חילוף חומרים

• פותח הנושא cwit
  • פורסם בתאריך

cwit

New member
חילוף חומרים

היי לכולם, האם מישהו יודע איפה ניתן ללמוד יותר על חילוף חומרים. איך מודדים חילוף חומרים תקין. מתי חילוף חומרים מוגדר כאיטי מדי? איך מזרזים באופן בריא וטבעי ככל שניתן את חילוף החומרים? תודה ושתהיה שנה טובה

חילוף חומרים

בדרך כלל כאשר אומרים חילוף חומרים מתכוונים לצריכת האנרגיה (שריפת קלוריות) אם לכך הכוונה. קיימת נוסחה המחשבת את הצריכה הקלורית של אדם ממוצע. וניתן להשוותה לתוצאות של בדיקה שקובעת מהיא הצריכה האמיתית. הדרך הפשוטה והיעילה לזרז את קצב חילוף החומרים היא פעילות גופנית.

cwit

New member
היי ניב, ראשית תודה על התשובה

זה טוב לדעת על מה אנחנו מדברים, ולעשות יישור קו בנושא. אם כך, איך מתקשר לזה קצב "ניקוי" הגוף מפסולת? אני עוסקת פעמיים בשבוע בפעילות אירובית, ועוד פעמיים בשבוע בפעילות אנ-אירובית. תודה, ויום נעים

"ניקוי " הגוף

המושג ניקוי הגוף הוא מושג הנהוג יותר ברפואה הסינית.ואת את זה אני חושב שעדיף שבפורום רפואה אלטרנטיבית יסבירו לך. כאשר אני אומר ניקוי הכוונה היא לכך שחומר כלשהו יצא מהגוף. לכל חומר זמן פינוי שונה. וניקוי הגוף מפסולת נעשה על ידי הגוף. אם לא נכניס שוב מהחומר לגוף הגוף ישאר נקי ממנו.

cwit

New member
ניקוי הגוף במלים עדינות זה

פשוט צואה. מה הקשר בין חילוף חומרים ליציאות (מתן צואה)? סליחה על השאלה הישירה והמלוכלכת... האם מתדירות מסויימת של יציאות ומטה, זו עדות לתפקוד לקוי של הגוף? ואני לא מתכוונת לעצירויות בכלל. סתם לתדירות הצורך... תודה

יש שוני בין אנשים

כאשר יש שינוי מקצב היציאות שאדם רגיל אליו ומרגיש נוח איתו רק אז הדבר יכול (לא תמיד) להצביע על בעיה.

למעלה