חיכיתם?!?!?

tttttttttt1

New member
חיכיתם?!?!?

אני שמח לפתוח את השנה החדשה
טוב אנשים - קיוויתי לעשות את זה יפה, ב-12 בלילה - בדקת המעבר הזאת בין שנה חולפת לשנה חדשה...כבר משאלה אחת השנה הגשמתי
יש הרבה לקרוא, שלא תגידו שסתם חיכיתם ולא קיבלתם כלום בתמורה
... לעניין ---> אין תאריך יותר טוב מזה – 31.12.2006 – שנה נגמרת, שנה מתחילה – הכל מתחיל מההתחלה............ שלום..קוראים לי טל........ יום שלישי, תינוק חדש בא לעולם...יום שלישי-פעמיים כי טוב,לא? תקופת ילדות – תקופה כל כך טהורה. אני כבר מתגעגע..תמיד רציתי להיות גדול, עכשיו אני כבר לא בטוח... תמיד היו אומרים לי "או-הו, זה יכבוש לבבות רבים"...אבל זה רק כנראה בגלל שאלו היו דודות שלי..
אין דבר שלא ניסיתי בחיים – קראטה, קסמים, צופים, אפילו גדנע צבאית, איפה שמלמדים אותך לירות בכלי נשק צבאיים... איכשהו, את הכל עזבתי אחרי תקופה מסויימת..אולי זה הטבע שלי – לנסות דברים חדשים ולהמשיך הלאה.. אגב, זה תקף גם על חברים...איכשהו, מתקופה לתקופה –חברים היו פשוט נעלמים...אני אפילו לא יודע איך...כל פעם היו כמה פחות, וכמה חדשים מגיעים. אז מה אמרנו? לנסות ולהמשיך...ככה גם עם אהבה,מסתבר. תמיד בגילאים קטנים [תקף גם לגיל 17 שכבר עבר] הייתי אומר לעצמי – "טוב נו,אז הפעם לא הלך...לא נורא"...אני לא סולח לעצמי על הויתורים האלה..ותאמינו לי – זה קרה המון!!!. ויתרתי לעצמי יותר מדי פעמים, ביותר מדי תחומים.....ועכשיו – אויר גיל 18 כבר מורגש, ולא הגעתי לכלום...ועכשיו אני כבר לא יכול להגיד לעצמי "טוב נו, פעם הבאה"....עכשיו הכל מתחיל להיות רציני, עוד מעט צבא, ואז אוניברסיטה – האמת, הזמן רץ בטיל. אתם אפילו לא תרגישו. תמיד אמרתי לעצמי "אוף, שתגמר כבר השנה הזאת..אין לי כח לכיתה ___ וכיתה _______"...ומה עכשיו? אחרי שיב' תגמר? כולם אומרים שהם מתים לסיים כבר בית ספר...ואני אומר – שכולם משקרים לעצמם..שיבוא האחד ויגיד שהוא לא מתגעגע לימי בית ספר <רק במקרים חריגים נשמע על אנשים שלא רוצים לחזור לשם..אבל..עליהם לא נדבר כרגע..> גילוי נאות – לפני המקרה הנוכחי היה עוד מקרה דומה [יותר נכון היו עוד מקרים אבל נתמקד באחד]. הפעם דרך שיכנועים וקצת עזרה, יצא לי לדבר איתה...באמת – בחורה נחמדה מאוד, רק משיחה של דקה אפשר היה להבין את זה...