הייתי במסיבות כאלה לפני המון זמן..כתבתי בעבר על זה שלא השתתפתי והייתי היחידה שנשארה עם המיני והגרביון,ואתם?חויתם?סקרנים?
1. כבר כולם יודעים שאת פולניה, לא צריך להדגיש בכל פעם מחדש.הייתי במסיבות כאלה לפני המון זמן..כתבתי בעבר על זה שלא השתתפתי והייתי היחידה שנשארה עם המיני והגרביון,ואתם?חויתם?סקרנים?
alongrin התגעגעתי...מזמן לא הזכירו לי שאני פולניה.1. כבר כולם יודעים שאת פולניה, לא צריך להדגיש בכל פעם מחדש.
2. חלפ"ז אף פעם לא דיבר אלי... יותר מדי המוני בשבילי.
כי זה היה לגמרי לא צפוי אם היית נוהגת אחרת... חחחחחוכל זה בגלל שנשארתי עם המיני והגרביון???חח.
בחיי שאני נועזת..בחיי.כי זה היה לגמרי לא צפוי אם היית נוהגת אחרת... חחחחח
מישהו שנהג לבלות במועדונים בברלין הפנה את תשומת לבי שהקורונה הכחידה גם את אפיק הבילוי הזה והמסכנים שהתאווררו בחו"ל במסיבות המוניות (כי מה שקורה בחו"ל, נשאר בחו"ל), נאלצים למצוא תחליף מקומי. או לחכות בסבלנות.הייתי במסיבות כאלה לפני המון זמן..כתבתי בעבר על זה שלא השתתפתי והייתי היחידה שנשארה עם המיני והגרביון,ואתם?חויתם?סקרנים?
הייתי לא רק בחילופי זוגות, גם באורגיות המוניות ומצומצמות.הייתי במסיבות כאלה לפני המון זמן..כתבתי בעבר על זה שלא השתתפתי והייתי היחידה שנשארה עם המיני והגרביון,ואתם?חויתם?סקרנים?
אצלי אחד הדברים החשובים זה חיצוניות,גבר מושך ,וזה בכלל לא שייך לעובדה שזו מסיבת סקס so what ?מה אנחנו לא בני אדם עם רגש?ולכן לא נמשכתי ואולי אם הייתי בשלה יותר ומוצאת פרטנר בראש שלי הייתי "עפה עליו".הייתי לא רק בחילופי זוגות, גם באורגיות המוניות ומצומצמות.
יש בזה קסם בהתחלה, על בסיס קסם זה נפתחו חדרי חושך בסאונות בכל העולם.
בשלב מסוים זה מתחיל לדחות. הריחות, הקולות, אי הידיעה מי עכשיו נוגע בך או במי אתה נוגע.
זכורה לי תמונה מחדר חושך שלא הוחשך עד תומו - בחור עם ידית עבה ורצינית עטוף, ממש כך, באיזה עשרה פיות שיונקים אותו, מכל מקום אפשרי. זה היה מחרמן בחמש דקות ראשונות ואחר כך משראיתי את בעלי הפיות, התחפפתי משם כל עוד רוחי בי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.