חיפה מתעוררת

• פותח הנושא dotch
  • פורסם בתאריך

dotch

New member
חיפה מתעוררת

אהלן! בשנה וחצי האחרונות קשה היה לנסוע במרכז הכרמל בחיפה מבלי להתקל במפגיני "חיפה עם יש"ע" זועמים. החלטנו שמכיוון שאנחנו יודעים שתכל´ס זה לא ככה, לקום ממרבצנו, ולהתחיל לפעול. היום הפגנו 3 אנשים בצומת של דרך - הים, והיה מצוין. התגובות היה נהדרות. אנחנו די בונים על זה ששבוע הבא נהיה לפחות 4, אז אם גם לכם נמאס לשבת בבית בזמן שהמדינה בורחת לנו בין האצבעות, ואתם מאזור חיפה, בואו לעזור. אנחנו כרגע בעיקר תלינו שלטים של "לצאת מהשטחים - לחזור לעצמנו", "לצאת מהשטחים - לעצור את המלחמה" ודומיהם, וחילקנו (הרבה מאוד) סטיקרים ופליירים מאותו סגנון. כל עזרה, תמיכה, או חיוך יעזרו. תכתבו לי באי - מייל. תודה. שלום!

הדואל שלך מפורסם

רק בכרטיס האישי וחבל שכשאני רואה בכרטיס שלך שאת אותה הודעה השארת בכל פורום כמעט אתה שכחת להוסיף את כתובת הדוא"ל שלך. אז כי ראיתי אותה הנה היא: [email protected] ואגב אני אשמח לבוא מתישהו לעזור. שרימפי

Alder

New member
משעשע למדי

הביטוי "חיפה מתעוררת" אמור להיות משויך דווקא בצורה ההפוכה. חיפה מאז ומתמיד היתה עיר "בשליטת" השמאל. מאז ומתמיד כאשר היו הפגנות ימין בה, מהעבר השני של הכביש היו מפגינים שמאלניים. לפני שנה וחצי, כאשר הפלסטינים החלו במרד המזוין שלהם לאחר הצעות ברק, ולאחר שהיה ברור לכל בר דעת שדרכו של השמאל לא עוזרת לנו יותר, לאט לאט נעלמו מפגיני השמאל הקבועים שהתגודדו מול מפגיני הימין. מה הפלא בכך, בהתחשב שכל מחשבתם אודות "צד שני הוגן והגון" קרסה בן יום. מסתבר, שעתה וחבריך ניחנים בזכרון קצר להפליא ובחוצפה לא מועטה. המלחמה הזאת לא הוכרזה ע"י ישראל אלא ע"י הצד הפלסטיני ולאחר קבלת הבטחות חסרות כל שחר, ע"י אהוד ברק. רק רציתי להזכיר זאת, לכל אותם אלו שניחנו באלצהיימר מפותח. ואגב, אותם מפגיני יש"ע זועמים כיוון שיורים עליהם כל יום. אם נאמץ את הצעותיך ושל חבריך להפקיר אותם, אני מתאר לעצמי שאכן הם לא יזעמו יותר. קשה לזעום כשאתה קבור מספר ס"מ תחת הקרקע.

EverMan

New member
רק לאותם בעלי אלצהיימר

להזכירם את הוד ביביותו אשר לא רק הבטיח אלא גם קיים ונתן לפלשתינאים את חברון ללא שום תמורה ולא שום מטרה ,אפילו לא תמורת הפסקת אש. אם ברק "ברח" מלבנון אז ביבי לא רק שברח , אלא ברח עם הזנב בין הרגליים ועם מצח חבול. אותו ביבי שהבטיח שלא ידבר עם פלשתינאים , רק עלה לשלטון ולא רק שדיבר איתם , הוא אף ניסה להגיע עימם למשא ומתן על הסכמי שלום ! מה ברק נתן לפלשתינאים חוץ מהבטחות ? דבר ! מה ביבי נתן להם ? -חברון -דיונים -הסכם ווי -הטבות כספיות. אז רק לאותם בעלי אלצהיימר שמאשימים את ברק בכל הדברים. ביבי שהיה לפניו פגע הרבה יותר מברק, ברק נכנס למגפיים גדולות עליו ודיי מלוכלכות בדם יזע ודמעות של העם שלנו ושל העם הפלשתינאי. אני מאחל כל טוב לאדם אשר מפגין בצומת ומזמין אותו ליצור עימי קשר , אני אשמח להצטרף אליו שאני אהיה בסביבת חיפה , (לא יוצא לי הרבה , אבל אני אשמח לצאת מגדר הרגיל [בתור תושב כרמיאל]). עלה והצלח ! ומי יתן וירבו כמוך ! -=<ענבר רובין - נוער העבודה כרמיאל>=-

אבנר.

New member
גם אתה חולה אלצהיימר?....

