חימום הבית

hachling

New member
חימום הבית

אני נמצא בשלב אחרון של תוכניות העבודה של הבית וכעת עלי להחליט על אמצעי חימום/קירור. חשבתי בתחילה ללכת פשוט על מזגנים. אח"כ לאחר עיון בפורום חשבתי לשלב מזגני אינוורטר. רציתי לדעת האם יש פתרונות אחרים טובים יותר? מדובר בבית של שתי קומות בגובה ממוצע של 3.10 כל קומה. הקומה התחתונה היא חלל אחד גדול. יש בקומת הקרקע חלונות רבים. הבית ממוקם באיזור הרצליה-רמת השרון. האם יש צורך באיזור זה באמצעי חימום אחרים? האם יש פתרון זול יותר? תודה מראש על התגובות,

חימום לבית

בנוגע לחימום בלבד - אני מעביר פעמיים בחודש הרצאות במרכז הבנייה בנושא זה. ההרצאה מחולקת ל-3: חלק ראשון מדבר על "מהו חימום" ומתי חימום יתן "הרגשת נוחות", החלק השני סוקר את מגוון שיטות החימום הקיימות בארץ - יתרונות וחסרונות של כל שיטה, החלק השלישי סוקר את שיטת החימום בה אנו עוסקים - חימום ע"י מערכת הסקה חשמלית בטכנולוגיה מתקדמת. ביחס למועד הבא של הרצאה כזו אם הינך מעוניין - אבדוק ואעביר לך במסר אישי. באתר של מרכז הבנייה וכן בחיפוש קצר ב"גוגל", תוכל למצוא קישורים מגוון רחב של חברות המציעות חימום בשיטות שונות 0 האתרים ברובם אינפורמטיביים ומסבירים טוב את שיטת החימום המוצעת. לגבי שיטת החימום שהזכרתי תוכל להציץ בקישור הבא - www.decoheat.co.il בהצלחה!

פנסטרה

New member
אני ממליץ על מערכת החימום של אריאל

עם עליית מחרי הנפט בעשרות אחוזים - כבר 145 דולר לחבית - כדאי לחמם עם דקוהיט או מזגן אינוורטר. ושווה שווה לשדרג את בידוד הבית ובפרט חלונות וגג.

מאגר

New member
חימום בית באיזור שלכם

חימום הבית באיזור שלכם צריך להתמקד בעיקר על חימום נקודתי.חימום ריצפתי חשמלי הוא חימום בזבזני ויקר בצורה שאין לו אח ורע. לפי נתוני יצרן צריכה של חימום תת ריצפתי היא 160W לכל מ"ר מכאן שלבית בין 120 מ"ר צריך לפחות 100 מ"ר רשת 100 מ"ר רשת כפול 160W נותן 16KW/H מאחר והמערכת צריכה לעבוד רצוף בכדי לשמור על טמפרטורה קבועה הרי שהממוצע הוא כאילו המערכת עובדת במשך 8 עד 10 שעות בכח מלא מכאן נובע כי 8 שעות כפול 16KW נותן 128KW שהם לפי מחיר חשמל של היום 0.5 ש"ח ל-1KW הם 64 שקל ליום כפול 30 יום בחודש שהם 1920 ש"ח לחודש. עדיין כל זה אינו כולל את מחיר ההתקנה עלות החשמלאי עלות הגדלת החיבור בהתאם לפי חוק החשמל. כל אמצאי לחימום נקודתי ע"י מקרן חום או מזגן תהיה עלותו זולה יותר מחימום חשמלי תת ריצפתי

למעלה