חילופי זוגות ביום ג הקרוב וגם ביום ה' זוגות או בודדות שבא להם לנסות צרו קשר הנאה מובטחת............
ר רב-און New member 10/7/03 #1 חילופי זוגות ביום ג הקרוב וגם ביום ה' זוגות או בודדות שבא להם לנסות צרו קשר הנאה מובטחת............
G *g99 New member 10/7/03 #2 קבלו את מייסד הפורום הזה.. בלעדיו הפורום הזה לא היה קיים. רב און הציע לי לנהל איתו פורום,וזה הפורום שהוא הציע ואני הסכמתי. לאחר תקופה הוא נאלץ לעזוב את הניהול ואני המשכתי. אז הינה איש יקר ונפלא שמציע לכם הצעה מפתה!! לכו על זה,תנסו ותכתבו חוויות..
קבלו את מייסד הפורום הזה.. בלעדיו הפורום הזה לא היה קיים. רב און הציע לי לנהל איתו פורום,וזה הפורום שהוא הציע ואני הסכמתי. לאחר תקופה הוא נאלץ לעזוב את הניהול ואני המשכתי. אז הינה איש יקר ונפלא שמציע לכם הצעה מפתה!! לכו על זה,תנסו ותכתבו חוויות..
B BUZIOFER New member 10/7/03 #3 פעם אחת חוויתי היה נחמד אבל כגודל הצפיות... אבל אשמח לנסות שוב איך אקבל פרטים?
ד דניאל ברליז New member 13/7/03 #5 מעוניין אני מעונין בפרטים קצת איך להגיע לזה ואיפה המקום נימצא.......!!!
G *g99 New member 13/7/03 #6 כנס ל"לוחות" שם תמצא את המייל שלו,או שפשוט תלחץ פה בהודעה שלו על שמו "רב און" ותוכל לשלוח לו מייל או מסר אישי.
כנס ל"לוחות" שם תמצא את המייל שלו,או שפשוט תלחץ פה בהודעה שלו על שמו "רב און" ותוכל לשלוח לו מייל או מסר אישי.