חילול קודש , לא למי שרואה רק בTV . במחילה.

חילול קודש , לא למי שרואה רק בTV . במחילה.

הורדת פרק , היו מעט מקורות, סבלת חיכית, ? או שחבר שלך צרב לך והגיע הזמן המיוחל בשבת ( יום הסטארגייט העולמי) לראות את הפרק שפיספסת או לא ראית מתוך 12 עונות במצטבר. ? ואז שום ושמיים חילול קודש הלכה למעשה. סרט כחול, WTF תרתי משמע . מה הרציונל של כולרות מסויימות לתייג סרט כחול תחת SGA 3X19 ? אני עצבני של הלייף , אני בעד הוצאת הפורנו מחוץ לחוק. (סרטי לסביות יופיעו כיוצא מן הכלל ) ומה נסגר עם לבקש מAXN שידורים חוזרים בסופ"ש ?

ilovenewyork

New member
זה ברור שבודקים כל סרט

שמקבלים מדודות , אם הוא הסרט הנכון או סתם זיוף אפשר תמיד לעשות את זה עם תוכנות שמציגות משלוחים לא שלמים ז"א אתה לא צריך לחכות שכל המשלוח יגיע אלא רק חלקו אל תשאל איזה חבילה קיבלתי כשרציתי את GRACE UNDER PRESSURE

סלמאק

New member
אם אתה נעזר בדודה החמורה ההיא...

אז אני מציע לך להבא לבדוק ע"י: קליק ימני - "הצג פרטי קובץ", לשונית "שם הקובץ" ותראה עוד כל מיני שמות, יכול לעזור לך מאוד. אליי הגיע במקום "דז'ה וו" סרט בשם deep throat this או משהו כזה, ולמזלי עליתי על זה לפני סיום המשלוח, בתצוגה מקדימה...

jony24zzz

New member
חח אני בטוח שמייד מחקת את הקובץ הלא הולם ../images/Emo6.gif

בוודאי

אוי לעיינים שלי היה שם מחזה שרק שפחה חרופה ראתה בימיה . מילא אם לא היו שם גברים, הבעיה אבל הייתה שגם אם היה שם חברים העונה ה3 או זיווגים העונה ה1 הייתי מתאכזב.

סלמאק

New member
בוא רק נגיד ש...

בדקתי אותו טוב טוב לפני המחיקה, רק כדי לוודא שזה באמת לא מה שחיפשתי

18zoot

New member
דווקא זה רעיון טוב

להפיק סרט פורנו בהשראת סטארגייט

למעלה