חילופי זוגות

חילופי זוגות

אין לי כוונה לשאול אם מישהו עשה, איפה עשה ואיך... רוצה להעלות לדיון שאלות שעולות לי בראש, מתוך תשוקה שלי ושל בן הזוג שלי לגלות את העולם הזה: 1. השפעות על הזוגיות - שלילי או חיובי? הרי זו פנטזיה שמגשימים יחד, אז למה בעצם צריכות לעלות בעיות? 2. איך עוברים את המחסום בין הרצון, הסקרנות והחרמנות לבין המעשה עצמו? 3. יש תמיד את הדילמה שבין המיניות שלנו כבני אדם לבין תחושת הריקנות / פאטתיות שיכולה להתעורר לאחר מעשה (לפני ותוך כדי אתה בעננים וכשזה נגמר אתה שואל את עצמך: מה עכשיו? איפה זה ממקם אותי עכשיו ביחס לבת / בן הזוג, ביחס לסביבה, ביחס לגילויים החדשים... 4. טכנית - אנחנו מאוד רוצים. מאוד! עצם המחשבה על זה עושה בנו שמות. ומה אם לא נאהב את זה? ומה עם הגבר ימצא חן בעיני ואילו האישה לא תמצא חן בעיני בן הזוג שלי ולהיפך...? 5. מה עדיף - מסיבת סווינגרס מאורגנת או חיפוש אישי של פרטנרים והגשמת הפנטזיה אחד על אחד?

..

אמנם הפנטזיה מוגשמת ביחד,אבל היא עלולה להביא אותך ואת החבר למקומות אחרים.משהו בבלעדיות ובקנאה ( ההכרחיים לזוגיות ) נפגם. הרבה אנשים ( ייתכן וזה לא נכון לגבייך ) מנסים בכוח ליישר קו עם הטרנדים האלטרנטיביים ( וכביכול ליברליים ) של זוגיות פתוחה,חילופי זוגות וכו',אבל עדיין ( סטטיסטית ) המתכונת " הישנה " היא זו שמחזיקה לאורך זמן. אם תבחרי לממש את הפנטזיה, נראה לי הרבה יותר מעניין ע"י חיפוש אישי . בהצלחה

tryme 2 m

New member
אז אענה מנסיוני!!!! (אני גבר)

1. הפנטזיה הוגשמה יחד...אבל לא בחבורה - כי אם צירנו אלינו גבר נוסף...ולא...זה לא פגע...אבל בהחלט היה חוויה ראויה לשמה...זוכרים אותה לטוב!!! 2. זו שאלה קשה...התהליך היה ארוך...קפדני...ומושכל...אבל בסוף הלחלטנו וזה קרה. 3. כמו בכל חוויה...העוצמה שונה בין הסוף להתחלה...אני מודה למשל, שמאוד רציתי שהוא יתחפף אחרי מעשה...מאוד...אבל זה לא פגע בתחושה הטובה וההרגשה של הישג שהיתה תוך כדי...ולא בריגוש שקדם להרשמת החוויה. 4. כמי שחווה גבר נוסף בשלישיה...צריך להסכים שאם הסיטואציה לא נעימה לאחד הצדדים - השני צריך לוותר ולא להמשיך...פשוט לעצור שם...וחשוב להבהיר את הגבולות...מה מותר ומה אסור...או להחליט שהולכים על זה עד הסוף ויהי מה...הכל שאלה של טיב הדו-שיח בין בני הזוג שמצרפים גורם נוסף. 5. חיפוש אישי...תוך הפעלת סינון (זה מנסיוני)...או לחילופין...אם מחליטים על סווינגרס...זה מאפשר לזרום לתוך העניין...ואפילו לבחור משלל האנשים. ההדגשה היא...ההצלחה של החוויה (אם אתם זוג קבוע) תלויה ביכולת ההידברות בינכם, רמת הפתיחות ויכולת ההתמודדות שלכם לראות את הצד השני נהנ אבל לא איתכם - וזה...עניין לא פשוט!!!

odo13z

New member
היי מחייכת.

נורא פשוט. הגידי לבן זוגך שאת יורדת מהנושא כי זה יהרוס לכם את המשפחה. במקביל חפשי לך פרטנר לרוחך, ובדיסקרטיות גמורה תעשי לו "קמא סוטרא" ועוד יותר. מה שלא יודעים לא כואב , וכל היתר בבל"ת. (לדעתי) בהצלחה.

03lior

New member
עצה מבעל ניסיון

אני גבר ובפעם הראשונה היה זה חבר משוטף לי ולגברת. את צריכה לדעתי למצא מישהו מענין שיכול ליות חבר משוטף אזי בפגישה החשובה אין מעצורים מאחר ושלושתיכם חברים זה מקל על האוירה.זה לדעתי הצעד הראשון שמימנו עוברים הלאה. אנחנו היינו 6-7 חברים כאלה שמתוכם תמיד היו כמה זוגות וככה חיינו תקופה אורוכה כל הזמן נוספו חברים ועזבו חברים. למי שלא היה פחד מחסיפה היינו הולכים לחילופי זוגות ושם כבר יש מסה של אנשים אבל אין שום מחסום כולם יודעים למה באו לשם ואין בושה מה שיפה זה שהיינו משחקים כמו ילדים רק שהצעצויים הין מישחרי מין.זה חויה שלא ניתן לשכוח. מסקנה תתחילי בקטן ולאט לאט תעברי לגדול אבל כלל ברזל אסור להיות קנאים.מה שתיראי שם שאדונך עושה או הפוך.מה שהוא יראה שאת עושה זה קשה לקנאים.אצלי זה בדיוק ההפך. כמה שאני נהנה לראות את זוגתי נהנת ואפילו עם 3 4 5 גבריםביחד זה מה שעשה כייף. אם אתם כאלה ולא קנאים דרך צלחה ושימותו הקנאים אני מקנא.

למעלה