חימקו היקר

חימקו היקר

אני מבקש ממך ליצג את איגוד חולון ביתר כבוד. בתקופה האחרונה אני לא מרבה להשתתף בפורום כי שמתי לב שהפורום הופך להיות מפגש לצופי האש וזה דבר מבורך. למרות שדבריך נכתבים באינטרנט אתה עדיין מיצג את האיגוד . אני מוצא כי רוב ההתיחסיות שלך נכתבות בשפה נמוכה ולא ראויה ומספר הודעות שלך נפסלו. גם התבטאויות על צופי אש עמיתים לתחנה רצוי שיהיו מעודנות יותר.לתשומת לבך , אני אמשיך לעקוב.

fireman

New member
עניין הכתיבה בפורום../images/Emo70.gif שימו לב../images/Emo70.gif

שלום אבי.... קודם כל חבל לי מאוד שמספר הודעותיך בפורום ירד כי הפורום הפך מקום מפגש לצופים...בעיקרון ניתן לראות כי בשבוע האחרון עולה מספר הכבאים המשתתפים בפורום ואני ה"מקצוע" כמו דובר הנציבות, גיא מנשרוב, גרשון זאוברמן (ששניהם קציני כיבוי) ועוד מספר כבאים לא קטן מש"כ תל אביב גבעתיים ורמת גן בעיקר... הפורום הפך אולי לקצת סובב יותר סביב עניין המתנדבים משום שמספר ההודעות של הכבאים הולך ופוחת וזה חבל...אני אישית הייתי מת לקרוא מאמרים של כבאים שעוסקים יותר בפן המקצועי למשל בנושאי חקירת שריפות, עניין הזרמת מים לגבהים ולמרחקים, כל עניין הממסרים, אסטרטגיות לחימה באש, חילוץ והצלה שהוא תחום שאל לנו להזניח, שימוש בקצף, איך כמה ומתי...יש מאות אם לא אלפי נושאים שאפשר להרחיב ולפתח ואני חושב שגם לצופי האש בפורום זה ייתן איזשהו עניין וימשוך אותם יותר אל הפן המקצועי יותר מאשר אל חיי החברה והסיפורים מאחורי השריפות שהרי אלו צריכים להיות התוספות וה"פאן" בפורום ולא העיקר... אני בטוח שאם מספר הכבאים והקצינים שנמצאים בפורום יפתחו את הנושא הזה של שיחות מקצועיות זה יהיה מה שיהפוך את הפורום לא רק למקום מפגש חברתי אלא למרכז מידע מקצועי ומהימן שהרי מטרתי הראשונה בשבילה התעקשתי על פתיחת הפורום הייתה זו. לגבי ייצוג שרותי כבאות חולון, אבי אין ספק שאני תומך בכל דבר שכתבת למעט דבר אחד שאני חושב שצריך לחדד...כתבת "למרות שדבריך נכתבים באינטרנט אתה עדיין מייצג את האיגוד" אני לא יודע לאיזה צד התכוונת לפרש את זה אבל אני מפרש את זה כך...היות וזה אינטרנט על אחת כמה וכמה צריך להיות יותר שקולים במילים או יותר נכון כותבים יותר בזהירות בכל הנוגע לתחנות כי כאן החשיפה היא עצומה...אולי מבחינתכם זה נראה אולי כמקום מפגש או משהו חובבני אבל זה ממש לא כך....מעבר לחברי הפורום שמשתתפים ישנם עוד מאות אנשים שנכנסים וקוראים הודעות יום ביומו ובעיקר מתעדכנים בימים בהם המדיה מעירה את נושא הכבאות למשל באירועים גדולים וחריגים שמקבלים כיסוי תקשורתי רחב...בעיקרון הפורום הוא מקור מידע יותר אמין מכל עיתון אחר שמפורסם ברשת ובצורה מודפסת או משודרת. כל הודעה שנכתבת כאן עלולה להיפתח ולהיקרא ע"י 1000 איש וזה בהחלט לא דבר חריג או לא הגיוני בפורטל כמו תפוז שהוא המוביל בארץ בנושא הפורומים.. בכל מקרה אבי...בכל נושא של בעיה עם הודעות או שנכתבים דברים לא ראויים ע"י צופי אש מתחנתך ואני פונה כאן אל שאר ציבור הכבאים...אם קורה דבר כזה אבקשכם להפנות אליי אישית את הבעיה ולא לשפוך את זה כאן בפורום כי בגדול נוצר מצב שבו אתם "מעירים את המתים" אם ניתן לכנות את זה כך וכדאי מאוד שזה יעשה ברמת התחנה ע"י בקשה מפורשת מכותב זה או אחר... אני באופן אישי עוקב אחרי הפורום ככל שמתאפשר לי אך קורה כי דברים נעלמים מעיניי, אם קורה מצב כזה אבקש לדווח לי על כך ואפעל בכל האמצעים העומדים לרשותי... אני אוסיף עוד הערה אחת לסיכום, אני לא מעוניין שתפסיקו לכתוב בפורום אלא למתן את הכתיבה באופן שלא תפגע באדם זה או אחר או באיגוד זה או אחר, לי אישית יש המון טענות נגד האיגוד שאני "מייצג" אבל הפורום הוא לא המקום לדעתי... תרגישו חופשיים לכתוב וכמה שיותר....בתפוז נכתבות מידי יום קרוב ל 10000 הודעות ותגובות בקרוב ל300 פורומים, תאמינו לי שגם אם תריצו פה 4 דפים ביום זה לא יפריע לאף אחד בתפוז אבל אתם תשמחו אותי, תתנו יותר עניין וחדשנות בפורום, תכתבו יותר בנושאים מקצועיים, תשאלו שאלות תענו על שאלות, תתנו את דעותיכם גם אם מישהו כבר כתב את דעתו ואולי היא זהה לשלכם...תרגישו חופשיים....באמת! אבל בגדר הכבוד ההדדי והכבוד לאירגון שאותו אתם מייצגים יום טוב

ההההה ועוד משהו אדון אבי הנכבד ..../images/Emo46.gif

בפעם הבאה שאתה מאשים מישהו תסתכל טוב טוב אם זה הוא לפני שאתה תוקף ועוד דבר מה שיש לי להגיד על חברי מהתחנה שהקטע שלא אמרתי כלום (חוץ מ"הבנות") אז תגיד סתם בתודה חיים

למעלה