חינוך

arg1969

New member
חינוך

מישהו שמע מישהו מהראשים הגדולים מדבר בעד העניין??? אם נפשפשף מעט בזכרון או קצת יותר ממעט נשים לב שמאז שנות ה 80 , 70 החינוך הוא לא אותו חינוך והערכים של הילדים במדינה התהפכו להם ואף פוליטיקאי לא שם את ידו או ראשו/דעתו לעניין מנקודת מבטי מעבר לצעקות התלהמויות והשמצות של לפני הבחירות בסופו של דבר רוב המפלגות אומרות/עושות אותו הדבר ברוב התחומים ולכן צריך להתמקד בנושא החינוך שהוא העתיד האמיתי של קיומה של המדינה רק חבל שאין הרבה שרואים את הדברים בצורה הזאת

arg1969

New member
אני אדם מציאותי

וחי בארצנו יום יומיים וראינו בשנים האחרונות את כל מפלגות על כל מעלליהם כולם כאחד אם זה ליכוד אם זה עבודה ואם זה קדימה ואנחנו רואים היום את מצב החינוך ומעבר לזה אתה לא באמת חושב שאני קונה את מה שפלוני אלמוני כנתניהו או ברק או ציפורה יכתבו במצע מפלגתם שגם יבצעו כי אצלהם בסדר העדיפות למעלה יש את הטפל והשולי ולא באמת מה שצריך למען האזרח הממוצע העממי

אתה מוזמן להיכנס ולראות קבלות על עשייה

ענת שניידר - ממובילות המאבק ברפורמת "אופק חדש" הרב מיכאל מלכיאור מוביל את המאבק בכנסת נגד הפרטת האולפנים ראש המפלגה היחיד שהחינוך בראש מעייניו והח"כ הכי חברתי בכנסת היוצאת. נקודה.

eman70

New member
תוכנית החינוך זה כולל ללמד את הפעילים

ש"תתוודה" זה אומר שתגלה משהו בוידוי, ובשביל לומר שתכיר משהו חדש צריך לומר "תתודע"? (האמת שלי דווקא יש מלא טעויות הקלדה, ואפילו מדי פעם טעויות כתיב, אבל זה צורם במיוחד, גם כי זה נראה כמו מקרה של חוסר ידע, ולא של תקלה, (ואני מתנצל מראש אם אני טועה) וגם כי זה בהודעה על חינוך...

eneptun

New member
צ"ל: תתוודע

אבל ההערה נכונה ובמקום; לי יש ציפיות נמוכות בהרבה מי שאינו מייצג אותי - לא ראוי לפתק שלי

שפוט לפי מעשים, לא לפי מילים.

לדעתי - צריך שר חינוך "מקצועי" חיצוני. לא מאף אחת מהמפלגות. מישהו ממש ממש מבחוץ.

John the Savage

New member
כולם אומרים "נשקיע בחינוך"

כל אחת מהמפלגות שרצות לכנסת מבטיחה במצע הבחירות שלה להשקיע בחינוך ולשים את החינוך בראש סדר העדיפויות. תמיד זה היה ככה. לומר "נשקיע בחינוך" זה קל. השאלה היא מה לעשות עם החינוך בדיוק, ובעניין זה אף מפלגה לא מתחייבת יות מידי מעבר לאמירות הכוללניות. ומעבר לכך, דומני שאתה מעט מבלבל בין חינוך לאינדוקטרינציה. אם יש לך תקוות לתקן את מערכת הערכים של הילדים במדינה, יכול להיות שאתה פונה לכתובת הלא נכונה.

למעלה