חיי פריצות - הסוף?

חיי פריצות - הסוף?

מאמיננו גורסים שמלחמת הכחדה תתחולל עד סוף השנה. מלחמה שתתפשט על-פני כל פינה בכדור הארץ המודרני. מלחמה זו תביא להכחדת 42% מכלל החיים על האדמה והכוונה לכל אורגניזם חי. 42 מדוע? בפילוסופיה הפרהדינטורית שבמאה ה-9 לספירה, מצאו פילוסופים משלוש הדתות שבגזע האנושות יש "שעון" ביולוגי המעורר אותו מידי כמה מאות להיולד מחדש. עם התקדמות הטכנולוגיה, נלמד שגם לכל בעלי החיים, חידקים וכל אורגניזם חי אחר יש "מארח". באותה תקופה הפילוסופים משלוש הדתות שללו חיי הוללות/פריצות שהיתה נהוגה באותה תקופה. מדענים מכל קצוות העולם הנאור,עשיר הידע והיכולת,משתפים מידע ועמלים במשותף לחקור את התופעה שמאיימת להיות בחשובה בהיסטוריה האנושית. "לידה מחדש" זה הכינוי שהצמידו לתופעה. לפי אותם כתבים שנמצאו ע"י רוברטו דה מנסרדה ארכיאולוג ספרדי מהמאה ה-19 נרמז שהרבעון האחרון שאחרי השנה הראשונה באלף השני יביא לגן הפגום להתעורר מחדש. המאורעות הנוכחיים מחזקים שהסביבה הנוחה והמחממת/עוטפת אותנו כרגע היא אשליה זמנית. הזמן שאול ממילא ולכן חיי פריצות וקיום יחסי אישות לא סדירים יעשו עד תום השנה הראשונה לאלף. לאחר סיום מלחמת ההכחדה ישארו על פני כדור הארץ כ-58% אורגניזם חיים, לאו דווקא בני אנוש. אותם בני אנוש שישכילו להשאר בחיים-כך הכתבים מספרים-ילמדו מחדש דרך רבייה חלופית ויכולת תקשורת גופנית ע"י מגע מרחוק, דבר הדומה להילינג. אני נדהמתי לגלות את הכת הנוכחית שבה חיים בני אנוש הכוללים אנשי מדע רוח ודת שמפתחים מעתה את הסדר הגלובלי החדש ועובדים בשיתוף פעולה עם מדעני "הלידה מחדש" על-מנת שתופעה זו לא תשנה. אנני יודע אם אני את או אתה תהיו חלק מ58% שישארו אבל המסר הכי חזק שאפשר להעביר הוא שאין דרך לשנות או להפריע להיסטוריה. תשתדלו להנות ולא לענות את גופכם עד זעם יעבור. בתקווה לעתיד הומני חדש קורבן מציון

funkbass

New member
אני רק רוצה להזכיר...

את כל הנבואות שהיו לערב המילניום.... על המחשבים ומלחמה והעולם ייכחד ויהיה כאוס !! ובשעה 00:01 לא היה כלום .... בואו לא ניתן לפרנויות של פלצנים מלפני מאות שנים להשפיע עלינו!!! לא הכל מדעי ושום דבר לא כתוב!! יהיה מה שיהיה ....... אז צפו בחדשות בשקט ותשאירו את הפחדים שלכם לעצמכם ואל תדביקו עוד אנשים עם זה!!

inbale

New member
לתשומת ליבך פנטומי ../images/Emo6.gif ../images/Emo47.gif

מישהו מכיר דרך רבייה חילופית???? לא חבל?????

funkbass

New member
עוד משהו

גם אם יש דרך רבייה חילופית.... מי מוכן לוותר על הנוכחית???????????????.. לא אני!!!

Yaniv-DC

New member
מורן, איפה את?!

תגידי לי מתןקה שלי, נשמה שכה וטהורה, לא הגיע הזמן לחסום את כל הגוסטים, בתי הרוחות למיניהם, קורבנות אומללים ושאר אנשים שמביאים את טיפשותם אל הפורום?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!

מורןLA

New member
אני בעד דרך ביטוי חופשיה בפורום

מעניין לשמוע דעות של אחרים, לא חושבים?

Yaniv-DC

New member
זה חופש ההצפה, לא ביטוי.

זה אנשים שמפרסמים את הכתות והאתרים שלהם. זה מופיע בכל הפורומים. זה מציק לכל חברי הפורום. זה לא עניין של שונות או דעות. יש כאן עניינים כורשיים (הכת, זוכרים?), ואני לא חושב שיש לזה מקום, ולפי התגובות אני לא היחיד... זה הרי לא מישהו שבא לבדוק אח"כ את התגובות. הוא מפרסם את עצמו בכל פעם בשם אחר בכל פורום של כל פורטל וכל קהילה. זה חופש ההצפה וההטפה, לא הביטוי.

Yaniv-DC

New member
אני לא אנסה לשכנע אותך

רק סתם חבל... אין הבדל בין זה לבין מציפים אחרים. סתם הורס...

מורןLA

New member
בסדר....

יניבוש - אני מבטיחה למחוק פעם הבאה - דווקא חשבתי שזה משעשע...

Yaniv-DC

New member
תקראי את ההודעה שלי

"קצת שפיכה". שופכת אור על העצבים שלי...

Yaniv-DC

New member
לא. זה זיון שכל.

זה חבורת אנשים משועממים שהחליטו להפיץ את "תורתם" המצוצה מהאצבע (וכאן הזמן לקרוא למרמלד לחלק גם להם מוצץ). כת כורש אחת כבר הספיקה לעולם, לא צריך עוד. הגיע הזמן שהעולם כבר יקיא את נביאי השקר האלה מתוכו (אם הנהלות הפורומים השונות לא עושות את זה, אז ננסה לפנות לעולם...). אויש... דברים כאלה מרתיחים לי את הדם כמו ששום דבר אחר לא מצליח...

למעלה