חיפאים עייפים שלי..................

חיפאים עייפים שלי..................

איפה כולם??? הלכו לישון??? נו, בבקשה להתעורר, אני לא מצליחה להירדם, ומשעמם לי.............

יעלושש

New member
מישהו מעניין???../images/Emo29.gif

אנשים...פעם ראשונה שאני פה.... אני לא מבינה מה הולך פה.... שמישהו יסביר לי??....

ברוכה ה../images/Emo6.gifבאה לחיק משפחתנו!!!!

הפורום הזה הוא פורום חיפה! יש פה מכל הסוגים, מכל המינים ומכל הגילאים.... מנהל הפורום הוא טייגר (באמת לא ראיתי אותך הרבה זמן גבררר) וזהו, אנשים פה נחמדים (לרוב...) יש וויכוחים שמגיעים לפסים אישיים, אל תיקחי את זה קשה, וזהו! אםיש עוד שאלות, את מוזמנת לפנות אלינו, לרוב אנחנונחמדים (כן ממש....) וזהו, ברוכה הבאה,מקווה שתהני ותשתפי פעולה...

tygger

New member
לא לבד.

חזרתי עכשיו מאצל חבר. ישבנו וניסינו לפענח מה קרה למחשב שלו. אני אחרי עוד יום עבודה מפרך ביותר. בזמן האחרון אני חושב כי אני מקדיש אולי יותר מדי זמן לדברים פחות מדי חשובים ולכן לא נשאר לי זמן מספק לדברים אחרים. צריך לנהל יותר טוב את הזמן שלי. נו טוב. אבל זאת לא הסיבה למה אני פה! מה שלומך שמופי? אני רואה כי לקחת על עצמך את תפקיד דיילת הפורום.
איזה יופי. משיח היא מעוררת הדיונים הסוערים פה. אני רואה שיש גם אנשים חדשים. מקווה שכולכם קיבלתם
אם לא אז
ברוכים הבאים. (יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש. תופעות לוואי עלולות להגרם עקב אי שפיות זמני-קבוע)

גבררר התגעגענו.....

נו, מה אני אגיד לך, מאזשטלי וענתושעזבו, הפורום קצת נרדם, אבל אני מנסה לעורר אותו... אני דיילת הפורום? למה? וכולם פה מתגעגעים אליך הרבה, אולי כדאי שתפנה יותר זמן בשבילינו??? טוב, אני פרשתי לישון! שמור על קשר ילד! לילה טוב!

tygger

New member
כמו שכבר אמרתי לאדם אחד.

לא היה לי מי יודע זמן להשגיח על הפורום הזה יותר מדי. אני עבדתי הרבה למען מעט מדי. לא השארתי זמן לחיי הפרטיים. ולפעמים כשכבר היה לי זמן אז הוא נשרף על דברים לא ממש הכי נכונים. הרבה כעס הצטבר אצלי והרבה שליליות (לעומת הציניות הנפלאה שלי, שהיא חיובית כמובן). חתכתי מספר דברים, קצרתי אחרים. ובאופן כללי עשיתי עצירה קלה להתרעננות. אז יהיה יותר זמן פה. ואחד הדברים שמעניינים אותי לדעת יבוא בהודעה אחרת...

למעלה