חימום תת-ריצפתי

dudujack

New member
חימום תת-ריצפתי

אני נמצא במש ומתן עם 3 חברות העוסקות בחימום תת ריצפתי חשמלי 1.SUN-HEAT. 2. CANISOL. 2. טרמו-טק אשמח לקבל המלצות,נק' לחיוב/שלילה עבור כל אחת מהחברות תודה

חפש בפורום

הנושא נדון מספר פעמים ורוב טוענים שלא כדאי להתקין חימום תת רצפתי אלא אם אתה עשיר ככקורח וקר במקומות קרים במיוחד וגם אז רק על מיים

dudujack

New member
מבלי לפגוע...

או חלילה להישמע מתלהם "הרוב" נוסעים ברכב יפני, אז... זה אומר שזה טוב? מכיר את נושא העלויות, אגב, לא כל כך יקרות גם לאנשים שהתקציב שלהם קצר במזומנים.. השאלה אם מישהו מכיר את אחת מהחברות הרשומות לעיל ויכול להוסיף את רשמיו.

Z ליאור

New member
תרמו-טק....

בדקתי את נושא התת ריצפתי לעומק ,תרמוטק הייתה המקצועית ביותר. נתחיל מזה שרכב יפני הוא טוב
,ונמשיך שאם חימום תת ריצפתי אז רק על מים מכמה סיבות והחשובה מבניהם היא הקרינה ושלא יספרו סיפורים כולם על תקן ,התקן הוא (עד כמה שאני זוכר התקן הוא זמני ) הוא פחות מ 2 מילגאוס בגובה ריצפה ,בקש אחריות כתובה מכולם שהם אינם עוברים את התקן או נושקים לו (ינסו לפתות אותך בבדיקה על חשבונם ,רק תדאג לוודא שאתה תבחר את הבודק,ודאג שהמערכת תעבוד במלוא העוצמה ) בסופו של דבר תגלה שהמערכת עובדת מעל 2 מילגאוס או נושקת לתקן ,ואז יקחו אותך למטען הסלולארי ויראו לך שהוא הרבה מעבר לתקן (מה שנכון) רק אל תישכח שהריצפה במגע קבוע עם הרגליים . בסופו של דבר החלטנו על קמין נפט ומעליו מאורר תיקרה עם מנוע דו כיווני , ומזגני אינוורטר של מיצובישי ,ובראייה לאחור לאחר שעברנו את החורף(אנו גרים באחד האזורים היותר קרים ) אנו כל כך מרוצים . מקווה שעזרתי

חניחיים

New member
שאלה לגבי מזגני אינוורטור של מיצובישי

הבנו שהמחירים שלהם הרבה יותר גבוהים ממזגן אלקטרה. טרם בדקנו. האם שווה לבדוק או שבאמת מחירם גבוהה ביותר? האם תוכל/י להעביר לי שם של איש קשר שעבדתם איתו וכמובן טלפון שלו. המון תודה,

Z ליאור

New member
גבוהים, יותר מכפול ושווה כל אגורה ...

עבדתי עם יובל מקירור מגדל גגללי קירור מגדל סתם קוריוז בבית הקודם שלי חיממנו עם אותו תנור ועם מזגן מיני מרכזי אלקטרה ומזגני אלקטרה בכל חדר שינה חשבון החשמל שלנו נא בין 2200 ל-2500 היום חשבון החשמל שלנו עם מיני מרכזי פוג'יטסו אינוורטר ,וחמישה מזגני מיצובישי אינוורטר (רב מאייד ) הוא 1200 ש"ח לחודשיים לבית באותו סדר גודל עם אותו מס' נפשות ועם אותם צרכים פשוט מדהים החוויה בשקט של המזגן בחדר השינה באחידות החימום ,קירור פשוט כיף גדול

רשר

Well-known member
מנהל
מעניין גם חשבון החשמל שלי פחת

בסדר גודל 20-30% אך ללא כל שינוי במזגנים!! החורף השנה היה נוח יותר משנה שעברה, עברת לבית חדש- וסביר שהבידוד והאיטום ברמה גבוה יותר,

Z ליאור

New member
זה נכון ...

אנחנו גרים במקום שהפרשי הטמפ' בין היום ללילה הם קיצונים כך שבלילה מאד קר ורבים הלילות שיש קרה .ולכן החימום ,קירור הוא נדבח ריציני בעליות השוטפות של הבית . ,אני גם מניח שאתה צודק ומכלול של סיבות הובילו לירידה העלות אבל ירידה של כ-50% בצריכה, אני מייחס למזגנים כ 40% לפחות ,בפרט שראיתי את הבדיקה עם אמפרמטר הצניחה בצריכת הזרם לאחר 3 דקות של עבודה היא ב 70 עד 80 % הוא אינו צריך התנעה מחדש כמו מזגן ON OFF ולכן יש עוד חיסכון רציני .

