חיסון גיל שנה

חיסון גיל שנה

ליאל ביום שני צריכה לקבל חיסון של גיל שנה. רציתי עזרה מכם לגבי כמה קושיות. האם יש קשר בין ביצים לחיסון (שמעתי שאחד המרכיבים של החיסון הוא חלבון של ביצה??), האם יש תופעות לוואי לחיסון? האם זה החיסון האחרון לתקופה הקרובה (מקווה מאד כי נמאס לראות מחטים...)
מראש

../images/Emo65.gifקודם כל בהצלחה ושיעבור בקלות

לגבי הביצים, אז כן, רצוי שתקופה לפני החיסון כבר יהיה ידוע אם יש רגישות לביצים או לא כי אכן אחד המרכיבים בחיסון הוא חלבון ביצה,בכל אופן לפי מה שאני יודעת. לגבי תופעות....את כבר יודעת כל ילד מגיב אחרת לכל חיסון. אצלי למזלי הרב גם מאור וגם אופק קיבלו את החיסונים באופן סביר ביותר בלי חום, מעט מנצ'סים אבל לא מעבר. בתקופה שמאור קיבל חיסונים עוד קניתי אותם באופן פרטי כי הם לא היו בסל הבריאות. היום עם אופק אני נהנת מחיסונים ללא תשלום בטיפת חלב ( כל חיסון פרטי עלה 150 ש"ח
). והחיסון הבא הוא בגיל שנה וחצי אני חושבת, ככה שיש לך חצי שנה שקט ממחטים ודקירות למרות שהדקירות של החיסונים לא נוראיים כ"כ

דבורי

New member
חיסון פרטי

אם אני לא טועה, את מבלבלת כאן בין שני החיסונים. החיסון שיש בו חלבון ביצה הוא ה-MMR (אדמת חצבת חזרת). החיסון שהדגם המשופר שלו פעם היה ניתן באופן פרטי והיום ממומן בטיפת חלב הוא החיסון המשולש, שממנו יש סדרה שלמה (חודשיים, 4 חודשים, 6 חודשים, שנה, שנה וחצי). בגיל שנה יש שני חיסונים: DTP ו-MMR.

MMR? אנחנו דחינו

לגיל שנה+3 ועבר בקלות רבה וללא תופעות לוואי. הבנתי שכן, יש שם חלבון שנמצא בחלבון ביצה אבל יערונת כידוע אוכלת הכל ובלבד שלא יכיל ירקותץ בהצלחה ושיעבור בשלום.

engel_j

New member
אכן ליאל קיבלה את החיסון

הפרטים הטכניים שלו אישתי יודעת יותר ממני. אז אי אפשר להבחין או לשייך את התופעות הלוואי כרגע, ליאל אוטוטו יוצאות לה 2 שניים למעלה, אני היגעתי הביתה + החיסון אז יש לי בעיה בהבחנה. היא קצת נודניקית בטח בגלל השיניים. יותר פרטים בטח אישתי תספר.

למעלה