חיל הים (לא רק)

חיל הים (לא רק)

הבנתי שזה חיל קטן וצריך לדעת בדיוק לאן להגיע... לכן- אם מישהו יודע לאן כדאי, למה, איפה זה, ומה התנאים, אז זה ממש יהיה נחמד. ואם יש מידע כזה לגבי חיילות אחרים סבבה.

לאחרון הישראלים

תראה, אם אתה לומד את אחד מהמקצועות האלא:חשמל, אלקטרוניקה ומכונות, ואתה רוצה לשרת בחיל הים, תלך על קורס צוללן. אני לומד מחשבים וממש חבל שזה לא מתאים לי. התנאים שם סוף הדרך. שכר עתודאי בקבע יכול להגיע ל8000- 9000 ש"ח בחודש. זה אפשרי גם בסטילים, אבל התנאים שם פחות טובים. תבקש מחיל הים זימון למבחנים. אם תעבור אותם תגיע לגיבוש, אם תעבור ת´גיבוש....הדלת פתוחה לרווחה!!! בהצלחה!

צוללן????

אני אלקטרונאי... קורס צוללן??? מה??? תוכל לפרט יותר? מה קורה עם שנת שטח? יש? מה זה אומר? תודה!

לאחרון הישראלים

אחי, לא התכוונתי לצוללן בשייטת 13. אלא שייטת 7, שזה צוללות. יש כלי שייט כזה, שמעת? בקיצור מי שלומד אלקטרוניקה, חשמל ומכונות זה מקום חבל על הזמן לשרת בוץ אתה גם קרבי וגם משרת במקצוע, צובר ידעת ניסיון וכד´. אבל אתה צריך להחליט, השירות שם יותר קשה משלטייס. תחשוב לחיות בצינור עם כל הצוות, היציות חרא. אבל עם אתה משלים עם כל זה, יש לך שירות סוף הדרך.

יוסי99

New member
אתה לא שפוי

תגיד לי, אתה נורמלי????? הנדסאי\מהנדס באמצע\סוף שנות העשרים לחייו אמור ללצאת 21-4 או משהו כזה, ולחיות בצוללת 5-6 שנים?????? אתה שומע את עצמך??? זה מספיק גרוע לחייל סדיר שעושה את זה 3 שנים בגיל 18-21...

למעלה