חילבה

חילבה

שלום אסתר. אני לוקחת כמוסות חילבה באופן קבוע. פתאום נראה לי שהן לא עובדות יותר.הכמות שאני שואבת פחותה.יכול להיות שהגוף "מתרגל" אליהן ואני צריכה לקחת יותר? מה ההשפעות של זה לטווח הארוך ועל הגוף בכלל? ועוד שאלה: ניב בן 6 וחצי חודשים ואוכל יפה מאוד שתיים וחצי ארוחות מוצקים ביום(פירות בבוקר,מרק עם עוף בצהריים וכמה כפיות אבוקדו בערב)לאחר האוכל הוא לא מעוניין לינוק כך שנראה שהמוצקים מתחילים להחליף ציצי כבר עכשיו,האם זה בסדר? בינתיים אני שואבת כשהוא מדלג ארוחה שלא יפחת לי החלב.הוא יונק די הרבה במשך היום וקצת בלילה. איך יודעים שהוא מקבל מספיק חלב? הקקי שלו מאוד השתנה,ירוק כהה וכבר לא ממש נוזלי,אבל כן רך(תיאור מלבב לא?)ויש כל יום. תודות.

Why are you taking hilbe ?

If your baby is latching and feeding well, there should be no problem with your milk supply. Once babies start eating solids, they do change breastfeeding habits, and you do not have to pump to make up for it. It is ok to let solid meals replace some feeds. your milk supply will adjust to his needs. His kaki will change becuase he is eating other foods. That is not a problem. If he is taking your milk whenever he wants, he will get enough.​

למעלה