חיכיתם?!?!?

nemo the great

New member
אהההה. .. תודההה../images/Emo19.gif

חח רק עכשיו שמתי לב
שכמוני
... תודה על הקרדיט...
{ואין לי עצירות}

tttttttttt1

New member
תודה רבה...

בהצלחה גם לך בבגרויות...אני באמת מקווה להבין את עצמי יותר...אולי זה יעזור לי.... ואני לא עוזב סופית..אני אחזור...אל תחשבו שנפטרתם ממני כל כך בקלות

lover boy6

New member
וואו....

אני קראתי הכל ונשארתי בלי מילים לא בגלל שזה הפתיע או משו כזה דווקא אני קצת מאוכזב אבל גרמת לי להבין כמה דברים עלו לי הרבה דברים בראש מלא דברים שניסיתי לשכוח אתה לא בסדר אני עכשיו בדיכי כי עלו לי הזכרונות(אבל יהיה בסדר).... וחוץ מזה כל פעם שכתבת שנה נגמרת, שנה מתחילה – הכל מתחיל מההתחלה............ זה עצוב פעם ראשונה בחיים שלי שאני מתבאס שאני גדל! אני לא רוצה לגדול!!! זה עצוב! ובקשר אלייך אם החלטת לעזוב את הפורום אני לא יודע איך זה יישנה משו אבל זה החלטה שלך אתה מוזן לחזור מתי שתרצה ואהבתי את האקרוסיכון שלך...

tttttttttt1

New member
אממ..

א. אני לא עוזב סופיץ..אבל אני לא לוקח פסק זמן..ואל תחשבו שאני עוזב את הפורום הזה..אני בכלל מנסה כמה שיותר להתנתק ממחשב עכשיו...תופס יותר מדי זמן מהחיים שלי...וזה לא טוב... ב. אני שמח שאהבת את החיבור הקטנטן שלי
ג. האמת שאני גם ניסיתי להדחיק דברים..אבל אי אפשר להתעלם מזה..וחייבים להתמודד עם זה מתישהו... שנה מעולה =)

tttttttttt1

New member
אגב, אני עדיין לא בטוח

מה "העזיבה" הזאת תכלול...יכול להיות שאני לא אהיה פה במשך השבוע אבל אכנס בסופי שבוע...אולי זה יהיה אחרת...עוד לא יודע...לא לדאוג..אתם עוד תראו אותי

אז אתה לא בהיריון...../images/Emo7.gif

תגובה רצינית תבוא אחה"צ כשיהיה לי זמן

Infinity AL

New member
חבל../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

שתהיה לך שנה טובה, וחבל שאתה עוזב... בהצלחה בהכל ושבאמת תשיג את כל מה שאתה רוצה, ותבוא לבקר מדי פעם
ומצטערת על חוסר ההשקעה בתגובה אני כ"כ עמוסה...
נדבר במסן הא?

tttttttttt1

New member
שנה טובה גם לך...

ולא לדאוג - זאת לא עזיבה סופית..אני אהיה פה בסביבבה
.. וברור שנדבר במסנגר.... =) בהצלחה עם כל הדברים והעומס...

Black Balloon

New member
טל!

[קראתי הכל, אז תהיה גאה בי.
] חבל שאתה עוזב, תרמת לפורום כ"כ הרבה... אבל בכל מקרה, אני מאחלת לך המון הצלחה בהכל!.
ושתהיה לך שנה מקסימה
:)

tttttttttt1

New member
אני שמח לשמוע

ואני גאה בך שקראת הכל
... אל דאגה - אני לא עוזב סופית...אני עוד אחזור ... =) שנה מעולה גם לך.. בהצלחה גם לך

tttttttttt1

New member
אוי יצאה הודעה קצת מפגרת

"שנה מעולה גם לך בהצלחה גם לך" יותר מדי "גם לך" לטעמי
....

../images/Emo2.gifואוווו../images/Emo103.gif{אין כל כך מילים}

אז החלטתי לקרוא הכל...
טל! {שם יפה יש לך
} האמת גם אני כמו רבים אחרים פה מתחברת כמעט לכל מה שכתבת..וגרמת לי להרהר טיפה על עצמי אני אמנם משום מה לא בשלב בחיים שאני מוכנה לעזוב מכמה דברים בשביל להתמקד בעצמי..או בדברים אחרים אבל אני כל כך מבינה אותך....!!! אז שיהיה לך מלאאא בהצלחה!! ומידי פעם תבקר... ואני מקווה שכשתחזור זה יהיה כשאתה תרגיש שהצלחת במה שרצית
אם אתה צריך תמיכה..אתה יודע איפה למצוא אותי..או סתם אם בא לך לשגע וכאלה
אוהבת מלא!!
|

tttttttttt1

New member
תודה

אני בהחלט אבוא לבקר...אני מקווה שזה יעזור לי לעשות איזשהוא שינוי בחיים שלי...לטובה כמובן...כי בכל זאת - חיים רק פעם אחת.. שנה טוב שיהיה... בהצלחה בכל הדברים...

nemo the great

New member
אווו לפי דעתי.. ../images/Emo19.gif

אתה צריך בננות
והרבה!
זה מאוד עוזר שאתה מרגיש שפספסת משו
{הפעם יש לי
} אממ וואו.. זה היה פריקת עול.. אכן... אמממ.. שיהיה לך בהצלחה בחיים!.. אממ אוףףף כל מה שאני רוצה לאמר לך כבר אמרו... .
..

tttttttttt1

New member
תודה...בהצלחה גם

לך בחייםץ.... ולא לשכוח שאני לא עוזב לגמרי...<אגב, אני עדיין פה כדי להגיב לאנשים שכותבים..
אז אם תמשיכו לכתוב המון אולי אני לא אאזוב בחיים
> בכל מקרה אני בטוח אחזור, נראה איך זה יהיה..אולי רק בשעות ערב..אולי רק בסופי שבוע...בטוח לא כמו שהיה עד עכשיו - שישבתי יותר מדי זמן פה

000יובל000

New member
היה נורא מעניין לקרוא

אתה בן אדם מעניין. יש לי שאלה, שתמיד רציתי לשאול: למה אתה בפורום הזה אם אתה לא בכיתה יא'? (אני ממש לא שואלת בקטע של להתלונן, להפך. פשוט סיקרן אותי לדעת).

tttttttttt1

New member
אמממ זה סיםור ארוך ../images/Emo6.gif

האמת שזה היה במקריות לחלוטין..את יודעת שיש לפעמים את הקטע הזה של "פורומים חדשים בתפוז"..אז אני אף פעם לא נכנס לשם..אבל היה איזה יום אחד שבמקרה נכנסתי, לא יודע למה..וראיתי פורום שביעיסטים..אז סתם נכנסתי כי זה עניין אותי לראות...ומאז אני פה...שזה לגמרי במקריות...אולי גורל..לא יודע..... ו-תודה

למעלה