אבל האמת התפוצצה בפנים...מה שחשבת-הכל היה בדימיון שלך..."לי יש חבר..." [למרות שהיא הייתה בעדי, אמרה "לא נורא, גם אם הפעם לא הלך, אל תתייאש"] ....אז אולי פה מתחילה הבעיה שלי...אולי בגלל זה חשוב לי כל כך לברר אם יש לה חבר...אבל אין לי שום אפשרות בינתיים לעשות זאת..אבל הפעם – נשארו רק השכנועים..אין יותר עזרה כי אף אחד לא ממש יכול לעזור.. הגעתי להבנה-לא הבנה פסימית, הבנה ריאלית – כמו שאני רואה את זה – אני סתם טוחן מים. יכול להיות שאני מדמיין דברים, ואולי מזה אני מפחד – לעמוד מולה סוף סוף ואז להגיע להכרה שאני הוזה... אם להיות כן, וזה מה שעשיתי עד עכשיו, עד כה באמת לא חשבתי שמישהי חמודה ויפה תוכל להסתכל עליי..ועוד משכבה אחרת? תמיד היה לי את המשפט "יש לה כל כך הרבה כוסים בשכבה...למה נראה לכם שזה יהיה דווקא אני?" .אבל אחרי שיחה ממש ארוכה ואמיתית עם מישהי, הבנתי שדברים קצת יותר יפים מזה...ואתם יודעים מה עוד הבעיה? שעד כה כל ה"הידלקויות" שלי היו על בנות מממממששש יפות...למרות שיש לי מן תכונה למצוא משהו טוב בכל אחד, אהבה נשמרה עד כה לבחורות יפות מאוד...וזה הציק לי כי איך בחורה יפה כל כך יכולה להסתכל עליי? <לפחות זה עבר,בערך, לא לדאוג>... האמת, במהלך אותה שיחה שסיפרתי עליה מקודם, אולי משהו קרה..באמת שאחריה התחיל להיות קצת יותר טוב מבחינה חברותית וכל זה...הגעתי להבנה שאולי המצב לא כזה נורא, ביטחון עצמי התחיל טיפה לעלות [לא יותר מדי, לא להגזים!] התחלתי לפתח קשרים עם אנשים שעד עכשיו לא ממש הייתי איתם בקשר..עדיין יש מקום לשיפור אבל...אני תמיד אומר שתמיד יש מקום לשיפור....עדיין נשארתי תקוע בנושא האהבה...אולי גם זה יגיע..לכו תדעו.... סטייה שניה לנושא התירוצים שלי - "אני לא יכול לדבר איתה כי אני מפחד מאח שלה".."אני לא יכול לדבר איתה בגלל שהיא כל הזמן עם חברות".."אני לא מצליח למצוא תיזמון טוב לדבר איתה"..וואי, אני יכול לכתוב כבר ספר "מאגר תירוצים למאוהבים המתחילים"... תמיד חשבתי שזה יהיה פשוט יותר, כמו בסרטים אמריקאיים...שכל אחד זוכה בסוף בנסיכה היפה...אבל זה לא ככה...וזה קצת איכזב אותי בהתחלה..ואולי בעצם – עדיין מאכזב..... עכשיו למשהו קצת טוב? אז יצא לי לכתוב כבר כמה שירים, וקיבלתי קצת חוות דעת נחמדות..ואני מקווה שיצא לי גם להמשיך בזה, למרות שאנשים לא אוהבים חרוזים אבל אני חושב שזה הכי יפה
