חיסונים לתאילנד

lala182

New member
חיסונים לתאילנד

אני וחבר שלי כנראה נוסעים בקרוב לאירופה לכמה חודשים ובסביבות ינואר פברואר רוצים לעשות חופשה של חודש-חודש וחצי בתאילנד ופתאום חשבנו שצריך לעשות חיסונים, אז איך זה מסתדר עם השהות קודם בחו"ל אפשר לעשות מעכשיו? מה עושים במצב כזה? תודה מראש!

Yo-man

New member
שאלה מצוינת למי שנותן חיסונים

כל גוף שנותן חיסונים יכול לענות על זה. תרמילאים, עם כל הכבוד, ליקטו ידע בדרך, אבל בכלל בשאלות הקשורות לרפואה אני מאוד ממליץ לשאול אנשים מוסמכים.

lala182

New member
מסכימה אבל...

בכל זאת מנסה את מזלי, בכל זאת דווקא בפורום שכזה יש אנשים שיודעים אז קודם כל אין לי בכלל מושג איזה גוף נותן חיסונים ועד שאני אמצא אותו אני אשמח לקבל תשובה גם מפה
תודה מראש ולילה טוב...

sela v

New member
תנסי את משרד הבריאות

ואם ממש את לא יודעת את מי לשאול, תמיד אפשר להתחיל מרופא המשפחה שיוכל להפנות אותך לגורם המתאים.

sitvaniyot

New member
לה לה יקרה.....

יש מרפאות מטיילים בבתי החולים הגדולים. גם בחנויות המוכרות ציוד למטיילים יוכלו לתת לך כתובת למרפאה כזו. ואפשרות נוספת היא הלשכה המחוזית של משרד הבריאות. את החיסון עצמו, אם את יודעת לאיזה את זקוקה יתנו לך גם בקופת חולים תמורת תשלום כמובן. אבל לשלם צריך בכל מקום שהזכרתי. אני מעדיפה את המלרם של בית חולים איכילוב, בגלל האפשרות להתייעץ שם עם הרופאים שחלק מהם הם טיילים. ובקשר למתי לעשות את החיסון: אז יש חיסונים שצריכים זריקות דחף, מה שאומר שחובה להתחיל חודשיים לפני הנסיעה, ואז את הדחף האחרון עושים כשחוזרים לארץ אחרי הטיול. כל החיסונים שאני מכירה טובים לפחות לשנה, ולכן במקרה שלך הייתי מתחסנת עוד לפני הנסיעה לאירופה, מהסיבה הפשוטה שיותר קל להגיע למקום החיסון מהבית מאשר לחפש במקום זר מי יתן זריקת דחף, או את החיסון עצמו. יש גם חיסונים שלפעמים אצל אנשים מסויימים גורמים לתופעות לוואי, ומי צריך את זה בדרך? אבל אל תפחדי. אני התחסנתי עשרות פעמים נגד כל פגע אפשרי, ואף פעם לא סבלתי מתגובת לוואי בלתי נסבלת.

Nikom

New member
ממש לא צריך חיסון לתאילנד

אני גר ועובד בתאילנד כבר 15 שנה ומבטיח לכם שמצב הבריאות כאן הוא מעולה. אין כל צורך לקבל חיסונים כשנוסעים לתאילנד,אלה באם אתם רוצים לקבל חיסון נגד טאטנוס וצהבת A+B שהוא טוב לכל מקום. תאילנד היא מדינה מסודרת עם מערכת בריאות ברמה ובפיקוח מתמיד. כמובן שבערים הגדולות ובמיוחד בבנקוק יש בתי חולים רבים והמומלץ לזרים בגלל האנגלית המדוברת הו הוא בית חולים " BUMRUNGRAD" או בתאילנדית "BUMLUNGLAD"בסוקומביט סוי 3 (NANA) במחצית הדרך לכיוון רחוב "PITCHBURI" לפני תעלת "SAM SEN". הלואי בתי חולים כאלה אצלנו. חוץ מהתפרצות של DANGON ( מין שפעת קשה מעקיצת יתושים )ושפעת העופות באיזורי המזרח שאין לה ממש חיסון, לא היתה בשנתיים האחרונות כל אפידמיה שהיא" התאילנדים הם עם נקי במיוחד , לא תריחו את ריחות הזיעה החריפים שמריחים אצלנו ברחוב ובאוטובוס כתוצאה מהיגיינה נמוכה של אנשים , אוכל הרחוב בטוח וטעים ומומלץ. משרד הבריאות התאילנדי על אלפי פקחי הרחוב שלו שומר וסוגר כל מקום או דוכן שלא עומד בדרישות המשרד,והעיתונים מלאים בפירסומים והנחיות. תהנו בכף בדיוק כמו בכל עיר אירופאית או ישראלית

שימילי

New member
תשובה מבחורה שגרה בצפון תאילנד../images/Emo140.gif

אתם יכולים לעשות חיסונים מראש לתאילנד הם חלקם תקפים לחצי שנה והשאר תקפים למס' שנים. כמו כן אין כל כך צורך בחיסונים לתאילנד אבל אם אתה רוצה להיות שקט עם עצמך תעשה אותם. במידה ולא עשית וחס וחלילה קורה משהו בתאילנד ישנם בתי חולים מערביים ברמה בין לאומית, מעולים!!! אני כותבת לך זאת מניסיון אישי ורב שיש לי על תאילנד. גרתי בתאילנד שנה שלמה במסגרת עבודתי. תהנו ותעשו חיים זו ארץ מדהימה עם אנשים מדהימים.

lala182

New member
תודה רבה לכולכם...

אני בהחלט יתעייץ עם הרופאה שלי בקשר לחיסונים... אני מאמינה שתאילנד התפתחה ומאוד נקי שם כמו שאתם אומרים אבל אטני מעדיפה לבדוק את העניין גם עם רופא... ובהחלט מצפה בקוצר רוח להיות שם

למעלה