חיפוי זכוכית

חיפוי זכוכית

מטבח בצורת ר'. בקיר אחד קלפה באמצע הקיר ובקיר השני קלוט אדים . האם זכוכית שעולה 10-15 ס"מ בשני צידי הקלפה( קלפה גובה 50), האם זה נראה פחות יפה מחיפוי זכוכית שהיא בקו ישר עם הקלפות ובגובה אחיד בשני הקירות ?????

נכון

בעלי סתם מתעקש שיותר יפה שהזכוכית תהיה גובה אחיד בשני הקירות ובגלל שהקולט זה 60 סמ מינימום אז את הקלפות אני צריכה לעלות ל 60 סמ ולהתפשר על הגובה של הקלפות ( גובה 50 הרבה יותר נוח לי ). אני אמרתי לבעלי שאני לא חושבת שזה נורא שהקלפות יהיו גובה 50 סמ מהשיש והקולט גובה 60 סמ מהשיש . ואז יש משחק עם הזכוכית. שהיא תהיה מתחת לקלפות גובה 50 סמ ותעלה 10 סמ( לגובה 60) בשני צידי הקלפות (שהן באמצע הקיר) ותמשיך עם גובה 60 לקיר השני של הקולט. אני גם אמרתי לו שזה אפילו יותר מעניין שהקולט יותר גבוה מהקלפות. דרך אגב הקלפות זכוכית מט אפור והחיפוי זכוכית לבן קליר מבריקה

חשוב שקלפות יהיו במקום נגיש ונוח ולא גבוה מדי. כך שתוכלי לפת

..כך שתוכלי לפתוח ולראות מה יש בפנים ולהגיע עם היד להוציא מה שצריך.
הקול, לעומת זאת, חייב להיות גבוה יותר כך שלא יתנגש לך בראש. כלומר - מעל הראש.
ליישר את גובה הקולט והקלאפות זו פשוט טעות!!

למרי פופ. אז את אומרת שזכוכית שעולה 10 סמ בשני צידי הקלפות וממשיך באותו קו בקיר השני נראה גם יפה יצא לך לעצב מטבח כזה .??? ועוד משהו אני רוצה לתלות את הקולט באיזור הכיריים בדיוק מעל הזכוכית גובה 60. האם קולט שהולך בשיפוע יהיה יותר פרקטי מבחינת הראש שלא יתקל בקולט .

מרי פופ

New member
לא זכור לי שיש לי תמנה כזו של זכוכית

אבל זה נשמע מצוין.
קולט בשיפוע יהיה מאוד פרקטי מבחינת הראש.

שולחת לך כמה תמונות של זכוכית שעולה בשני צידי הקלפה

וממשיכה בגובה זה בקיר הקולט

אשמח לקבל חוות דעת על התמונות ששלחתי

לעשות חיפוי כמו בתמונות שהזכוכית עולה 10 סמ בצידי הקלפות או לרדת מזה ולעשות גובה אחיד , גובה 50 והקולט 10 סמ מעל חיפוי הזכוכית

קיבלת חוות דעת. היא נשארת אותו הדבר.

התמונות יפות והעליה בצידי הקלאפות היא הדבר הנכון.
קולט מעל החיפוי ייראה כטעות, יהיה מכורער, ובעייתי לנקות.
בהצלחה :) :)

למעלה