עוד גילוי נאות–תמיד אמרתי שאני מחכה למישהי מיוחדת, לא לסתם מישהו. ואני עדיין עומד מאחורי זה, למרות המצב ולמרות הרצון לצאת ממנו...על זה אני לא מתפשר, ואולי זאת קצת תמימות, ואולי לא יצא לי מזה כלום. אבל אני מקווה שכשאר זה יגיע מתישהו, ואני מקווה שזה יגיע, זה יהיה משהו אמיתי, שאני אשמח להיות חלק ממנו... קצת לדברים אחרים – חוץ מאהבה – אני שונא מועדונים, אני לא אוהב שמשקרים לי, אני בחיים לא אתן למצב רוח להשפיע על החיים שלי – או יותר נכון על הסביבה..ואולי זאת בעיה כי אז אנשים לא רואים ולא יכולים לעזור. אני תמיד משתדל לעזור לחברים ובכלל-לאנשים שמבקשים, בכל תחום שהוא [בית ספר וכו'], הצלחתי במשך השנים להשיג מוניטין של מישהו שאפשר לסמוך עליו, ועל מה שהוא אומר, שזה דבר טוב. לפחות בתחום אחד, הלימודים,אני מצליח כמו שאני באמת רוצה. יש לי שאיפות, אני מנסה לנצל את כל היכולות שלי כדי להשיג אותם. אנשים חושבים שאני מטומטם כי עשיתי מועדי ב' בבחינות בגרות כדי לשפר ציונים מ-90 ל-100, אבל מה לעשות, אם אני יודע שאני יכול להוציא יותר מעצמי אני תמיד אלך בדרך הזאת, ואי אפשר כבר לשנות דברים כאלה, ואני גם לא בטוח שאני הייתי רוצה לשנות. אני מאוד אוהב הומור וגם מאוד אוהב חידות. כשאני מדבר עם מישהו אני תמיד אתן לו את תשומת הלב המלאה, אפילו אם אני לא סובל אותו. אני בנאדם מאוד מסודר, למרות שהחדר שלי ממש לא . אני בנאדם שאם הוא רוצה משהו הוא יעשה הכל בשביל לנסות להשיג אותו.....אני נלחם על העקרונות שלי...חוץ מבתחום אחר – האהבה שלי, ששם, אני מודה, אני עומד חסר אונים מול המציאות ואין לי מה לעשות. אני לא יכול לבד לשנות משהו ואני לא יכול לצפות לעזרה כי היא פשוט לא מגיעה. הרמת היידים כבר ממש קרובה, למרות שעמדתי כבר במצבים הרבה יותר קשים מזה, עכשיו אני פשוט לא מצליח למצוא פתרון אפשרי לי, אז זאת תהיה פעם ראשונה שאני מרים ידיים אבל כמו שאומרים – כנראה לכל דבר יש פעם ראשונה. שלום..קוראים לי טל, ואולי זה נראה שכתבתי קורות חיים אבל...למרות הכל, כתבתי מעט מאוד על עצמי....מעט מדי אנשים מכירים אותי, יותר מדי אנשים חושבים שהם מכירים אותי............

