר ולא רציתי להתפשר.

אצלך הגיוני לעשות חיפוי עד גובה הקלפה בגובה אחיד מסביב.
חיפוי לבן יצא בסדר, זה בטוח. היה נראה יפה יותר (לטעמי) אם הקלפות היו עם זכוכית בצבע מוקה. יש אפשרות כזאת?

בתמונה האריחים לא נראים מזכוכית. יכול להיות שאלו הם אריחים מבריקים ולא זכוכית? ראיתי אריחי זכוכית בצבעים יפים ומשתלבים עם הארונות והשיש לפני כמה חודשים בעמודי שלמה ברחוב של הדיזיין סנטר בבני ברק. הסתכלת שם?

למעלה