חילופי משמרות - שאלה

חילופי משמרות - שאלה

נניח שבמסגרת עבודתכם אתם אמורים להיעדר מהבית יותר מהרגיל. נגיד - עוד אחה"צ או סופ"ש נוסף. האם תציעו לגרוש/גרוש שהילדים יהיו איתו במקום להביא בייביסיטר? האם תציעו להתקזז בצורה כזו או אחרת בתשלומי המזונות (אם למשל העניין הופך לקבוע)? ואם זה היה להיפך? הייתם מסכימים? מתרעמים? מסכימים אבל מקטרים לחבר'ה?

אין למי להציע ולכן חבל על האנרגיה

לצערי בענייני הילדים הגרוש שלי הוא באמת הפתרון האחרון
אם זה היה הפוך הייתי מאוד כועסת. מקטרת לחברים (
) ובהחלט מבהירה שסכום המזונות צריך להשתנות בהתאם.

רק שיר

New member
הייתי מציעה

את האב ומתקזזת עם המזונות- בהנחה שמדובר על דבר קבוע. אך כאן השאלה הגדולה, מי האבא, איך האבא מתפקד,,,האם הוא רק אבא או גם אבא..מבינה למה אני מתכוונת. אם האבא הוא נורמאלי, משקיע, ומתפקד אז בהחלט עם האב במקום הבייבי-סיטר. במקרה שלי....למשל...הייתי שוקלת שנית .

mr_lonely

New member
אני חושב שזה אישי מאוד לכל אחד

אצלי בדרך כלל מה שהטסכם בהסדרי הראיה זה הרף התחתון. בדרך כלל אני רואה אותם יותר. גם לוח הזמנים דינמי ומשתנה בהתאם לצרכים שלי, שלה, של הילדים. הקשר ביני לגרושתי כזה טוב שאין לנו שום בעיה ללכת אחד לקראת השני כשצריך.

שרשירית

New member
חילופי משמרות

דבר ראשון הייתי מציעה לאבא, יכול להיות שהוא יעשה זאת בשמחה. לא רואה שום צורך להתקזז בדמי מזונות, מבחינתי האבא זוכה לעוד זמן איכות עם הילד. השאלה אם האבא יוכל להתחייב על כך שבכל שבוע מוסיפים עוד אחה"צ עם הילד ובאופן קבוע. הבעיה היא בעיקר בסופי שבוע, יוצא שבממוצע האבא עם הילד 3 שבתות. אם מסתדר לו מבחינת החיים והזמן הפרטים שלו - לא רואה בעיה. מתרעמת? זה יעזור? הייתי מסכימה (כאילו יש ברירה), בטח קצת מקטרת לכם אבל זה מה יש.

felka

New member
תלוי לכמה זמן

שאני נוסעתי לארה"ב באמצע שבוע היא הייתה עם אמא ובסוף שבוע אצל הורים שלי או עם אמא. אם זה לכמה שעות אני מעדיך בייביסיטר

Rtitan

New member
נראה לי הכי טבעי בעולם...

לקח לי זמן להפנים את השאלה שלך... נראה לי הכי טבעי והכי מתבקש בעולם, שאם המשמורן חייב להיעדר הרבה מהבית מסיבה כלשהי, ההורה השני ימלא את מקומו (כמובן - במידת האפשר...). ה-X-ית שלי נוסעת לא מעט לחו"ל. היא דואגת שאדע על זה חודש-חודשיים מראש (במקרי חירום גם פחות) ואני מתארגן לשבוע עבודה כזה, שבו אוכל להיות איתם אחר הצהריים... אלו שבועות שאני מאד מאד אוהב, אני חוזר להיות "אבא על אמת"... נכון שאחרי כן, קשה לחזור להיות "אבא גרוש", אבל ניחא - היא נוסעת שוב

../images/Emo51.gifלכולכם ../images/Emo20.gif

אני מגבשת את הקונספט של העסק החדש שלי, וחלק מהעניין הוא תפירת הקצוות הקשורים ב'מי יהיה עם הילדים כשאני לא נמצאת'. חיזקתם אצלי את הכיוון של אבשלהם. אני מקווה שהוא יראה את העניין באור חיובי
בכל מקרה - מכיוון שכסף הוא משמעותי מבחינתו (וגם מבחינתי, כמובן), אני בהחלט מתכננת ש(אם וכאשר) זה יהיה על חשבון חלק מהמזונות. שוב תודה
שרון

תודה ../images/Emo13.gif

דיברתי עם הגרוש היום שיחה טובה. כנראה שאנחנו נצטרך מתישהו בחודשים הבאים לשנות בלי קשר את הסדרי הראיה שלנו, בעיקר כדי לעזור לו להתארגן מחדש. אני אמצא פתרון אחר לימים שאני אעבוד. בכל מקרה - מאוד שמחתי על השיחה היום. וכמובן - ברגע שיהיו דברים לספר לכם - אני אספר בשמחה

מצויין

הכי טוב לדבר עם הצד השני - אם הכל בסדר זה אמור לתת תחושה טובה וקבלת פידבק חיובי. אולי אני נאיבי אבל כל צד אמור ללכת לקראת השני ברגע שהילדים מעורבים - אם בצורה ישירה ואם בצורה עקיפה. אם שני הצדדים יתנהגו בצורה הוגנת, אפשר למצוא פתרון משותף. כמובן שיש גם מקום להתקזזות בדמי המזונות אם העניין הופך לקבוע באופן משמעותי, אבל בלי שום קשר, כאן גם נכנס אלמנט המצב הכלכלי של כל צד. בהצלחה ולהתראות בשמחות :)

הלוואי שהיה עם מי לדבר

יש אקסיות שכל מה שלא כתוב בהסכם אסור לדבר עליו ואסור לעשות אותו... אז השאלה לא רלוונטית...

טימטום מוחלט! ואת זה אני אומרת כאישה ../images/Emo46.gif

כשאני רואה אקסיות כאלה כמו שאתה מתאר (וגם אקסים כאלה..) אני יכולה להתפוצץ איך הן לא מבינות שבקטנוניות הזו שלהם, (ובעיקר שלהן..אין מה לעשות אני רואה, דווקא כאישה, את זה שזה קורה במיוחד אצל האמאות... כי אצלנו כמעט תמיד הילדים, ויש כל כך הרבה שמנצלות את הכח שיש להן בידיים) וגם בנקמנות וברצון לפגוע, אפילו אחרי הגירושים (ולפניהם) הם פוגעים בסופו של דבר במקדש הכי חשוב - בילדים!! והם פוגעים בלי להתחשב! איך אמא יכולה להיות כל כך קטנונית, כל כך נקמנית וכל כך רעה? הרי אחת כזו כמו שאתה מתאר היא גם עומדת עם הסטופר, כמו שאני מתארת לעצמי, אם חלילה לא שילמת עד השקל האחרון את המזונות, או אם החזרת את הילדים 10 דקות אחרי הזמן שבהסכם הראיה, וכבר מחכה לך על הבוקר תיק בהוצאה לפועל או "תיק" במשרד הרווחה או אצל העובדות הסוציאליות.. אני מאוד מקווה שאני טועה במקרה שלך, אבל ממה שכתבת לצערי יש לי תחושה שאני צודקת.

למעלה