חיל האויר

gg4you

New member
חיל האויר

שלום ! אני עכשיו בתיכון ורציתי לדעת מה הדרישות לקבלה לחיל האוויר אם אני רוצה להיות טייס ? האם צריך אינטיליגנציה גבוהה ? ומה ההסיכויים לקבלה ? האם תעודת הבגרות חשובה בצורך קבלת החלטה אם אני אתקבל או לא ? תודה !!!!!!!

Drorrrrrr

New member
הדרישות לקבלה לקורס טיס

הן דרישות גבוהות מאוד-מאוד. זה מתחיל בגיבוש של שבוע ימים וממשיך בקורס מפרך של שלוש שנים שגם במהלכו נושרים "פרחי טיס". הסיכויים לקבלה נמוכים מאוד, מכיוון שרק מתי מעט מתקבלים לקורס הזה. עם זאת, יכול להיות שאתה תהיה הטייס הבא :). אני חושב שתעודת בגרות היא מינורית במקרה הזה, מכיוון שהצבא עורך את המבחנים שלו כדי לשקלל את רמת האינטיליגנציה ולא משתמש בבגרות כאינדיקציה.

Skaat Girl

New member
קורס טייס...

הנתונים שצריך בשביל להתקבל לקורס טייס הם קב"א 54ומעלה... צריך לעבור לפני הגיבוש ירפ"א א'+ב' ונדמה לי שיש גם ג'(שכבר אותם מעט מאוד עוברים) אחרי זה יש גיבוש של שבוע בערך ויש גם כל מיני בדיקות רופואיות וכל החרטות האלה... בקיצור גם הדרך לקורס היא קשה מאוד אם אתה מגיע לקורס עצמו שיהיה בהצלחה! ( :

gg4you

New member
עוד משהו...

תודה רבה על ההסבר ! יש לי רק עוד שאלה..... האם ניתן לתרגל כל מיני מבחני אינטיליגנציה כמו בפסיכומטרי וכמו מבחני iq וכך זה יגדיל את הסיכויים שלי להתקבל ? תודה רבה !!!!!!

Skaat Girl

New member
תשובה

אני לא חושבת שאפשר לתרגל את הדברים האלה... ועוד דבר,אני לא יודעת אם כבר היית בצו ראשון או לא... אבל את כל השאלות האלה (למרות שזה נראה לי עדיין מוקדם) אתה יכול לברר עם האנשים שמתעסקים בזה... שבמקרה ברח לי השם שלהם אבל את המס' שלהם אתה יכול לשאול בפורום סדירים יותר יעזרו לך!

yarmanex

New member
חשוב מאוד!

כל השאלות שלך מעידות על כך שאתה די בלחץ להצליח, טומנם טייסים הם שקולים ורגועים, בטוחים בעצמם. אם אתה לא בטוח ביכולות שלך אז אולי אתה לא מספיק מתאים...

למעלה