חילופי סטודנטים

danya1234

New member
חילופי סטודנטים

שלום,
לאחרונה התבשרתי כי במסגרת תוכנית חילופי סטודנטים התקבלתי לסמסטר בחו"ל באוניברסיטת יורק, טורנטו, בפקולטה למשפטים אוסגוד הול.
רציתי לשאול אם מישהו מכיר את האוניברסיטה, את ההווי, טיב הלימודים ובאופן כללי החיים לצעירים וסטודנטים בטורנטו?
תודה מראש ויום נעים

Philip Jr

New member
לא ביררת על המקום כלל?

כלומר לפני שהגשת את הבקשה לחילופי סטודנטים? או שפשוט היו אפשרויות רבות ולא ידעת איזו תקבלי?

בכל מקרה יש שפע של מידע על YORK ועל טורונטו ברשת, מדובר באחת האוניברסיטאות הגדולות בקנדה (ומדורגת בעשירייה הפותחת אם לזה כוונתך בטיב הלימודים), והעיר הכי גדולה בקנדה ובירת אונטריו..

לגבי המגורים בטורנטו וההוויי החברתי אני לא חושב שיהיו לך תלונות בהנחה שאת "בחורה של העיר הגדולה", טורונטו עיר מלאה בבילויים, תרבות, מסעדות, ברים, והמון סטודנטים בינלאומיים כמוך. אני מציע שפשוט תתחילי לגלוש באתרים הרשמיים של YORK וטורונטו ותמשיכי משם.. בנוסף יש עוד פורומים בתפוז של ישראלים בקנדה / עוברים לקנדה... שיוכלו לתת לך נקודת מבט אישית יותר, למרות שקשה מאד לענות על שאלה כמו הוויי.

וסתם לסיום בסופ"ש הקרוב יש אירוע בטורונטו שחבל שאני מפספס בתור חובב נודלס מושבע:

Slurp Noodlefest

Capitalizing on the city’s current ramen obsession, the organizers of Food Truck Eats are throwing a foodie party. Eight chefs—including Splendido’s Victor Barry, Richmond Station’s Carl Heinrich and Sabai Sabai’s Nuit Regular—will prepare various takes on assorted noodle dishes. Amsterdam Brewery, Tromba Tequila and Dillon’s Distillery are providing drinks. $10. March 3. The Great Hall, 1087 Queen St. W., slurp.eventbrite.com

danya1234

New member
אחלה, תודה רבה!

ביררתי אבל בקווים מאוד כלליים פשוט כי היו המון אפשרויות.
תודה וסופ"ש נעים.

למעלה