חינוך לשינאה,מבית מדרשו של המוסלמי

חינוך לשינאה,מבית מדרשו של המוסלמי../images/Emo31.gif

כרגע הראו בחדשות ! החדרת שינאה והסתה פרועה של החמאס כלפי הפת"ח (שהם להזכירכם בשר מבשרם). כך הם מחנכים את הילדים מגיל צעיר. אז מי האויב עכשיו?היהודים או הפת"ח?השינאה נותנת לכם סיבה לנשום,ללא השינאה אין טעם בחייכם..

הMפצח

New member
השנאה והעקרונות הנאציזיים מושרשים שם לילדים

מגיל צעיר מאוד. הנושא כבר נחשף בתקשורת ואפילו היתה על זה תוכנית בערוץ 8 (יש גם לינק לסרטון באנגלית בקישורים שבעולם שלי)

אתם מצחיקים אותי

תמיד מפתיעה אותי כמה מדרגות החוצפה שלכם יכולה לטפס, כאילו הצד האחר הוא רק הצד התוקף או הוא רק הצד ההורג או רק הוא הצד שצמא לדם או רק הוא הצד הבור, אתם מדברים על הצד האחר כנחות מכם או כאחד שלא מגיע לו לנשום לעומת זאת אתם הצד הנאור הצד המבין הצד הסובלני הצד שתמיד חותר לשלום ואף פעם לא מחרר מלחמות ואם הוא הורג ילדים בעשרות ומפוצץ את הגופות שלהם לאלף חתיכות אז הוא הצד שתמיד אומר שזו טעות, אתם יודעים מה זה תמיד היה לאורך ההסטוריה אז אם אני חושב על זה אני בעצם לא מופתע, כי הכובש והרודן תמיד מספר את אותו סיפור על העם שהוא גנב ממנו וגזל ממנו את החופש שלו, הרי רק ככה הוא יוכל להצדיק את קיומו. חוץ מזה, שיהיה יום טוב

הMפצח

New member
מה לעשות שאנחנו בצד המגן

ולפעמים הגנה טובה זאת התקפה, כדי למנוע את הטרור שלכם. אבל אתה יכול להמשיך לספר לעצמך איזה סיפורים שתירצה.

הגנה, התקפה, טרור.

בולשיט. ואפרופו טרור אני לא רואה שום הבדל בין טייס שמפציץ בתים והורג ילדים לבין מתאבד שמתפוצץ באוטובוס והורג ילדים ההבדל היחידי הוא שהטייס הוא טרוריסט מתוחכם. עם הזמן אתם תבינו שמדינה גזענית לא יכולה להתקיים לאורך הרבה זמן תצילו את עצמכם מעוד הרס עצמי.

הMפצח

New member
אתה לא רואה הבדל ?...

בין טייס שמפוצץ מטרות ברורות של מחבלים וטרוריסטים לבין מחבל שנכנס באקראי לאוטובוס ומפוצץ את עצמו ורוצח אנשים חפים מפשע? אז אני ממש מצטער, אבל יש לך בעיה קשה בהבנה. אתם גם עושים טרור ואחר כך גם בוכים שמפציצים אותכם !

סטטיסטית

סטטיסטית מטוסים של צה"ל הרגו יותר חפים מפשע מאשר מתאבדים, עזוב אותך מכל ההסטוריה אני לא אביא לך מספרים וזה, אבל תהיה נחמד אם רק תסתכל על המלחמה האחרונה ותראה כמה חפים מפשע המטוסים הרגו לעומת הצד האחר. לא יודע מה להגיד במחשבה שניה גם ילדים בפרופוגנדה הישראלית יכולים להיות מטרות כי הם לומדים שנאה מגיל צעיר והם יכולים לעקם את הגוף של הטנק עם האבן זה מאוד מסוכן.