tttttttttt1

New member
חלק ב' - בגלל חוסר מקום

עכשיו לעניין המרכזי – אם כל זה לא הספיק.... אני חושב שזאת הייתה סוג של הודעת סיכום, למרות שהיא לא סיכמה לכם כלום כי כולם פה מכירים כבר בעל פה את הסיפור....אבל...זה מהווה איזשהו נקודת סיום... למה סיום? כי....[לפי תכנון שלי] דברים הולכים להתשנות מעכשיו...כמה שאני יכול, אני תמיד חושב על אחרים, רוצה שיהיה לאחרים טוב...כבר מזמן שכחתי את עצמי..הגיע הזמן שאני אתחיל לחשוב קצת על עצמי, קצת אגוצנטריות לא תזיק...... השינוי הזה נגרם בעקבות משהו שחבר שלי אמר, ככה סתם בהערת שוליים,שגם לא קשורה אליי בכלל, אבל זה גרם לי לחשוב גם...מלבד זאת, תקופת הבגרויות מתחילה ממש עכשיו [!!] וזה יקח זמן... השינוי הזה יכלול גם את עזיבת הפורום......... וזה מה שבעצם רציתי לספר לכם עליו השבוע.. *למרות כל מה שכתוב במכתב, אני לא רוצה שתראו אותי ככה [למרות שאני באופן עקרוני לא הולך לשום מקום]...החיים שלא לא כאלה רעים, תודה לאל כל שאר התחומים אצלי בסדר, חוץ מהתחום הזה שאני לא מצליח לסדר אותו בינתיים...רק הגעתי להבנה ש... שהשנה הלימודית שלי עומדת להגמר ממש עוד מעט, ואחרי זה בכלל לא תהיה לי הזדמנות נורמלית לסדר דברים...... אני לוקח קצת זמן לעצמי, לחשוב על דברים מחדש, נראה מה יסתדר..ומה לא... אין תאריך יותר טוב מזה – 31.12.2006 – שנה נגמרת, שנה מתחילה – דברים חדשים מתחילים............... ומשהו לסיום : שנים עוברות, מאוד מהר בלי לשים לב, אתה מוצא את עצמך עכשיו בוגר.. יש שיגידו- יא' קשה, עם כל הכבוד – זאת באמת אחלה של שנה! יכול להיות שקצת קשה, קצת עבודה שחורה, סתם עוד מכשול קטן בדרך,ממש לא נורא . ואגב, אם- טל אומר – הוא יודע!
ועוד משהו, רק בגלל שהייתי חייב
אומרים שיא' הכי קשה, הרני להרגיעכם, זאת אחלה של שנה, בלי לחץ, יהיה טוב, למרות שלא הכי קל, הרבה בהצלחה, ממני טל
ואם תסתכלו על הקטע החביב שאני מאוד אוהב לעשות בדברים שאני כותב – תשימו לב לאות הראשונה של כל שורה, תחברו אותן ותקבלו מילה....<אפילו למדתי משהו מהמתכונת בספרות – קוראים לזה אקרוסטיכון > המון בהצלחה בהמשך..ולא לדאוג, אני לא נעלם לגמרי – אני עוד אחזור!!
ולסיום סופי, משהו שיזכיר לי איך נכנסתי לפורום הזה שלכם---> חזרה לשאלות פסיכומטריות: שאלה קלילה להעלאת המורל
בתחרות קפיצה לגובה הצליח האתלט הישראלי לעבור את הרף ב-40% מניסיונותיו. בשאר הניסיונות הוא נכשל. אם הוא נכשל ב-15 ניסיונות – כמה ניסיונות הוא ביצע? א. 18 ב. 20 ג. 25 ד. 30
אומרים שכגודל הציפייה, גודל האכזבה אז אני מקווה שלא התאכזבתם יותר מדי..ואולי בעצם - אולי כן הייתי רוצה שתתאכזבו...כדי לראות אם תקופת השהייה שלי עד פה באמת הייתה עניינית.....אני יודע שלי היא תרמה הרבה, קודם כל הכרתי עוד חברים חדשים...גם אם אני לא מכיר אותם אישית פנים מול פנים...אנשים פה היו אוזן קשבת תמיד - אולי יותר טובה מחברים רגילים...למרות שאני לא יודע אם אני אעמוד בהבטחה שלי, אני דווקא די מקווה כן לנתק את עצמי מהכל לקצת זמן...זמן בשבילי...לנסות לפתח דברים חדשים...אולי זה יעזור לי..אולי לא....אבל אני יודע שאני אחזור...וזאת הבטחה [עכשיו כולם עושים ביחד "אוי,לא...עד שהלך..."
] שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה, שכל המשאלות שלכם יתגשמו..ובכלל - שיהיה רק טוב
31.12.2006-1.1.2007

../images/Emo121.gifהתחברתי, אחי, יהיה טוב

תמשיך לנסות עד שתמצא את הדרך שלך, כי היא קיימת. ותזכור שתמיד "יש אי שם מישהו חושב עליך, מישהו רוצה אותך נורא, יש אי שם" תהפוך את הזכר והנקבה אם בא לך. יהיה טוב, שנה אזרחית מעולה שתהיה אחי

tttttttttt1

New member
תודה רבה...

אני באמת מתכוון לנסות למצוא את הדרך שלי..אולי ככה דברים יתחילו קצת להסתדר יותר
.. אני לא הייתי הופך זכר ונקקבה -הייתי משאיר "יש אי שם מישהו/מישהי שחושב/ת עליך, מישהו/מישהי שרוצה אותך נורא, יש אי שם".... ככה זה מכליל הכל - הכי טוב
... שנה טובה גם לך....

שנה אזרחית מצויינת שתיהיה לך...