ביבי נתניהו באמת שיקר לבוחריו - כשמסר את חברון... ו...ברק, בניגוד למה שאמרת, נתן לפלשתינאים ועוד איך נתן... -לפחות יותר מאשר ביבי... -אם אתה לא זוכר, אז להזכירך ידידי, ברק מסר חבלי מולדת בדרום הר חברון, הוא שילח ברקים בתושבי נגוהות וניתק אותם מישובי הר חברון ע"י מסירת כביש הגישה לישוב לידי הרשעות הפלשתניאית. לא די לא בזה, פנה אותו ברק והציע למחבליו של אדולף ערפאת - כמעט את כל יש"ע, את ירושלים, פליטים, שיבה... הרבה יותר מכל רה"מ אחר... אמנם בסופו של דבר כיון הא-ל ולא יצא מתוכניותיהם של אותם אנשים נילוזים דבר וחצי דבר, מה שיצא טוב בסופו של דבר הוא שהוכח לעם היהודי היושב בציון ובפזורות - כי אין לנו עסק עם שוחרי שלום כי עם מחרחרי מלחמה וצמאי דם, אשר לא רוו מדם היהודים מאז הטבח בתרפ"ט. המצפה לגאולה - אבנר. נ.ב. לא ידעתי שאתה גר בכרמיאל - הייתי שם ביום שישי.. ואגב, שלתי.. - בטבריה הייתי לאחר צאת השבת.. -הייתה לנו שבת עם "נוער מולדת" בגולן.

Alder

New member
ואוסיף לדבריו של אבנר...

בנימין נתניהו אכן שגה בגדול. בענק. מהי שגיאתו? הוא המשיך את הסכמי אוסלו, הסכמים אשר נכפו על עם ישראל ע"י קבוצת שרלטנים שהוליכה את הציבור (ואת רבין, אני מאמין) באף. הוא המשיך את הסכמי אוסלו אשר הועברו בכנסת ישראל *אך ורק* בזכות קולו של אלכס ("טויטה") גולדפרב - אשר ערק ממפלגתו והצביע בעדה בזכות שוחד פוליטי שניתן לו ע"י השמאל (למען האמת הטויטה הוחלפה בסופו של ענין במיצובישי אולם זהו סיפור אחר..) אכן, בנימין נתניהו שילם במשרתו על כך שהמשיך לנסות לקיים את ההסכמים. אומנם הוא עשה זאת במסגרת רוח ההדדיות, אשר להזכירך ידידי קצר הזכרון, היתה עד כה היחידה אשר בלמה את הטרור, וזאת בניגוד למנטרת השמאל הגורסת כי עלינו למלא את חלקנו בהסכם, גם כאשר הצד השני לא ממלאו. בנימין נתניהו הופל לא ע"י השמאל ההמום מהפסדו בבחירות 96, אלא ע"י הימין. אין זה משנה אם עקב תחושתם הקשה כי מסירת חברון היא פרה קדושה שהוא שחטה, או אם ע"י דרך הצלחתו הבינונית ומטה בתקשורת השונאת אותו...הנקודה היא שאנו, הימין, הטיפש והעיוור בזמנו, הפלנו אותו. מלבד הדברים שכן ברק נתן לפלסטינים ושכחת "בטעות", שכחת לציין את הדבר החשוב ביותר שהוא העניק להם. ברק נתן לפלסטינים את ההרגשה שישראל מפחדת. ישראל חלשה. שהם אכן יכולים לגבור עליה. וזהו החטא הנורא מכל לדעתי שעשה ברק. ראש ממשלה אשר שולח נציגים לדון ב X אחוזים שימסרו לפלסטינים, כאשר באותו יום נרצחים Y יהודים, הוא ראש ממשלה הראוי לבעיטה טובה במקום בו השמש אינה זורחת. ברק נתן אפשרות לטרור הפלסטיני להרים ראש, וכאשר גילה את חולשתו הנוראית בימיה הראשונים של המרי המזוין שהם פתחו, למעשה קבע עלינו את תוצאות ההווה. לו אך היה אכן מקיים את האולטימטום שהציב להם, מיד לאחר שהם פתחו במאורעות...לו אך לא היה חוזר לנסות שוב דיונים על הסכמי הנסיגה, כאשר דם יהודי חם עדין ניתז על הקרקע.... זכור דבר אחרון - עראפת עד כה קיים את כל מה שהבטיח. עוד בשנת ה 70 כאשר אש"ף חיבר את תוכנית השלבים שלו, לפיה הם יחלו במו"מ ולאט לאט יעברו לדרך האש עד להשמדת ישראל. ההיסטוריה הקצרה שלנו אכן מלמדת שתוכניתם מבוצעת להלכה. אנו עוזרים להם בלב שלם, מתוך רצון להשיג מעט שלווה שכנראה לא נזכה להשיג, במיוחד לא עם רב מרצחים שכזה. ברק, כאשר "אפילו" מבטיח משהו, נופל לחלק מאותה תוכנית אש"פיסטית. רענן את זכרונך לפני שאתה יוצא להפגנה למען תנועה ומחשבה אשר היא זו ששיקעה את ישראל בבוץ המלוכלך הזה...

שמאלני

New member
מצוין....

טוב מאוד שאתם הולכים בצמתים בכדי לעורר את אזרחי מדינת ישראל שהמצב כיום לא יכול להמשיך.

למעלה