חיסון כיתה א'

הל

New member
חיסון כיתה א'

שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם, הורים יקרים. קיבלתי דף מבית הספר שבקרוב הילד שלי יקבל חיסון משולב נגד חצבת,חזרת, אדמת ואבעבועות רוח. לגבי 3 המחלות הראשונות אין לי בעיה, זה מנת דחף והוא קיבל את החיסון הזה בעבר. אבל למה אבעבועות? הוא חלה באבעבועות לפני שנה וחצי ואני לא רוצה שהוא יקבל את החיסון הזה. כי פשוט אין צורך בו. אני בטוחה שעוד להרבה הורים יש את אותה בעיה. מה אתם אומרים?

יפעת בי

New member
אצלנו אין אחות בבית הספר

בתחילת השנה קיבלנו מכתב שבו צריך למלא כל מיני פרטים על מצב בריאותו של בני ואני הוספתי בכתב יד שאני לא מרשה בשום אופן לחסן אותו אים אני איני נוכחת ולא לבדוק אותו הכוונה היא לבדיקת שיניים עיניים או שמיעה .

שרונית28

New member
אנחנו גם קיבלנו הודעה לגבי אבעבועות

עומר חוסן וגם חלה. בכוונתי ללכת לרופא הילדים להתייעצץ איתו ולשאול אם לדעתו יש צורך בחיסון נוסף. במידה ויאמר שאין צורך אבקש ממנו מכתב לביה"ס.

מחשבות

New member
עניין החיסונים שנוי במחלוקת מהרבה סיבות

ובעיקר לגבי מה מצוי בחיסונים ולמה ומה הוא (לא) תורם לבריאותנו. אבל אם כבר, אני לא חושב שחיסון נוסף לילד שכבר חלה באותה מחלה ישנה הרבה.

שושי @:-)

New member
בין כה וכה כל החיסונים באים בזריקה אחת

רק צריך לבדוק את ההשלכות על הגוף אם הילד חוסן או חלה שזה לא יזיק לו.

ruthi26

New member
גם אני חשבתי על זה אתמול

אם הילדים חלו באחת המחלות, נשמע לי מיותר לחסן אותו נגד אותה מחלה... בשביל מה להכניס לגוף חומרים מיותרים... רותי

רגב ת

New member
רותי את 10../images/Emo45.gif

אין צורך לחסן ילד מחוסן ועכשיו כשאני ערה לזה אני אבדוק שלא יחסנו לי סתם את הילדה תודה על העידכון

אני השארתי שוב הודעה לאחות שאני לא רוצה

שיתנו לעמית חיסון לאבעבועות, הוא עבר את זה בצורה איומה!!! בגיל 11 חודשים ויש לו נוגדנים. אין צורך שיתנו לו חיסון מוחלש (עד כמה שאני יודעת) - אני לא יודעת איך הוא יגיב לזה, מה גם שאני לא צריכה ילד עם חיסון מוחלש ליד רעות... מקווה שהיא תחזור אלי...למרות שכתבתי את זה גם בהצהרת הבריאות האחרונה.

למעלה