חינוך לאמנויות

danarosen

New member
חינוך לאמנויות

היי, בניגוד למה שפחדתי שיקרה לי , אני די מרוצה מזה שיש לי כיוון די ברור לגבי מה אני רוצה ללמוד וזה חינוך לאמנויות. אבל כנראה שלא מספיק לדעת רק מה אני רוצה ללמוד אלא גם איפה. אם למישהו יש מושג מה הם המקומות שנחשבים הכי טובים בארץ וליתר דיוק באזור המרכז שם אני גרה, אני מאוד אשמח לשמוע. תודה, דנה

hadasr123

New member
תשובה לדנה

היי דנה, גם אני לומדת חינוך לאמנויות ככה שאני אומרת שהבחירה שלך נכונה
את מתלבטת איפה ללמוד? אני אנסה לתת לך טיפה ממה שאני מרגישה במדרשה לאמנות שנמצאת במכללת בית ברל בכפר-סבא. תראי, כשאני הייתי צריכה לבחור איפה ללמוד היה לי חושב ללכת למקום שנותן תחושה של קירבה ויחס אישי בין המרצים אלינו הסטודנטים. ואני שמחה שמצאתי את זה. במדרשה לאמנות מלמדים תחומי לימוד שונים ככה שאת תפגשי בסטודנטים בעלי ראש פתוח שקל מאוד להתחבר אליהם. קשה לי להסביר את זה, אבל יש במדרשה לאמנות משהו קסום כשה שכבר כשאת נכנסת עליה יש עלייך כזאת השראה ללמוד. הלימודים הם גם תיאורטיים וגם מעשיים ובקטע של התמחות את יכולה להתמקד בתחום שאת רוצה (למשל את יכולה להתמקד בציור, צילום, וידאו ארט ויש עוד כמה). הרמה במדרשה ידועה ברמה הגבוהה שלה אז אין פה אפילו מקום לחשוש. מי יודע, אם תחליטי להרשם וללמוד פה, נפגש ונכיר אחת את השנייה
כשאני חושבת על זה אני יודעת שיש ב 14 למאי יום פתוח ואם הייתי את הייתי מנסה להגיע אליו. הוראה לאמנויות זה תחום שמאוד כדאי ללמוד במקום שיש לו שם ודנה, המדרשה לאמנות היא מקום כזה. מקווה לראות אותך פה בשנה הבאה. הדס

למעלה