חיפה האזינו!!

ממררבב

New member
חיפה האזינו!!

מה קורה!! איזה באאאסה לי ,קניתי דיסק על הפנים היום.. של הראפר נלי אם מישהו מכיר.. איזה חבל על הכסף... והיה לי גם שיעור נהיגה (כן,יש עוד אנשים שתקועים עם זה, לא להתנשא!!) ולמדתי היום פעם ראשונה איך להחנות!! יאללה ספרו מה אתכם אני רואה בעיני הרנטגן שלי שכולכם נמצאים בפורום עכשיו אז לא להתבייש ולכתוב

eyal-m

New member
באמת<???היתאכזבת מהאלבום של נליי>>>

<<<תודה על המידע דווקא השיר החדש שלו HOT IN HERE אהבתי כניראה שזה השיר היחיד הטוב שלו תודה בכל אופן מרב [מיכאלי...?]

ה מ ש י ח

New member
אין כל כך קשר בין המשיח למשאלות..

אבל אם אני יכולה להסב לך אושר אז..

ממררבב

New member
האם שמעתי נימת לגלוג בקולך?../images/Emo46.gif

את לא יודעת למה צריכים חיטה? חיטה זה דבר חשוב מאוווד מאווווווד אנחנו מכינים מזה לחם ואז מוכרים את זה במרכז העיירה לתושבי הכפר זו פרנסתינו מימים ימימה

לא ידעתי ש......

את גרה באיזה כפר......
ואני לא מזלזלת,חס וגראס!
אבל אם כבר אני הייתי מבקשת 2 ק"ג קקאו.......להכנת שוקולד
יאמי חחחחחחחחחחחחחחח
LOVE ענת.

מה???????

אם את לא רוצה את הדיסק את מוזמנת להביא לי אותו. יש לו שירים גדולים בדיסק הזה. גם הדיסק הקודם היה NUMBER 1 (תרתי משמע
) ומה המצב חוץ מזה????
LOVE ענת.

ממררבב

New member
../images/Emo24.gifענתי!!

ממצב חומד את ראפרית?
איזזזזזה דיסק טוב ואיזה בטיח הוא לא יישאר אצלי עוד הרבה זמן זה בטוח או שאני אתן את זה לג´אנק ואז אקבל 20 שקל הנחה על דיסק או שאני אתן את זה מתנה לחברה שלי שאמרה שבא לה לשמוע אותו

שלום שלום אחותי../images/Emo98.gif

ראפרית? אממ.........לא ממש פשוט אוהבת מאוד את נלי......... אלה אחד מהדברים הבודדים שנכנסים אלי לאוטו. יש לי סלקציה גבוהה לגבי בחירת מוסיקה לשמיעה באוטו בזמן נהיגה
ועכשיו בדיוק מתנגן לי ברקע HOT IN HERE שתודי שזה שיר טוב
חוץ מזה מי קונה דיסקים שאפשר לצרוב במחשב???
LOVE ענת.

ממררבב

New member
טוב לדעת שיש מי שאוהב את היצור הזה

שנקרא נלי השיר שאמרת הוא סביר לדעתי,לא יותר ובמחשב יש לי את קאזה אבל אין לי צורב.. ואבא שלי גם אומר לי לא להיכנס בכלל לאמ פי 3 כי זה מביא וירוסים... אז כמו פראיירית אני קונה דיסקים... את צורבת?

יצור יצור אבל.....

"מרביץ" שירים. אני מורידה שירים מכל מיני אתרים או מקבלת מאנשים ושולחת לחברה שלי היא צורבת לי. לי אין צורב
וזה לא אומר שאת פראיירית,אבל למה לא לקנות בימאים????
LOVE ענת.

ממררבב

New member
את מתכוונת לרחוב העצמאות?

יש שם רק איזה 5 דוכנים בסה"כ, ורק מזרחית ודאנס הם מוכרים שם אה את יודעת שפעם קניתי שם ב-50 שקל קלטת שאמור היה להיות בה הסרט טיטאניק וכשבאתי הביתה גיליתי שהקלטת ריקה איזה חולירות!!!

ממררבב

New member
../images/Emo8.gif

חחחחח אבל הוא גנגסטר רציני תראי את הפלסטר בלחי שמאל שלו... בררררר...

חחחחחח../images/Emo6.gif תראי...

את צריכה לדעת מה לקנות,איפה ואיך...... קלטות וידאו זה לא מומלץ לקנות שם. אני מאמינה שיש כמעט את כל הדיסקים לשמיעה,אבל לפני שאת קונה דיסק את מבקשת שישמיעו לך אותו לפני לראות אם זה עובד. נו באמת אחותי.
אפשר לחשוב שאני מבינה גדולה ,אני בעצמי לא הולכת לקנות שם. גם לפני שקנית את הדיסק הנוכחי(של נלי) לא ביקשת לשמוע הכל? לראות אם זה מוצא חן בעיניך לפני שאת מוציאה עליו 80 ש"ח (מחיר ממוצע לדיסק מקורי)?! LOVE ענת.

למעלה