חיפאים יקרים!

gesus

New member
חיפאים יקרים!../images/Emo54.gif

למרות הסלידה העמוקה שיש לי מהעיר שלכם(אבל בטח לא תבינו אותי) אני עובר אליכם.אין צורך להוציא שמפניות ולחגוג את המאורע. מה שהייתי רוצה מכם זה קצת פרטים על העיר. איפה אני יכול למצוא עבודה בשליחויות? סופרמרקט הכי קרוב לאוניברסיטה? עוד שאלות יתחילו לצוץ כאן בשבוע הקרוב.

tygger

New member
ג´יסס!!!!! בן אדם מה שלומך???

שלום לך הנודד מפורום האופנועים וברוך בואך לעיר. (כן
יש לו פרוטקציות אצלי בגלל שהוא אופנוען
)
אז ככה. שליחויות עדיף לבדוק את דומינו´ס פיצה וכמובן לא חסרים מקומות, כמו: פופולו, פיצה האט, ושות´ (לא מחייב עבודה במזון אבל יש טיפים) סופרמרקט קרוב... למה לא בחורב או פשוט לקנות בכל סופר קרוב שיש היות ויש המון בכל מקום שתרצה (פרטים לפי בקשה ואיזור) בברכת ברוך בואך.
tygger

היי נמרון!

מעניין אם אתה יודע מי אני. בכל אופן, בהמשך לשיחתנו, החלטתי שאני חייבת לקפוץ לביקור מתישהוא... אני בהחלט סקרנית לראות את העיר הזאת "שלך", שאתה כל כך משקיע בפורום שלה... מה דעתך?

tygger

New member
יש לך מזל שחברה לא רואה את זה...

אחרת אני ואת היינו
חוץ מזה, את לא מאיימת על אף אחד ואני בשמחה אראה לך את העיר המדהימה הזאת, תמורת תשלום סמלי כמובן שאותו את תשלמי להוגו´ס בר... וחוץ מזה, מה שלומך? הרבה זמן לא שמעתי ממך.

gesus

New member
ברוך בואי../images/Emo54.gif

אני מצפה בתור מנהל פורום ואופנוען להגיע איתך למפגש של החיפאים ואולי גם לסוע ביחד למפגש בת"א.

tygger

New member
בכייף ../images/Emo13.gif

אתה יותר ממוזמן לבוא איתנו למפגש האופנועים בחיפה, למען האמת זה די טריוויאלי. למפגשים בתל אביב יש לי טיפה בעיה להגיע היות ואפי כבר לא איתי וגם לא סאם. בינתיים אני מחכה לשובו של הV-MAX מתל אביב (העסקה נסגרה שבוע שעבר) ואז אולי יהיה משהו להתגלגל עליו. בינתיים אני מסתפק לי בדינק 150 להתנייד בעיר. אבל המפגשים בחיפה בהחלט!

CrazY TzfoniT

New member
שמע !~ ../images/Emo13.gif

מחפשים שליחים,בבורגראנץ´..ככה אני ראיתי,אז לך תבדוק,זה עבודה עם שליחויות סבבה,אין יותר מדי לחץ,ולא הרבה לסחוב :)

אל דאגה!

אין לי כוונות זדון כידוע... אני גם לא סגורה על זה שאתה יודע מי אני אבל מה זה חשוב?? אני מאיה. זוכר? הייתי בטוחה שכבר באותו ערב היא
לך... כנראה שלמרות הכל זה היה רק כמה סימנים כחולים וזהו... אני החלטתי שאני חייבת נסיעה על אופנוע אחרי כל הסיפורים שלך אז בבקשה, נא השג אחד שתוכל לעשות לי הכרות איתו...

tygger

New member
אני יודע שזאת את...

מה זאת אומרת חייבת נסיעה על אופנוע? את קונה אחד? אחלה... והיא לא כזאת. היא ממש בסדר גמור. היא יודעת להרביץ בלי להשאיר סימנים... אבל נו... מתי את חושבת לבוא לחיפה?

raistlin23

New member
לא ידעתי שיש לי בת :)

בכל אופן אנשי פורום חיפה היקרים שלי אני עזבתי את העבודה וזה אומר שגם לפה אני לא אכנס יותר מידי ..... אז שלכולם יהיה כיף פה וזהו תהנו! ועכשיו דברי פרידה אישיים :) ענתי למרות שאת לא פה יותר אני יודע שיעבירו לך את זה אז בהצלחה בצבא... טאנקגירל - מת מת על העגיל שלך בלשון :) שמופעעעעעעע תעשי חיים מותק.. מרבבבבבבב או כרובי נכון ?? :) תקפצי לטרמינל שנראה אותך פעם.... וזהו שכחתי מישו ??? :) אם כן אז סורי רייסט עזב ת´בניין!

אתה כנראה לא באמת רייסט

אחרת היית יודע שלרייסט יש בת!!! וזו אני כמובן! אתה מבייש את חובבי רומח הדרקון עם כזו בורות
ואגב, שמה הוא אושה, לידע כללי.... הייתי חייבת להגיד את זה

gilshl

New member
אולי הוא לא חובב את רומח הדרקון?

נקודה למחשבה, ישר לתקוף, לא יפה, זה התפקיד שלי.

למעלה