חינוך לכל?????

vinney

Well-known member
../images/Emo45.gifסיפור ידוע..

יש הרבה מה לתקן אחרי 5 שנים של צרת חינוך...

snift

New member
יפה אתה מאשים את השרה הקודמת.

יש מין נטיה מוזרה לעם ישראל לשכוח שכל אותם אנשי קדימה אינם בדיוק "חדשים מהנילונים". במקרה הספציפי, מי שהוציאה את ההוראה זו רונית תירוש, שהיום נמצאת במפלגת השלטון. לפי הכתבה ההחלטה באה "בעקבות ריבוי מקרים של תלמידי חינוך מיוחד המשולבים בבתי ספר רגילים בזכות "שעות שילוב", שהוריהם מממנים", כאשר מילות המפתח הן "ריבוי מקרים". מה שאומר שבזמן אותה "צרת חינוך" כפי שכינית אותה, הדבר היה מותר. אז אם אתה בעצם מסכים עם הצעד ומסכים עם משרד החינוך שמדובר בצעד שמונע אפליה ואתה מתיחס ללבנת כאל "צרת חינוך" מאחר שאפשרה את המחדל הזה, הרי שהבקורת שלך צודקת. אך אם אתה לא מסכים עם הפעולות של משרד החינוך, הרי שהטענות שלך מופנות לאדם הלא נכון.

vinney

Well-known member
אחריות מיניסטריאלית

שר החינוך אחראי על מה שהולך במשרדו. מנכ"ל הוא בסך הכל פקיד, מוציא לפועל את מדיניותו של השר. רונית תירוש הייתה הפקידה הזאת עבור לימור לבנת, וכמובן שהייתה גרועה כמוה אם הייתה בטעות מתמנה להיות שרת חינוך, כמו שהייתה, אבל למזלנו היא לא התמנתה. אין לי הרבה דברים טובים להגיד על אנשי קדימה, ואופתע מאוד אם תתפוס אותי משבח את המפלגה הזאת, וזה נכון גם לגבי מפלגת העבודה. אבל יולי תמיר, כשרה, לדעתי תנהיג מדיניות קצת יותר מוצלחת במשרד. אני מקווה לפחות.

למעלה