ק י א ר ה

New member
אני בונה במרכז בקריית אונו

וסגרתי עם ספודומוטק. מהחברות שהזכרת אני מכירה רק את טרמוטק ועשו עלי רושם נפלא, אבל לבסוף המחיר הכריע. בקשר לקרינה, אנחנו סגרנו שנעשה לאחר ההנחה (ולפני הריצוף) בדיקה עם איש שלנו, אם תהיה חריגה אז הם מקפלים הכל ומחזירים את הכסף. מקווה שזו האמת, זה עוד לא חתום. הכי הרבה, ברגע האחרון אוסיף תנור גז לקומת כניסה, ובחדרים למעלה יש מזגנים.

רוניניר

New member
לא מדובר על עלויות להתקנה הן הנמוכות ביותר

מדובר על עלויות להפעלה של אלפי שקלים לחודש תלוי במטרז

רוניניר

New member
אם מדובר על שטח מעל 60מטר רבוע

עדיף לחמם עם מזחם חבל על כספך בחיים לא תדליק זאת למשך זמן שיספק אותך פנה לקולד פוינט מבצע סוף עונה (אמיתי)20000שח כולל הכל לפני מע"מ ל 100 מטר רבוע מחיר הפעלה 67%פחות מחוטי להט רוני ניר מהנדס הסקה ומיזוג אויר

Z ליאור

New member
רוני ניר רק להבא תיידע שאתה מנכ"ל קולד פוינט

ולא רוני ניר מהנדס הסקה ומיזוג אויר שעוזר ללא אינטרס.

רוניניר

New member
מנכל

תעבור בבקשה על כל התכתובות שכתבתי באתר ותגיד עם יש לי אינטרס בכל התשובות שלי יש כמה כובעים וצריך לדעת להבדיל בינהן אחרי שתעבור תודיע מה אתה חושב תודה רוני ניר מהנדס הסקה ומיזוג אויר אתה באמת חושב שמישהו יודע מה זה קולד פוינט התפקיד הוא זמני הידע הוא עד המוות

Z ליאור

New member
אני מתייחס להודעה מעלה ...

"עדיף לחמם עם מזחם חבל על כספך בחיים לא תדליק זאת למשך זמן שיספק אותך פנה לקולד פוינט מבצע סוף עונה (אמיתי)20000שח כולל הכל לפני מע"מ ל 100 מטר רבוע מחיר הפעלה 67%פחות מחוטי להט רוני ניר מהנדס הסקה ומיזוג אויר " מן הראוי היה להוסיף בגוף ההודעה את תפקידך בחברה עליה אתה ממליץ ,אתה יודע מן סוג של גילוי נאות . חג שמח

רוניניר

New member
ליאור אתה צודק נסחפתי כל מילה זהב

בתשובה הזאת אין עליך אתה צודק ואתך הסליחה רוני

רוניניר

New member
לליאור

אם ארשום כל פעם מנכל קולד פוינט אז יגידו מה שאמרת זה בדיוק הפוך רוני

חימום תת ריצפתי אינו מומלץ במישור החוף...

אלא באזורי ההר בהם החורף מתחיל ונגמר אחרי שלושה/ארבעה חודשים... שם אתה מתדליק את החימום (או האח) בנובמבר ומכבה אותו בפברואר או תחילת מרץ כי כל הזמן קר. בכל מקום אחר בו יש ימים חמימים בחורף המערכת תהיה ממש סיוט. ואני לא מדברת על חברה זו או אחרת אלא על עצם העיניין. הסיוט הוא כלכלי (לחמם את כל המערכת ואז לכבות אותה כי יש כמה ימים חמים. שוב לחמם את כל המערכת ושוב לכבות) ותרמי (ביום חמים מכבים את המערכת אבל היא עדיין ממשיכה לשחרר חום וכל הרצפה שאגרה חום ממשיכה לשחרר אותו למא=רות שבחוץ 22 מעלות...) אני לא ממליצה.

רוניניר

New member
הכל נכון אך לא במשאבת חום

כל שאמרת נכון אבל נובע מחימום יתר של המים או מרוחק הצנרת מתחת לבלטות מהבלטות אם את מתקינה מערכת ומחממת את המים ל 35 מעלות בלבד והצנרת צמודה לבלטות הכל נראה אחרת רוני ניר מהנדס הסקה ומיזוג אויר

למעלה