חיי מדף

e_male

New member
חיי מדף ../images/Emo63.gif

כמו סוכריה על מקל עם ציפוי מרציפן עטופה בצלופן מחכה שילקקו אותה עם אלף סוכריות על המדף היא יצאה מהמפעל מלאה ציפיות ולפחות חמישה טעמים, וציפוי מרציפן עטופה בצלופן מחכה שילקקו אותה. סוכריות שבאו אחריה כבר נלקחו מהמדף אז איך זה שהיא עוד שם. מחכה עם סוכריות חדשות, אולי הפכה לקצת דביקה, אולי אינה מספיק מבריקה. אולי היא קטנה מהאחרות, האם זה יכול להיות? שהיא טובה פחות? כמה עוד תצטרך לחכות, עם ציפוי מרציפן, עטופה בצלופן, עד שילקקו אותה.

טל קר

New member
השיר יפה, אבל יש לי בעיה עם המסר

סוכריית המרציפן הזו פאסיבית. לא פלא, כי סוכריה היא פאסיבית. היא יושבת ומחכה למישהו שילקק אותה או יבחר אותה. אנשים לא חייבים להיות כל כך פאסיבים וחסרי אונים בקשרים שלהם. הם יכולים לבחור מי ילקק אותם, הם יכולים לנסות לפתות מישהו ללקק אותם, הם יכולים לנסות למצוא מישהו אחר ללקק אותו. לאנשים יש אפשרות להשפיע, להבדיל מסוכריה, על הזמן בו הם יצטרכו לחכות עד שילקקו אותם. אני רואה את זה בעוד הודעות שלך שמשדרות תחושות של יאוש, פאסיביות (אחד שהדברים קורים לו והוא משקיף מהצד במקום לדאוג שהם יקרו) ושל חוסר אונים. וזה חבל. זה ממש לא חייב להיות כך! כפי שכתבתי לך בהודעה קודמת, אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו.

e_male

New member
דו"ח מצב קיומי 20.10.01

הערב ראיתי אמריקן ביוטי בפעם הראשונה. לא ידעתי שיהיה בזה שום דבר על הומואים אבל היה. חשבתי שזה על התפרקות המשפחה אז אמרתי לאמא שלי שתבוא לראות, לאור מה שהיא עוברת כרגע גם. זכרתי שאמרו שזה סרט טוב. כל הקטעים על הומואים וחשבתי מה היא חושבת לה בראש עלי, שצופה בזה. בטח עבר לה בראש על כל הפעמים שהיא שאלה עם אני הומו והכחשתי. וסרבתי לדבר אפילו על זה. בטח שאלה את עצמה שוב לגבי בלב. גם אני שאלתי. אין לסרט הפי אנד ולכן אהבתי אותו. אני מרגיש שלחיים שלי לא יהיה הפי אנד. אמא שלי חשבה שזה חרא של סרט. זה הזכיר לי את הסרט "אושר". היה לי כזה מחנק בגרון אחרי שראיתי אותו, הערב רק תהיתי אם היו עושים סרט על החיים שלי זה היה יוצא יותר משוגע מאמריקן ביוטי... אין לי אף חבר טוב אחד בעולם. בית הרוס. חסר נסיון. אדיוט מושלם. מנקודת הראות שלי הדבר היחיד שטוב זה שאני רואה כמה החיים יפים. ושוב, הקבלה לסרט. לא עושה כלום לשינוי החיים שלי רק מתבונן בהם כאילו הייתי מחוץ לגוף, מטייל לידי ונותן הערות וביקורת הורסת. אם הייתם מראים לי בגיל 10 איך יראו היום החיים שלי עוד 13 שנה הייתי בוכה. אני מפחד להראות לעצמי את החיים עוד 10 שנים. אני שונא את המצב שאני לא מסוגל לקום ולשנות הכל. ובלי זה זה בלתי נמנע שדברים ימשיכו להתפרק בכל הכיוונים כמו ספינה עם יותר מדי חורים. ושוב כל בוקר להעמיד פנים מחוייכות, מסכה שהכל בסדר. שוב אני השקר של עצמי, זה שמחייך ואומר שלום מנומס ומשתדל לשמור את הכביסה המלוכלכת בתוך הבטן. ויש כל כך הרבה כביסה, והיא כל כך מלוכלכת. ברור שתמיד יכול להיות יותר גרוע. אבל אני הכי טוב בלרחם על עצמי. איך מתחילים לתקן משהו כל כך רקוב מהיסוד. עוד שנת לימודים. עוד פעם לגרור את עצמי עם המסכה. לילה טוב ובהצלחה.