Nitay112

New member
סטטיסטית יותר פלסטינים נהרגו ע"י פלסטינים

מאשר ע"י ישראל השנה. חוץ מזה שכלי הטייס של צה"ל הרגו יותר מחבלים מאשר אזרחים פלסטינים. במלחמה האחרונה המחבלים ירו מתוך אוכלוסיה והתלבשו כמו כל אזרח. הקטע הוא שהם מכוונים את הקטיושות לעבר יישובים ישראליים על מנת להרוג אזרחים. בצה"ל מנסים לפגוע במחבלים. המחבלים פעלו מתוך הכפרים - אז גם אזרחים נהרגו. במלחמה כמו במלחמה יש הרוגים. גם אני לא זוכר שלמדתי לשנוא ערבים. יותר מזה. בספר שבעזרתו לומדים אזרחות במדינת ישראל (נראה לי שזה היחיד, תקנו אותי אם אני טועה) מלמדים על הנושא הפלסטיני ועל הבעייתיות שלו ומציגים את חילוקי הדעות. תראה לי ספר פלסטיני אחד שמראה אותו דבר. במערכת החינוך הפלסטינית ממש מלמדים "לאהוב" יהודים וישראלים. תעשה לי טובה. בקטע של חינוך לשנאה הפלסטינים כובשים את המקום הראשון ובגדול.

במלחמה זה כמו במלחמה

איזו אמירה טפשית, מלחמה זה מה שהיה בין עירק לקווית, מלחמה זה מה שהיה בין אפגניסטן להודו, פה זה כל דבר חוץ ממלחמה המילה אפרטהייד מתאימה יותר למה שקורה פה. בעיניך הם טרוריסטים כמו שבעיניי צה"ל הם טרורסטים לפחות הטרוריסטים שבעיניך לא גנבו ממך בית ואדמה ופיצלו את המשפחה שלך ולקחו כל מה שהיה שלך הם בעיניך טרוריסטים רק בגלל שהם לא קיבלו את הכיבוש המכוער שלך עם ורדים ונשיקות.

sniper 7

New member
אופטימיסט,

אם אתה לא רואה הבדל בין ירי על טרוריסטים ותוך כדי כך חיסול חפים מפשע, לבין ירי מכוון על חפים מפשע, אז יש שלוש אפשרויות: אפשרות אחת היא שאתה אדיוט. אפשרות שניה היא שאתה דמגוג אנטישמי, אפשרות שלישית והסבירה ביותר היא שמדובר בסוג של שילוב מנצח.

זה מוזר

"ירי על טרוריסטים ותוך כדי כך חיסול, ואני מדגיש על המילה חיסול חפים מפשע" אתה מחסל חפים מפשע או הורג חפים מפשע החוסר ערך שלך לעם האחר כל כך מושרש בתת מודע שלך שהוא מוציא לך את המשפטים הכי מכוערים שיש אצל אנשים גזעניים. לשאר אני לא אתייחס כתבתי משו לפני על לקרוא לערבים אנטישמיים זה פשוט לא הולך, אנחנו אנטי כיבוש ואנטי כובשים ואנטי גנבים זה כן אבל אנטישמיים לא אנחנו לא יכולים להיות אנטי עצמנו.

הMפצח

New member
חבוב, תבין שעדיף לנו מתים ממכם

ושלא יהיו מתים מאיתנו. (במיוחד בגלל שאתה כאן האלימים והטרוריסטים) ואם פעולה חשובה תמנע הרוגים בישראל, אבל אולי תגרום הרוגים אצלכם, אז הבחירה היא למנוע בכל מחיר הרוגים בצד שלנו.

sniper 7

New member
אופטימוס, ענה ואל תתחכם.

האם לדעתך אין הבדל בין ירי לעבר מטרות טרור ופגיעה מצערת באזרחים תוך כדי, לבין ירי מכוון על אזרחים?

לא אין הבדל.

