חיסונים לתאילנד

חיסונים לתאילנד

שלום לכולם,
אני צריכה לדעת אילו חיסונים אני צריכה לעשות לקראת נסיעה לתאילנד שתתרחש בעוד חודשיים.הטיול יהיה כ-3 שבועות.
אני יודעת שבהרבה מרפאות, ייעוץ עולה כסף - ולדעתי זה ניצול.
יש לי את החיסונים שמקבלים בצבא.
מה נדרש בנוסף לכך? מתכוונת לטייל גם בצפון.

אשמח מאוד לתשובות,
תודה מראש

רק רק תקני אותי שנייה אני מנסה להבין

בגלל שהיעוץ עולה כסף ואת לא רוצה ש"ינצלו" אותך את פונה אל גולשי הפורום שלהם בענייני בריאות ומוכנה להתסמך על התשובות שלהם (אל תפגעו חברים יקרים אבל אני בטוח שלא כולכם רופאים או מומחים לחסוני המזרח הרחוק).האם חשבת לפנות אל קופ"ח? לדבר עם רופא שם? למה שזה יעלה לך כסף?בנוסף האם שקלת ללכת למשרד הבריאות רק כדי לשאול שאלות?אולי אני טועה אבל אני לא מאמין שאם תלכי למשרד הבריאות ותשאלי כמה שאלות את תדרשי לשלם.
אולי במקום פרטי שלא קשור לקופ"ח או למשרד הבריאות יקחו לך כסף .שאלות כאלו את צריכה לשאול מומחים כי כאן מדובר בבריאות שלך . תנסי גם בפורום חיסונים ורפואת מטיילים
הנה הקישור

בהצלחה

על מה התקיפה?

מה זו האופנה בפורום, להכנס בכל מי ששואל שאלה מצחיקה? ואתה בתור מנהל, במקום לטרפד את האופנה משמש דוגמא רעה.
לא עשיתי אתכם רופאים ולא שום דבר. זה פורום המזרח הרחוק, רציתי לדעת מה מקובל לעשות כשנוסעים לתאילנד,הרי יש את החיסונים הנפוצים שכמעט כולם עושים.
אתם לא יודעים לתת תשובה - תפנו למקום אחר.
ראיתי את הסגנון הזה גם בהודעות אחרות.
חבל.

sailor

New member
זו מלחמה ברעה החולה

שאנשים מנסים לקבל יעוץ רפואי ממי שאין לו כל הסמכה לתת יעוץ כזה ולרוב גם אנונימי מאחרי ניק.
לידיעתך, לענות לך תשובה ענינית ע"י מי שאינו רופא זו עברה פלילית.

תקיפה? היכן את רואה תקיפה?

אני רק שאלתי האם את סומכת על גולשי הפורום במתן עזרה ויעוץ רפואי .
למה את מחליטה שתקפתי?
אם היית קוראת את המשך ההודעה כתבתי לך גם שמומלץ לפנות לקופ"ח או למשרד הבריאות שם ניתן לשאול שאלות ובנוסף הפנתי אותך אל פורום שזו המומחיות שלו.
ושוב אני מצטט אותך
"זה פורום המזרח הרחוק, רציתי לדעת מה מקובל לעשות כשנוסעים לתאילנד,הרי יש את החיסונים הנפוצים שכמעט כולם עושים."
זו הבעיה , שבאים לפורום לשאול מה כולם עשו
יכול להיות אולי שבשאלה פשוטה של רופא לא תוכלי לעשות חיסון מסוים, את זה לא ניתן לדעת ואת זה אני מנסה למנוע.
אני למשל לא עשיתי שום כדור נגד מלריה כשטסתי להודו
ואם הייתי אומר לך דרך אגב כמו שהרבה עונים בפורום לשאלות מסוג זה "אל תעשי שום חיסון לא צריך כלום" האם לא היית עושה?
האם היית סומכת עלי?
אז בגלל שזה נושא בריאותי שמצריך יעוץ רפואי בפורום הזה לא יענו שאלות מסוג זה.
אני עדיין לא מבין היכן התקיפה שאת מתארת.
המון הצלחה

למעלה