חיכיתי לשבוע הזה

ים שקט 34

New member
חיכיתי לשבוע הזה

הרבה זמן. שבוע של חופש אמיתי. תכננתי לנסוע לסיני, בעקבות המצב התפשרתי על ספא ובילוי בעיר הגדולה, אבל כבר ביום ראשון התבקשתי לחזור לעבודה. אחר כך קרו עוד כמה אירועים קטנים ומעצבנים, שהצליחו לעורר את הרחמים העצמיים, את הלבד, ויותר מכל להכין אותי לקראת יום ההולדת הכי אומלל שיהיה לי. והיום, כשקפצתי לרגע לבית של ההורים, מצאתי את עצמי בתוך דירה פרוצה, מתקשרת למשטרה, כשלא ברור לי אם הפורצים עדין בתוכה. אז אחרי שהזעקתי את ההורים ממרחקים, ואחרי שביליתי עם שוטרים, סוכני ביטוח ואנשי מכירות של דלתות פלדלת הניתנות לעקירה על ידי מקצוענים, החלטתי שזה לא מגיע לי. התקשרתי לפרדייב, והכנתי לי יום-הולדת שמח עם עצמי. יום-הולדת של צניחה חופשית. עכשיו רק נותר לי לקוות שהדברים אכן חוזרים לשליטתי ושמזג האויר יתחשב במצבי. עברתי מספיק לדעתי.

שקט מידי

היי ילדה, קולך נשמע.... כל מה שתיארת ברשומה ... מאפיין גורמים חיצוניים שאין לך עליהם שליטה. קוראת לזה "גרורות החיים." יפה בחרת לך שליטה על עצמך... על ההנאה שלך על הבחירה שלך,,, על האושר שלך... עלייך. מזל טוב מלא בך.... אין חזק מיזה.

לפחות את לא יכולה להגיד....

שמשעמם לך!!!!! המון מזל טוב ליום ההולדת שלך. חזקי ואמצי מחבקת אותך חיבוק דובי

deena

New member
החלטתי להגיד לעצמי

שלא קראתי את ההודעה הזו. כי אני משוכנעת שהפלדלת שלי מגנה עליי מפני פורצים. לא רק אני משוכנעת, הבת שלי מוכנה להשאר לבד בבית רק בגלל שהיא 'יודעת' שהדלת חסינה מפני אורחים לא רצויים. אז ההודעה הזו שכתוב בה שפלדלת ניתנת לעקירה, לא קיימת מבחינתי. (כמה טוב שאפשר לחיות בהתעלמות טוטאלית מהמציאות) שיהיה לך במזל טוב, תהני מהצניחה, ותהיי חזקה.

blonda3

New member
../images/Emo49.gifמעניין

שגם אני "בלי לשים לב התעלמתי" מעניין הפלדלת......
לא יאומן כי יסופר!
מזל טוב לים השקט העיקר הבריאות

m i c h a l i

New member
אל תתעלמו מהפלדלת ../images/Emo88.gif

אכן ניתנת לפריצה. הפיתרון שאנחנו מצאנו והוספנו - מנעול נוסף בחלק העליון של הדלת (לא יודעת איך הוא נקרא אבל יכולה לברר) אצלי בבית הוא קיים ואצל אבא שלי הותקן אחרי פריצה (הדלת לא נעקרה אבל הריבוע של הידית פשוט כופף - לא שמנו לב שהוא פרוץ אלא רק אחרי ) בנוסף אצלי בבית תמיד נועלת גם עם הסוגר של הדלת, כן, גם כשאני בבית וזה אחרי שפעם אחת שכחתי לנעול ונכנסו אליי הביתה ולקחו את התיק כשאנחנו בבית. למזלי זה נגמר בתיק בלבד (שנמצא אח"כ בבניין ליד) . לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היו נכנסים לחדר ובתי היתה בו לבדה.

malka3

New member
בגלל זה מעדיפה את שיריונית

עם מנעול 8 בריחים ועומק חדירה 25 מ"מ. סגר ביטחון משופר. מוגן נגד קדיחה ופריצה. מגן צילינדר עם מנגנון השמדה עצמית. אם כבר מפרסמים את פלדלת... אני מעדיפה את שיריונית חסם

למעלה