חימום החדר בחורף

chula

New member
חימום החדר בחורף

מה את אומרות? מהניסיון? רדיאטור או מפזר חום? רדיאטור אמרו לי לא מייבש אבל מסוכן וחם לילדים שנוגעים מה אני אעשה אין מזגן בחדר של הילדה?

זאתי2

New member
יש ראדיטור

של דלונגי מיוחד לחדרי ילדים עם כיסוי לחלקים החמים , לא רותח ולא מאפשר לדחוף אצבעות. מומלץ.

shapir1

New member
אנחנו מחממים עם רדיאטור.

הרבה יותר בטיחותי. קורה שהבן שלי נוגע בו לפעמים, אבל הוא ישר מרגיש שזה חם ומסיט את היד. אני לא הייתי משאירה ילד לישון לבד עם מפזר חום דולק. נשמע לי מסוכן.

t o f i f i

New member
ראיתי היום בבוקר שיצאה הוראה לא ליש

לישון עם שום אמצעי חימום דולק לאור האירועים האחרונים המזעזעים שקרו... תחממו לפני השינה אבל בבקשה תיזכרו לכבות במהלך הלילה כשאתם הולכים לישוןזה לא שווה את הסיכון (אפשר לעטוף יותר)

t o f i f i

New member
הוא לא אמר במפורש רדיאטור

אלא כל מכשירי החימום למיניהם, אני חושבת שרדיאטור נחשב בטוח אבל עדיין מפחיד לא?

נועם@בת

New member
לא בדיוק נראה לי

מי זה "הוא" ומזתומרת לכבות מכשירי חימום. אנחנו אמנם לא גרים בקוטב אבל לא נראה לי שבישראל אפשר להשכיב ילדים לישון בלי חימום. כלומר אפשר, אם מוכנים לתת להם לקום בבוקר חולים
. נועם

t o f i f i

New member
נועם בת (שם מקסים..)

זו החלטה שלך, אני רק סיפרתי מה היה בבוקר בערוץ 10, זה היה מפקד תחנת כיבוי אש איפהשהו...אני ראיתי בחצי עין בזמן שהקטנה ינקה.. אני רק חושבת שזה מפחיד (ואני ממש לא חרדה בדרך כלל..) בגלל כל המקרים לאחרונה אני מעדיפה להלביש את נועם חם ואני גרה בצפון הארץ. באמת שכל אחד יעשה מה שטוב לו, אני למשל חוטאת ונותנת לנועם לישון על הבטן לפעמים..וסומכת על הבייבי סנס

אם ראית רק בחצי עין

ואת לא ממש בטוחה מה נאמר, איך את יוצרת כזו הפחדה? אני חיה במדינה שבה יש שתי עובדות - א. חייבים לחמם וב. הבתים בנויים מעץ (ועץ כידוע נשרף מהר מאוד). ההמלצה של מכבי האש כאן היא לחמם ברדיאטורים (אלא אם יש מזגן) כי זה החימום הכי בטיחותי. חימום החדר הוא לא (רק) בשביל חימום הגוף - לשם כך אפשר באמת ללבוש שכבה נוספת, אלא לחימום האויר ששואפים לריאות.

tomer2007

New member
למה את תוקפת? היא לא יצרה הפחדה

היא סיפרה מה שראתה מתוך כוונות טובות אם זה לא נראה לך, אל תעשי את זה, ויש דרך להגיב ואגב , לחימום האויר אפשר לשים גם מכשיר אדים חמים שעושה את העבודה הזו ספציפית יותר טוב

אני ראיתי בשתי העיניים

ואכן אותו המפקד מהכיבוי המליץ לכבות את כל! מכשירי החימום בלילה, אם הילד ישן לבד בחדר. עם זאת הוא ציין, כי אכן מזגן ורדיאטור הם אמצעי הכיבוי הבטוחים יותר. הוא ביקש להבהיר שלא לייבש בגדים על רדיאטור ולמקם אותו במרחק של כ- 30 ס"מ משפות, ריהוט עץ/פלסטיק. לא שמעתי שיצאה הוראה כזו מהנציבות, לדעתי זו יותר המלצה חמה של אותו מפקד התחנה ולא הוראה גורפת.

lilend

New member
אין קשר בין חימום החדר ובין מחלות,

אפשר להלביש חם ולכסות היטב ולילד יהיה חם.

היו כמה טרגדיות בעקבות מפזרי חום

על כן הרדיאטור עדיף. לשים בחדר קערה של מים זה שומר על הלחות בחדר ולא מייבש.

שבלול 555

New member
מנסה להימנע מחימום

אם אין ברירה מפעילה מזגן לפני השינה ומכבה כשהולכים לישון ומפעילה לכל הלילה מכשיר אדים קרים. אם יש לך אפשרות (אם הבית לא "קפוא") עדיף להלביש טוב ולא לחמם.

למעלה