חילופי סטודנטים

esh918

New member
חילופי סטודנטים

אהלן,

יש לי אפשרות לבצע חילופי סטודנטים לשבוע בלבד עם סטודנטים מUCLA, במסגרת תואר שני במנהל עסקים.
האם זה יש בזה ערך שחבל על הזמן והכסף (טיסות בעיקר)?

תודה

Philip Jr

New member
חילופי סטודנטים לשבוע?

נשמע לי... קצר. מה הלו"ז לשבוע הזה? את באמת חושבת שיהיה ערך לימודי כלשהו לנסיעה כזו? אני מתקשה להבין כיצד.. והשאלה היא כמה תצטרכי לשלם מתוך העלות הכוללת, יש סבסוד? או שממש כל העלות עלייך? והאם תוכלי להישאר אחרי לקצת טיול ובילוי או שתצטרכי לחזור?

לי בגדול זה לא נשמע אטרקטיבי במיוחד..

esh918

New member
אכן קצר

תודה על התגובה.
הלו"ז בגדול זה כל יום שיעור. הלימודים שם נראים די רציניים קורס אחד עם 2 קייס סטאדי שצריך להגיש (והשאר די דומים).
מבחינת עלויות, רק הטיסה עלי (מגורים יש לי שם חברים) ומבחינה אקדמית זה על האונ'.
בגדול סיימתי את חובותי האקדמיות לתואר אבל חשבתי שזה יכול לתרום.

טיול שם באזור, יכול להיות נחמד אבל לא בשביל זה אני נוסע.

Philip Jr

New member
אני מתקשה להבין

איך אפשר לעשות קורסים (ברבים) תוך שבוע.. ולהפיק מזה ערך מקצועי אמיתי.. אבל אם זו התרשמותך אולי זה שווה את זה, וזה בהחלט יתרון שאתה מכיר אנשים בסביבה ויכול לישון אצלם.

זה כמו קורסי BLOCK WEEK. אין לכם כאלו?

בכל מקרה, כשמדברים על MBA, הרבה פעמים מה שחשוב זה בכלל לא החלק האקדמי כמו הנטוורקינג שעושים במהלך הלימודים.
קורס ב UCLA בהחלט יכול לפתח קשרים עסקיים ומקצועיים שיוכיחו את עצמם (בהנחה שמדובר על מי שיודע איך לעשות נטוורקינג כמו שצריך ולא סתם מבזבז את הזמן).
אם אני הייתי במצב הזה, והיה לי כסף פנוי - הייתי הולך על זה.
אבל, לא הייתי הולך על זה במקום התקציב להחופשה השנתית. עד כדי כך זה לא מספיק שווה בעיני.

Philip Jr

New member
בהודעה אחרת מעלה

כתבתי שלא ברור לי מה יהיה הערך המקצועי בקורסים האלו, וכוונתי הייתה דומה לשלך. הרבה יותר חשוב ה - networking מאשר לעשות עוד קורסים אחרי שאין יותר חובות אקדמיים גם כך.. אם אתה נבלע בכיתה שבוע שלם וחוזר מיד הבייתה מה עשית בזה? צריך ממש למנף ביקור כזה אחרת זה המון להוציא מבלי לקבל תמורה של ממש..

למעלה