חיפה האזינו!!

Rogue Dragon

New member
הגת רימון.... מה זה ?????

ואני לתומי חשבתי שזה מועדון שכמו שאומרים needs no introduction ! הגת רימון, ממקום ברחוב הגת רימון 16 (כמה מקורי) הינו מקור השראה למועדונים אחרים ואם לא אז הוא צריך להיות כן מקום הנאה מסיבי לחובבי הז´אנר השחור
הוא מורכב בארבעה רחבות כאשר בכל זמן נתון במסיבה פתוחות שלוש, בימי שלישי וחמישי ונראה לי שגם שבת לקראת ערב יש מסיבות שחורות משמע אולם אחד לפחות מוקדש אך ורק למוזיקה שלנו ! ונכון שזה אולע לא מצדיק את השם מסיבה שחורה אבל האווירה בהחלט מצדיקה, לא דחוס מידי, סלקציה טובה, אנשים ממש סבבה, מוזיקה ממש פיצוץ ! המקום כולו מעוצב ממש מגניב רחבה אחת כמו ספרייה עם אורות מעומעמים בצדדים ומראות ענקיות על הקירות, רחבה שנייה מעיין חדר רומי כזה והכי חשוב מיגוז אוויר !! השלישית פשוט צ´יל אאוט בחוץ טוב זהו בערך המועדון מאד ממולץ ואל תידאגו לעובדה שזה מגיל 23+ לבנות אין בעיה להיכנס ואני למזלי גם כן עוד לא נתקלתי בהתנגדות

ממררבב

New member
אני אזכור את השם הזה

נשמע מבטיח ולא דואגת בקשר לאנשים שיש שם. מי שאוהב מוזיקה שחורה לא יכול להיות מזיק (בכל אופן ככה זה לפחות בארץ)

Rogue Dragon

New member
אז לרפרנס נוסף

תיזכרי גם את ה-G spot לא הייתי שם אבל שמעתי שכשמו כן הוא ! ואכן יש גם את הדינמו דבש שמומלץ רק אם לא הצלחת להיכנס לגת כי חם שם והמוזיקה השחורה לא ממש מוכרת

Rogue Dragon

New member
נראה לך....

לצערי בעל כורחי אני נאלץ לגרור את עצמי בתוך מסכת היסורים שהטכניון כופה עלי ! לכן אני נמצא כאן באמצע השבוע ולכן אני בואח ברגע שאני יכול !

Rogue Dragon

New member
כן הסמסטר נגמר...

אבל לקחתי על עצמי סמסטר קיץ, רק אלוהים יודע למה ! ואני לומד כאן מתמטקיה-מדעי המחשב גם כן רק אלוהים יודע למה !!?

בלעעעעעע....רק למירב אה???

בכל מקרה,יש לך בסופי שבוע,את הלונה ואת האולטרסאונד שמספר רחבה של מוסיקה שחורה. באמצע שבוע יש כל מיני דאנס ברים ופאבים,אבל מוסיקה שחורה לא משודרת שם נון סטופ,אלא ערבובים של עוד סוגים.
אבל רגע ניתן למירב להשיב לך על השאלה................. LOVE ענת.

OfeK23

New member
ערב טוב ענתי ומרבבב

ושימשיך ככה... בייייייי אופק

למעלה