חילול השם...

חילול השם...

ישנם בחורי ישיבות משועממים שהולכים לראות משחקי כדורגל בכל מיני חנויות, ואני מדבר למשל על חנות דוצ`קה וכל האיזור שם וזה פשוט גובל בחילול השם נורא, וגם שמעתי ביום ראשון בתוכנית של הרב נויגרשל מאזין שהתלונן על התופעה הזאת, ואמר שהחרדים צריכים ללכת לצבא וכדומה.

צודק אז אולי

צריך לכניס את זה טוב לשעורים בישיבות כי לפעמים הם מתפרקים וממש לא נעים לראות את התנהגות המוזרה

הבחורים ה"גנסטרים"

יש בחורים הקוראים לעצמם "גנסטרים" ובזה שהם הולכים לראות משחקי כדורגל הם חושבים שזה הופך אותם ל"מייבינים" או למשל לשוטט בקניונים כגון קניון איילון וקניון מלחה ובשביל זה הם בורחים מסדר שלישי וכיון שהם "חבר`ה" אז אסור שיענקי ידע או "ברקוביץ השטינקר" ושהמקק לא ירגיש ככה הם הופכים ל"צי`קברים" ואז יש את מוישי או את שלומי שרק עכשיו מתחילים לראות עולם ובשביל להיות אחד מהכבדים של הישיבה הם מתחילים ללקק לבחורים אלו ו"הגנסטרים" אין להם כוח ל"קרציות" ובקיצור לאן זה מגיע כל אחד יודע מגיעים לגיל השידוכים עם מטען גשמי שלא הועיל כלום ואז לא זז כלום בשידוכים ונכנסים למשבר (מלרע) ומה הסוף? עוד בית חסר תוכן בישראל

לך תסביר להם את זה הם יצחקו עליך

אותם בחורים מלאים בטיפשות נעורים שבסוף ימיהם הם יבכו על הימים שהם שרפו בשוטטות ברחובות

שריקו

New member
לכן יש זקנים

שהם אוהדי כדו רגל והם חולים יותר מיכל הצעירים שמיתעניינים כי הם מיתחרתים כמו שאתה אומר!לא חייבים לדבר אם לא מבינים!

אולי תסביר את עצמך בצורה יותר ברורה

אני מאמין שאם תשאל זקן חרדי שמתענין בכדורגל אם הוא לא מתחרט על חייו שנשרפו ואם הוא לא מקנא באיזה ראש ישיבה שהם באותו גיל הוא לא רק יתחרט הוא גם יבכה דם

שריקו

New member
מי שעובד והוא זקן גם מקנא

לא קשור לכדורגל כל אחד שרואה ההשגים של למדנים וכו` והם לא הצליחו מקנים ולא מיתחרטים על שיתענינו בכדורגל

א77

New member
תודה ששברת את אזניי

ופרסמת את החנות ושמה, היכן אוכל לראות כדורגל. אם כוונתך כנה, אז להבא כדאיי להזהר מפרסום המקום.

ליצן גדול אתה...

כל חנות שניה ברחוב יפו יש לה את המכשיר הטמא, רק במקום שהזכרתי יש בדרך כלל חרדים, דרך אגב בזכותי עכשיו יהיה פיקוח על המקום כך שלא כדאי לך ללכת לשם.

אלישיר

New member
ומי יפקח על הלב פנימה?!

בעזי"ת שם צריך פיקוח אקסטרא, כפי שלומדים מכמות הבחורי חמד שמעבירים את זמנם בין פורום חרדים ואתרי הביוב למינהם.

דוסית1

New member
מתוך שלא לשמה בא לשמה....

ובשביל זה יש פורום חרדים ואתרים חרדים שזה עוזר במקצת למנוע את התפשטות התופעה לאפיקים יותר שליליים וכאן שוב המקום להודות לאריאלה....

