חיסונים, WTF?

oscarnotwild

New member
חיסונים, WTF?

בהנחיות של האוניברסיטה כתוב שלקראת המעבר אני צריך לאסוף ולהביא להם את כל המסמכים הרפואיים האפשריים עם דגש על פנקס חיסונים מפורט.

ואני שואל: מה? הם באמת רוצים שאוציא את כל ההיסטוריה הרפואית שלי מקופ"ח, או שאפשר לחפף ולתת להם רק פנקס חיסונים מעודכן שיוכיח שאין לי כלבת?

ובנושא זה - למישהו יש מושג איך משיגים עותק מפנקס חיסונים?

Philip Jr

New member
תשובה

ההיסטוריה הרפואית היא לטובתך האישית, כדי שאם חס וחלילה תהיה מאושפז תוכל לספק לרופאים האמריקאיים שלך היסטוריה מפורטת ככל האפשר. אני בהחלט ממליץ על כך, אנחנו כבר נאלצנו להגיע לבית החולים במהלך שהותנו כאן.

לגבי החיסונים מדובר בנהלים של כל קמפוס בארה״ב, אתה חייב להוכיח שקיבלת את ה - MMR וזריקות טטנוס, ולעבור בדיקת שחפת ולעיתים דברים אחרים. אני לא הצלחתי להשיג את הפנקס שלי ולכן התחסנתי שנית..

אריאדנה

New member
מוסיפה למה שפיליפ אמר

אם אתה לא יכול לאתר את פנקס החיסונים, תעשה בדיקת נוגדנים. בבדיקת נוגדנים תגלה איזה חיסונים חסרים לך ותוכל להתחסן.

Optimistic Girl

New member
שאלה

איפה עושים בדיקת נוגדים?
כמה זה עולה? האם קופת חולים משתתפת בזה?

תודה!

Philip Jr

New member
שאלה טובה

אבל תעשי, כי כאמור אני התחסנתי שוב כאמור.. בסוף זה יצא בסדר כי קיבלתי החזרים מהביטוח וזה לא אמור להזיק, אבל בכל זאת מדובר בסיפור של כמה ביקורים במרפאה, זריקות לא נעימות, זמן מבוזבז..

d a p h n a

New member
אם אין לך עותק על פנקס חיסונים

אתה יכול לעשות בדיקת דם לאיתור נוגדנים שתבדוק לאילו מחלות אתה מחוסן.

האוניברסיטאות בארה"ב דורשות שתהיה מחוסן למחלות מסויימות לפני שאתה מגיע לקמפוס, ואם לא קיבלת את החיסונים הנדרשים אתה צריך לעשותם לפני ההגעה לאוניברסיטה.

Philip Jr

New member
תיקון קטן

לפחות לגבי האוניברסיטה שלי - חייבו אותי להשלים את החיסונים עד לסיום הסמסטר הראשון, אבל לא הייתי חייב להציג חיסונים לפני ההגעה.

oscarnotwild

New member
תודה, ומה לגבי הגיליון הרפואי?

אני פשוט הולך לרופא משפחה ומבקש ממנו להוציא הכל? הרי אין שם חוות דעת מביקורים אצל רופאים מומחים או בתי חולים, וחוץ מזה לא כל כך בא לי ליידע את האוניברסיטה על כל פעם שהייתה לי אנגינה בכיתה ו'.

Philip Jr

New member
תשובה

האוניברסיטה לא יבקשו ממך היסטוריה רפואית, או לפחות לא יכריחו אותך לתת אותה. אם עברת ניתוחים או טיפולים רפואיים מורכבים כלשהם מעבר לשפעת ודלקת אוזניים כדאי לך להשיג את המסמכים מרופא המשפחה / קופת החולים / בית החולים / ההורים שלך... ולשמור אותם אצלך לעת הצורך.

למעלה