הלוחמת בדרכים
New member
חינוך בסגנון 007!
הכנסתי לבסוף את בני לגן החדש ( למי שלא זוכר - גן חדש שהוקם זה עתה, מתוכנן ל- 24 ילדים, נרשמו 15, 4 אנשי צוות). הקטן הלך ביום הראשון עם אבא והיה פחות או יותר בסדר. "המרביצן" זרק עליו קוביה, האבא ( בעלי שיחיה) כמעט שפך את חמתו על המרביצן ( במקום זה שפך על הצוות, והיה כ"כ כעוס
שמאז הצוות שומר את המרביצן רחוק מבני
) . שלשום המטפלת אספה את התכשיט ומצאה אותו שוכב על הרצפה בחדר צדדי שפוך לחלוטין. אף אחד לא היה לידו. על שאלתה מדוע הוא זרוק כך לבד - הסבירו שזו היתה בחירתו, והן עסוקות בהשכבה. בעלי העלה את הנושא שוב בבוקר וקיבל אותה תשובה, אבל.. אתמול כשהמטפלת באה לאסוף אותו מוקדם יותר (ביקשתי ממנה להקדים בדיוק כדי למנוע מה שקרה קודם), סרבו לפתוח לה את השער. היא נאלצה להמתין בחוץ בשמש למעלה מחצי שעה, בתואנה כי אסור שהילדים יראו מישהו כי הם יתחילו לבכות ולהתגעגע. בסוף היא קיבלה אותו החוצה - לא הרשו לה להכנס, הוא היה מלא בקקי, אמרו לה שאין לו כלום בחיתול, והיא נאלצה להחליף לו חיתול ברחוב בעגלה. היום בבוקר הצוות אמר לבעלי שלא מוכנים שיבואו לאסוף מוקדם ושאי אפשר לבקר את רומי. אני חייבת לציין ששנה שעברה הן אמרו בריש גלי שהגן יהיה פתוח בפנינו ומבחינתי המטפלת היא אחת מאיתנו, בלי הודעה מוקדמת לביקור בכל שעה שהיא. אני חייבת לציין שהמטפלת היתה מאד בעד הגן קודם, אבל אתמול היא ממש נעלבה, והיום בילתה איתי חצי שעה בקיטורים על מה שקרה. היא חשה ממש מושפלת וחשבה שזה בגלל שהיא עולה חדשה. אז היום הלכתי אני לקחת אותו, מוקדם ב- 3/4 שעה. לא פתחו לי. צלצלתי בפלאפון לגננת. נעניתי בתרוץ (לחצת על הכפתור הלא נכון באינטרקום), ו- "אל תבואי כ"כ מוקדם - הוא עוד לא גמר לאכול", אבל אחרי 5 דקות שמעתי אותן קוראות לו ומיד אח"כ הוא הובל אלי לשער, כשהמטפלת מציינת שאכל טוב, לא בכה כל היום והוא משתלב נהדר. אני חייבת לציין שלא פתחו לי את השער, לא יכולתי להכנס ולא ראיתי מה קורה בפנים, אם כי שמתעתי ילדה אחת בוכה שהיא לא רוצה משהו, חזרה ומחתה מספר פעמים ובסוף החלה לבכות. מצד שני, האו מדבר על החברים בהתלהבות, ודמויות המטפלות מאד חיוביות בעיניו (אמא, את תהיי X ותשחקי איתי?), ואין לי ספק שבנתיים טוב לו. מה דעתכם? האם אני עושה צרות היכן שאין או שהגישה שלהן לא ממש מקובלת? האם לדבר איתן? אולי עם הורים נוספים? להמתין?
הכנסתי לבסוף את בני לגן החדש ( למי שלא זוכר - גן חדש שהוקם זה עתה, מתוכנן ל- 24 ילדים, נרשמו 15, 4 אנשי צוות). הקטן הלך ביום הראשון עם אבא והיה פחות או יותר בסדר. "המרביצן" זרק עליו קוביה, האבא ( בעלי שיחיה) כמעט שפך את חמתו על המרביצן ( במקום זה שפך על הצוות, והיה כ"כ כעוס