אם אנחנו היה לנו מטוסים גם אנחנו היינו פוגעים רק במטרות טרור וממוקדות, אבל אנחנו נלחמים במה שיש, עם זאת אני מוסיף שאני נגד הרג משני הצדדים אבל זה לא אומר שאני אסמפט את הצד שלך יותר.

פילבוקס

New member
אין לכם מטוסים, אבל...

יש לכם רקטות ופצמ``רים, האם אתם מכוונים אותם למטרות צבאיות בלבד, או יורים לעבר שדרות וישובי עוטף עזה על מנת לפגוע באזרחים?

Nitay112

New member
התכוונתי למלחמה בלבנון

ולא זכור לי שאנחנו מחזיקים באדמות של לבנון כרגע. האגו וה"כבוד" של נסראללה התפרץ אז נפתחה מלחמה בגלל התגרות תוקפנית של חיזבאללה. הוא האשם היחידי במלחמה הזאת. והוא האשם במות אזרחי לבנון. כזכור לי הערבים לא קיבלו בעין יפה את הרעיון שיהודים יחיו לצידם ב 48. הבעיה שהם הפסידו במלחמה ונכבשו עוד שטחים. נוח להאשים את היהודים בהכל. כפי שאמרתי כבר, "הכיבוש והציונים אשמים בכל מה שקורה לפלסטינים". העוני והרעב, השחיתות וההרג, הכל "בגלל הציונים". תאמין לי שרוב העם פה לא בעד המשך השליטה ביהודה ושומרון. אבל הכבוד הערבי פשוט לא נותן לפלסטינים להגיע להסכם עם "היהודים הכופרים" ש"רוצחים מוסלמים" (לא חושב שמוסלמים רוצחים הרבה יותר מוסמים). רבה יותר "מכובד" להגיע לתוצאות בעזרת אלימות ונשק. תאמין לי שמחר הפלסטינים מקבלים מדינה משלהם בגבולות 67 אם רק יפסיקו עם האלימות ועם הניסיונות חסרי התועלת להשמיד אותנו. להזכיר לך את הדיכוי שיש במדינות הערביות? זה הרבה יותר קרוב לאפרטהייד. בסעודיה יש מדיניות יותר קרובה לאפרטהייד. מתוך ויקיפדיה : "האסלאם הוא דת הממלכה, ודתות אחרות אינן נסבלות בפומבי" הנה כמה חוקים שהיו נהוגים במשטר האפרטהייד: חוק איסור נישואי תערובת (1949) – אסר על נישואים בין-גזעיים חוק המוסר (תיקון משנת 1950) – אסר על יחסי מין בין לבנים לבני גזעים אחרים חוק מרשם האוכלוסין (1950) – חייב כל אזרח להרשם כלבן, שחור או צבעוני חוק דיכוי הקומוניזם (1950) – איפשר לממשלה לתייג כ"קומוניסטי" ולהוציא מחוץ לחוק כל ארגון, תנועת אופוזיציה, או התאגדות שלא היו לרוחה חוק אזורי הקבוצות (1950) – הקצה את אזורי המחיה העירוניים בין הגזעים השונים, ולמעשה התיר ללבנים בלבד להתגורר בתוך הערים חוק המעבר (1952) - חייב כל שחור מעל גיל 16 לשאת בכל עת תעודת מעבר, שבה הוטבעו אשרות מהמשטרה או המעביד המתירות או מגבילות את התנועה חוק שמירת מתקנים נפרדים (1953) – חייב הפרדה במתקני שעשועים, גנים ציבוריים, שרותים, חופי רחצה וכדומה, ובפועל מנע מלא-לבנים את השימוש במרביתם חוק חינוך הבנטו (1953) – קבע את רמת שירותי החינוך שזכאים שחורים לקבל, וברמה נמוכה משמעותית מזו של הלבנים חוק המכרות והעבודה (1956) – מיסד את האפליה בתעסוקה וקיבע את העסקת לבנים בלבד בתפקידים בכירים חוק עידוד שלטון עצמי שחור (1958) – הציג חבלי ארץ חלקיים במדינה כ"בנטוסטן" לשחורים, שם יוכלו ליהנות מאוטונומיה לכאורה חוק אזרחות ארצות המולדת השחורות (1971) – שלל את האזרחות הדרום-אפריקנית מתושבי אותם בנטוסטנים תראה לי חוק אחד מבין אלה שמתקיים פה בארץ או לחילופים בשטחים. בשטחים יש אוטונומיה לפלסטינים והחוקים שלהם חלים שם. מחסומים זה לא אפרטהייד, סיכול פיגועים זה לא אפרטהייד. האשליה שהתעמולה הפלסטינית והערבית מוכרת בדמות "אפרטהייד ישראלי" ריקה מכל תוכן. לא חכמה לצעוק "אפרטהייד אפרטהייד". עוד על אפרטהייד: ""אפרטהייד" ציין משטר בו מיעוט קטן שולט על רוב גדול, שאינו יכול בשום פנים להיטמע בו בשל חוקי הפרדה גזעיים (למשל, איסור נישואים וקיום יחסי מין). קל לראות כי המושגים הללו, אשר צברו, בשימושם המדויק, מטען שלילי רב, אינם מתאימים לישראל." (כתב דוקטורנט באוניברסיטה העברית. 6.4.05) מה שיש פה הוא סכסוך על שטחים וזהו. יש עוד הרבה סכסוכים כאלה בעולם. צירך למצוא לו פתרון במשא ומתן וזהו.