אלישיר

New member
איפה ה"לשמה"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בעזי"ת באמת "לשמה". אחרי שנכנסת לביוב, אתה בא לשבת בסלון... לא לא לשמה, אלא יותר מידי "בעיות בגיל ההתבגרות". לי לא מספרים סיפורים, למרות שאלישיר בעצם נורא תמים, ואפילו מתפלל להיות אחד כזה. הלוואי שלא היה סלולרי, והלוואי שהגדוילים היו מבינים את מה שבני הנעורים עוברים.

שיSY

New member
לכל אחד...

יש יצר הרע, ודע לך שפה בפורום אפשר רק להתחזק, כן כן, פעם הייתי רק בצ`אט ועד שגילתי שיש "פורום חרדים", אני כבר לא נכנס לשם... שתבין שמי שיש לו אינטרנט במחשב זה פי 10 יותר גרוע מסלולארי, ובאמת לכתחילה עדיף שלא יהיה אינטרנט, אבל מה יעשה מי שיש לו ונמכר לזה? התשובה היחידה היא לנסות להתחזק גם מהפורום! ב"ה יש פה מנהלים עם השקפות טובות, בחורים טובים, ובחורות טובות, שגם אם יש להם יצה"ר זה לא בפורום.

אלישיר

New member
לא אמרנו בזה כלום

בעזי"ת נכון שבשביל מישהו שכבר 'גלש', אז פורום חרדים עדיף בהרבה. אבל אתה כנראה לא רואה את התמונה שאני רואה -אני גולש ממחשב, ויכול לא רק לראות כרטיסים אישיים, אלא גם לתהות יותר בקלות על קנקן האדם, בשיטת אחרות. אתה מבין מה זה אומר, שבערך אחד משניים כאן 'גלש'/'גולש'?! זה אומר שאסור לתת לחרדים לגלוש באינטרנט בצורה המונית. חד וחלק. זה אומר שצריך לארגן, שכל ראש ישיבה יבין מה המשמעות של אינטרנט סלולרי, ויפעל בהתאם. יש עוד הרבה דברים שצריכים להיעשות -כמו הקדמה דראסטית של גיל הנישואין, עזרה לבחורי ישיבות לפתח עיסוקי פנאי שיעזרו להם להחליף כוחות ולשבור שגרה. אבל אינטרנט? אולי נשואים, לצרכי עבודה, או לצרכי זיכוי הרבים, חוץ מזה, יהרג ובל יעבור. אין אפוטרופסין לעריות.

אגב, יש כאלה שכבר נזהרים

והורידו את האפשרויות שמראים את הפורומים שהם גולשים בהם ואת ההודעות האחרונות שלהם.

א77

New member
האני ליצן בגלל שכל חנות שניה וכו'?

אם כך אז אדרבה, מה המיוחד באותה חנות שהזכרת כ'דוגמא'. ? אני בכל אופן יודע מהיום אחה"צ על חנות אחת שם יכולים בחורים לצפות בספורט. על החנות הזו קראתי ונודעתי בפורום 'חרדים' שבתפוז. יום טוב. אגב: למתמידים שבינינו. היום בין השעות 18.00 24.00 נוהגים בהרבה קהילות מנהג ניטל.

שמעתי פעם שהחזון איש, שניהל את

המאבק בגיוס, אמר שאדם שלא לומד תורה ולא מתגייס חל עליו דין רודף! הפטור מיועד ללומדים והאחרים חייבים בגיוס! כמובן שהיום, עם מצב הדת בצבא יש יותר בעיה להתגיס אך חשוב לזכור שהפטור כאן לא גורף, לכל אחד באשר הוא, והוא מחייב!

BigKay

New member
השמיעה לא נכון

הוא היה נגד הצבא גם למי שאינו לומד. זה לא קשור לזה. אסור גם לגברים להתגייס לצה"ל מכל הסיבות שגם היום אפי' הליטאים כמו ר' מיכל פיינשטיין ודומיו היו נגד התגייסות לצבא

למעלה