חיל האויר

omath

New member
חיל האויר

כמה זמן היא טירונות חיל האויר בהנחה שיש לי פרופיל 72 אבל אני מיועד לתפקיד לא קרבי בתל נוף או בבסיס אחר? ועוד שאלה , איך היציאות בבסיסים השונים של חיל האויר ? האם יש תפקידים שיוצאים בהם על בסיס יומי? כמו מה? תודה!

demoloc

New member
../images/Emo207.gifחיל האוויר

עם מי עושים טירונות בשלדג?

Ha Sea

New member
נצל"ש..

יתכן שנח"לאוים הולכים עם מדי בז'? יצא לי לראות זוג חברה (קרביים - הלכו עם מקוצרים) עם נעליים אדומות, תג של נח"ל ומדי בז'. שוו?!

לא הגיוני

מתי יצא לך לראות דבר כזה? היחידים שהולכים ככה, הם שלדג (הם עושים טירונות בבא"ח נח"ל) וגם הנעליים שלהם הם שחורות קלות ולא אדומות, והם מתגייסים בנובמבר, מוזר מאוד מה שראית

Ha Sea

New member
יצא לי לראות אותם ברכבת..

דיי מזמן.. בקשר למדי בז, מקוצר ותג של נח"ל אני בטוח ב100%, לגבי הנעליים ב-99%. יתכן שמדובר גם בשייטים לעתיד?

השייטים

גם עושים טירונות עם הנח"ל, ואם הם היו עם מקוצר+מפרולייט, סביר להניח שזה הם (שלדג מקבלים פלאטופים, מהנשקייה מהיחידה), אבל עדיין לא עם נעליים אדומות

CajU9

New member
כל השייטים והשלדגיסטים

שעושים טירונות בנח"ל הולכים עם בז' ונעליים שחורות. ושניהם מקבלים מקבלים מקוצרים עם מפרולייט בטירונות, באוג' 06 אין טירונים עם פלאטופים בנח"ל. אולי בעוד מחזור אחד או שניים, אם יהיו הקצאות.

אתה בדיוק חוזר על

מה שאמרתי, אבל סבבה, זה טוב שאתה מחזק את זה שלדג, מתגייסים רק במחזור נובמבר, אז מן הסתם שאין עכשיו שלדגיסטים בבא"ח, דבר שני נוב' 5 של שלדג הלכו עם פלאטופים. זהו מרווה שהייתי ברור ומובן

atypique

New member
חודש

והיציאות הן בתלות בתפקיד, מרחק מגורים וגחמות של הפיקוד - זה ממש לא כללי...

omath

New member
תגובה

חודש -02 נכון? למרות שאני פרופיל 72?, ובנוגע לקל"ב אם אני בתל נוף והבית שלי ברחובות אז מה זה אומר לגבי היציאות?

למעלה