אתה לא מאמין, כמה התחברתי למה שכתבת כאן בהודעה... אני גם כמוך בכל העניין. ..של יחסי אנוש. וובכלללל.. אתה בן אדים מדהיםם... בטוח אם היינו נפגשים...היינו מסתדרים...אין הרבה כמוך.שמחתי להכיר אותך דרך כאן. אתה תיהיה חסר בפורום... כי האמת אתה עושה את הפורום מעניין.... לפחות תישמור על קשר במסינג'ר/אייסיקיו.. אבל העיקר שתצליח בהכל.. ותזכור.. שיהיה טוב.. (לפחות לקוות לא יזיק) אם אתה צריך משהו.. אתה תמיד מוזמן לשלוח לי הודעה במחשב... שתיהיה לך שנה אזרחית מצויינת.......

tttttttttt1

New member
שנה אזרחית טובה גם לךל

תודה על הכל.....אני בהחלט אשמור על קשר במסנגר/איסיקיו..ואני גם לא נעלם לחלוטין מהפורום..אני אראה איך דברים יסתדרו אבל אני בטוח אחזור לפה...

../images/Emo13.gif

בהצלחה בחיים, אח שלי. ותחזור, תחזור
[כבוד על האקרוסטיכון
] ואל תהיה אומלל. תן לחיים לזרום
[האמת היא שבאיזשהו שלב חשבתי שאתה מודיע לנו שאתה מתאבד :| אבל זו רק אני
]

tttttttttt1

New member
אמממ...לא...אני לא

מתאבד....אני רק מקטין את הנוכחות שלי בפורום...
...

הו וואו טל../images/Emo2.gif

קראתי את כל החפירה כולה(צר לי,האורך מסגיר
) וקצת מוזר לי לשמוע שהחלטת לעזוב את הפורום.
תרגיש חופשי להתחרט מתי שתרצה. שנה מעולה שתהיה לך.שתצליח בכל ההתחלות החדשות,שדברים ייסתדרו בדרך הטובה ביותר ושלא יהיה הרבה על מה להתלונן
נ.ב אני חייבת לציין שלמרות הכל,לא הצלחתי להבין חצי מילה מהחידה שלך
אני עייפה מידי לזה

לגבי הנעיצה-

בא לי להיות נחמדה בשעות האלה,אז הרווחת אחת עד מחר בצהריים או משהו כזה. תכף אני אכנס לניהול לעשות את זה^^

tttttttttt1

New member
שלא יראה יותר מדי מוזר...אני בכלל

הולך לעזוב קצת את המחשב...תופס יותר מדי זמן מהחיים שלי...וזאת גם לא עזיבה סופת..אני עוד אחזור..השאלה מתי..... <אגב, כמו שאני מכיר את עצמי אני בטח אחזור היום בצהריים...סתם...יכול להיות שזאת לא תהיה עזיבה מוחלטת..אולי אני אכנס לעיתים יותר רחוקות..אולי אני אקח לי קצת זמן בלי כלום ואז אחזור..נראה...> לגבי החידה-->

גמני קראתי הכל..../images/Emo80.gif

וזה נראה כמו פוסט פרידה בבלוג חח אבל אני מאחלת לך המון המון בהצלחה, בכל מה שתרצה ותעשה וכמובן, שהפורום תמיד פתוח בפניך לחזרה

tttttttttt1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ואל דאגה - אני בטוח אחזור....השאלה לכמה זמן אני אתנזר

dark dumb

New member
טל....../images/Emo7.gif../images/Emo85.gif

אהבה, ג.25 ככה אתה עוזב אותנו???
שתהיה לך דרך צלחה, שתגיע לתוכי עצמך ותבין מה אתה רוצה לעצמך, בהצלחה בבגרויות... שים לב לחתימה...

dark dumb

New member
הופה, הנה החתימה../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

החלטתי לשנות על הסוף
חחחח

dark dumb

New member
גררר../images/Emo46.gif ../images/Emo85.gif

זו טעות בהקלדה, אוף איך לא שמתי לב
להגנתי - אפילו בהודעה למעלה רשמתי טל, אתה יודע שאני יודעת איך קוראים לך

למעלה