חיסונים

syair

New member
חיסונים

הרבה פעמים שואלים בפורום לגבי חיסונים. מצאתי את האתר הבא, שהוא אתר למטיילים ע"י ה-NHS (שירותי הבריאות) הבריטי. בוחרים את המדינה, והוא נותן דגשים לגבי מחלות, ואלו חיסונים צריך לקחת. יכול להיות שבארץ יש קצת שוני בחיסונים הנדרשים, אבל זה יכול לתת לפחות כיוון מה צריך. אם מישהו פה מכיר עוד אתרים כאלה, אז תשלחו. דרך אגב יש קטגורית בריאות בקישורי הפורום, אז אני אוסיף לשם את האתרים המתאימים.

מריושי

New member
אין אפשרות לשים קישור

למאמר שנכין ובו המלצות (בדגש על המלצות כי שום דבר לא בא במקום יעוץ פנים אל פנים) מפי אחד הרופאים במרפאות למטייל בקשר לחיסונים לאיזורים השונים ואותו מאמר ישתנה מפעם לפעם בהתאם לשינויים במרפאות?

syair

New member
לא הבנתי את ההערה החדשה שלך

אבל מה שהתכוונתי הוא קישורים לדפים של מרפאות, ומשרדי בריאות בעולם. לגבי ההמלצות שלהם לגבי חיסונים. זה אמור להיות משהו כללי, ולא אמור להחליף הוועצות עם רופא, וזה אמור לעזור לכל אלה ששואלים בפורום מדי כמה זמן לגבי חיסונים. אני מאמין שאם משרד הבריאות הבריטי מפרסם באתר שלו אילו חיסונים לקחת זה משהו שאפשר לסמוך עליו.

מריושי

New member
ההודעה השניה

היתה רק להקפצה ומה שהתכוונתי שתשים משהו שהומלץ ממרפאות למטייל ישראליות כקישור בפורום (או בתור מאמר) מכיוון שזה מותאם לאוכלוסיה פה (אפילו אם בריטניה דומה לנו)

sela v

New member
אני לא בטוח שהבנתי אותך

אני לא מכיר אתר ישראלי שעוסק בנושא. או שאתה מתכוון שאני אתן קישור למה שממליצים בתור אתרי אינטרנט במרפאות בארץ?

מריושי

New member
כוונה היא

ללכת למרפאה למטייל לקבל המלצות לגבי חיסונים, מועדים וכו ולפרסם פה כמאמר ואז נוכל להפנות אנשים כדי שיהיה להם יותר מושג

למעלה