בואנה אחי אתה חיי בסרט רציני אה

אתה לא תראה את צה"ל יוזם פעולות בשביל הכיף... מי התחיל עם זה? מי גרם לזה שיהיה "כיבוש"... אתם. אנחנו הסתפקנו במה שהאום חילק אתם אלה שפתחתם מלחמה זה שהשפלנו אותכם בה ובכל המלחמות מאז ולקחנו שטחים בעקבות המלחמות שאתם התחלתם זה אך ורק אשמתכם אתה לא יכול לתת אגרוף אחרי אגרוף לענק ואז להתפלאות כשהוא קופץ עליך.. ועשיתם את זה מלחמה אחרי מלחמה ועכשיו אתם אוכלים אותה מהמלחמות הקודמות ואתם יכולים להאשים את זה אך ורק את ע-צ-מ-כ-ם אם לא הייתם פותחים את המלחמות האלה רוב הסיכויים שהיה עכשיו 2 מדינות לשתי עמים אתם בחרתם להיות בצורה מסוימת תאווי בצע ואכלתם אותה. וגם עכשיו.. אתם אלה שעושים פעולות טרור במטרה של לפגוע בכמה שיותר חפים מפשע- אנחנו עושים חיסולים שמנסים להיות כמה שיותר מדויקים ומשקיעים גם כספים רבים בטכנולוגיות שיעשו את החיסולים הממקודים כמה שיותר מדויקים ושיפגעו רק בטרוריסט שהוא המטרה ולא בחפים מפשע אז איך אתה בכלל יכול להשוות בין כאלה שתוקפים בשביל לחסל כמה שיותר חפים מפשע לבין אלה שתוקפים במטרה לחסל אך ורק את אלה שתקפו אותם ומשקיעים אין סוף משאבים בשביל שאף איש אחר לא יפגע?!

בנגלאדש

New member
גם אם אנסה ללכת עם הראש שלך

אז תגיד לי בבקשה איך זה שמעולם לא שמעתי אתכם אף פעם מגנים באופן ברור וחד משמעי בלי התפתלויות, בלי תירוצים והסברים על "הסיבות" לאלימות הפרועה של הפלשתינאים?... אם אין הבדל, אז אתה צריך לגנות באופן מוחלט גם את כל מי שכותב פה איך צריך להכחיד את המדינה הציונית.

למעלה