"חינוך" מיני

amazone

New member
"חינוך" מיני

מה למדנו בשיעורי חינוך מיני? כמה מזה אנחנו מישמות? תמיד משתמשות באמצעי מניעה (לפחות הנשים ביננו שנמצאות בשלב בו הן אינן מוכנות לזה נפשית כלכלית וזוגית)? תמיד עם קונדום בסטוץ? גלולות עם פרטנר קבוע? ביצוע בדיקת איידס מדי פעם?

Bitch47Percents

New member
החינוך המיני

בבית הספר היסודי שלמדתי בו, הסתכם בלהראות לנו סרט על ילד שלא מבין מה קורה לגוף שלו, ולקיחת הבנות לחדר אחות להסברים על טמפונים ותחבושות. בחטיבה פשוט לא עשו עם זה כלום ובתיכון חלקנו הגענו למצב שהיינו יכולים ללמד את היועצת/אחות/ מחנכות.. בקיצור- חינוך מיני- לא קיים.. ככה שאין ממש מה ליישם.. את כל מה שאני יודעת, למדתי מספרים [ככה זה כשאמא אחות ויש לה ספרים מגניבים
] ומאמא.. [קשר מצויין וכאלה] אני אישית מקפידה על אמצעי מניעה.. אני משתמשת קבוע בגלולות כבר כמעט שנתיים [התחיל בגלל חבר קבוע, והמשיך כי זה פשוט נורא נוח.] וכשמדובר במשהו שהוא לא במסגרת קשר- קונדום. תמיד. בדיקת איידס גם כבר עשיתי...

ellulli

New member
שיעורי חינוך

מיני הם ממש לא חלק מרכזי מהחינוך שקיבלתי בבתי הספר - ואני לא מכירה מישהו שזה היה אצלו אחרת. בכל אופן אני מהפעם הראשונה שלי עם גלולות. לא נבדקתי כי לא היה צורך, לא היה לי שום מגע מיני מסוכן עם מישהו שהוא לא חבר שלי, או שאני לא מכירה.

למעלה