חיסונים בעד ונגד

gleyzer1

New member
חיסונים בעד ונגד

שלום לכולם. חיפשתי פורום שיתאים לשאלה שלי אבל לא מצאתי. החלטתי לרשום פה.
בזמן האחרון לי ולבעלי יש חלוקי דעות לגבי חיסונים לבת שלנו.
יש לנו בת בת שנה וחודשיים. עד 9 חודשים היא קבלה את כל החיסונים. ועכשיו בעלי בתוקף מתנגד להמשיך לחסן אותה. מצא מליון סיבות למה החיסונים מאוד מסוכנים לבריאות הילד. הביא לי מליון תופעות לוואי שהחסונים , שנותנים לתינוקות יכולים לגרום.
מצד אחד אני מקבלת את זה אבל מצד שני קשה לי לקבל עניין הזה.
למרות שהחיסונים ניתנים עבור מחלות נדירות עדיין יש לי חשש .
מה דעתכם?

bali

New member
מנהל
אלו שאלות שאין לנו סמכות לענות עליהן...

רק רופא יכול להמליץ או לא להמליץ על חיסונים בהתאם למידע רפואי ולאדם הספציפי שאותו רוצים לחסן, וקבוצות סיכון שהוא אולי שייך להן.

אני יכולה לספר שגם סביב עניין הטרשת הנפוצה יש גישות שונות לגבי חיסונים עונתיים כגון החיסון לשפעת. יש רופאים שממליצים להתחסן ויש כאלה שממליצים להימנע.

gleyzer1

New member
אני רוצה לשמןע דעה של בן אדם רגיל ולא רופא

בטח שכל הרופאים אומרים שחייבים להתחסן. לא שמעתי אף רופא שאמר שעדיף שלא.
אני יודעת שהם ממלצים לא בגלל שתומכים בזה אלא בגלל שרוצים להוריד מעצמם אחריות למקרה עם באמת אקרה משהו אז הם יכלו להגיד: " אני שלחתי אותם לעשות חיסון או לשתות אזשהו תרופה. לכן אני רוצה לשמוע מה אנשים רגלים חושבים על חסונים לילדים.
תודה

bali

New member
מנהל
תראי...

קודם כל אנחנו פורום טרשת נפוצה ולא מבינים הרבה, אם בכלל, בחיסונים לתינוקות.
חוץ מזה, יהיה לא אחראי מצידנו להגיד כן או לא לחיסונים.

ניסית לשאול את השאלה הזו בפורום הורים לתינוקות?

בהצלחה והרבה בריאות, זה הכי חשוב

lior_r

New member
אני לא הייתי רוצה שבני בן ה 3 יגיע

לגן של ילדים שלא התחסנו.
נשמע שבן זוגך לא הכי פשרן - אתם יכולים וצריכים להגיע לעמק השווה כי טובת הילד היא בראש מעיניכם.

gleyzer1

New member
אולי את צודקת

אבל כשמתחלים לקרוא מאמרים על תופעות לוואי שנגרמות מהחיסונים, אתה מתחיל לחשוב פעמיים. ואני לא מדהרת על חום, שילשולים. אני מדברת על זה שמוכח שיש חיסונים שמאוד משפעים על זה שילד שלך יכול להיות אוטיסט או בעיות קשב וריכוז.
ולרוב החיסונים ניתנים נגד נחלות שכמעט כבר לא קיימות. ואם קיימות כמעט ואין סיכוי שילד או תינוק יכול לחלות בהם.
זה המחלוקת. האמת שאני בצד שלך :)

למעלה