~Gal~

New member
שלום לך ../images/Emo39.gif

קודם כל - אין לך מושג כמה שאני מזדהה עם חלק מאד גדול מדבריך. לגבי הסרטים אמריקן ביוטי ואושר - סרטים מדהימים לדעתי. רציתי להגיד לך שזה כל-כך קל להקלע לתחושות שאתה חש היום. אני יודעת. אבל זה אסור. ואני יודעת שלפעמים מאד קשה לקום ולשנות הכל, ויותר קל פשוט להסתכל על עצמך מהצד ולראות איך החיים חומקים מבין האצבעות. ולדעת שיש לך את היכולת, אבל אין מה שיקים אותך להראות את זה לעולם, זה מאד מתסכל. אני חושבת שעצם העובדה שאתה מודע למצב שבו אתה נמצא - זה כבר חצי דרך. אתה חייב לנסות לעזור לעצמך. זה יכול להתחיל בקטן, אבל זה חייב להתחיל איפשהוא. אם אתה לא מסוגל להקים את עצמך - אתה חייב למצוא מישהו שיעזור לך לעשות את זה. זה יכול להיות חבר טוב או מישהו שאתה סומך עליו. ואם אין - זה יכול להיות איש מקצוע. כי לי יש את התחושה שיכולת לא חסרה לך. אתה רק צריך קצת עזרה. זה הכל. מאחלת לך המון המון הצלחה. והמון אהבה (זה מאד מאד עוזר. ואני יודעת שאתה יודע את זה) וכל טוב מכל ה-

MARMELAD

New member
אימייל יקירי

אתה כנראה מפספס משהו - החיים שלך הם שלך. אתה מחליט מה לעשות איתם ואיך לנווט אותם. אני יודע שזה נורא קשה ומתסכל ומבלבל אבל ביום שתחליט לאהוב את עצמך אז כל העולם יאהב אותך העולם הוא בעצם השתקפות. איך שתתייחס לעצמך - ככה ייתייחסו אליך . תחיה שמסכנות - ימסכנו אותך תחיה באושר - ישמחו בשבילך משוואה פשוטה לוגית, אבל קצת מסובכת לביצוע איך מתחילים לאהוב את עצמי ככה סתם...? מתרגלים, חמוד, זאת כל התורה על רגל אחת. קונים לעצמך מתנות מחייכים לעצמך בראי אומרים רק דברים טובים על עצמך בלי לפחד מה יגידו ממלאים את המאגרים בבטחון עצמי גם אם קצת מזויף לובשים מסיכה של "אחד שטוב לו" ולאט לאט המסיכה נדבקת לפרצוף והופכת להיות אתה זה כמו ניתוח פלסטי רק בלי כסף ואתה - לא טיפש לא מסכן לא מעפן קח את כל מה שטוב בך ותסתכל על עצמך טוב טוב תתרגל להעריך את עצמך וכל העולם יעריך אותך וכשאתה בא מאהבה עצמית פתאום מתחילים איתך ברחוב פתאום סלקטורים אומרים לך שלום פתאום הציפורים מצייצות רק בשבילך פתאום אתה יודע לרקוד פתאום אתה מוצא אהבה הכל. הכל, וזה רק תלוי בך. וכל מה שתרצה- אני, וכל חברי הפורום המקסימים.. כאן. כי אנחנו היינו פעם איפה שאתה היום.

דרור22

New member
נותרתי ללא מילים (וזה די נדיר)

מאחל לך כל טוב (האמת יש לי המון לומר אבל אני לא יודע איך) גם אני הייתי שם, ואתה לא יודע איך אני מזדהה עם כל מילה שלך אבל לשבת ולחכות שמשהו ישתנה בלי לעשות דבר????? קח את עצמך בידים תמלא את מאגרי האנרגיה (שהתרוקנו מלשבת ולרחם על עצמך) ותשנה את כל מה שמפריע לך !!! (למרות שהתשובה קצת צבועה בגלל שאני עדיין בארון כלפי רוב העולם אבל אני עובד גם על זה) אני (ואני בטוח שגם חברי הפורום) פה בשביל לעודד אותך רק תזכור שאתה לא לבד כמו שאני זוכר שאני לא לבד בהמון אהבה והזדהות דרור

לא יזיק לנו מעט צחוק ..(מומלץ)

נסעתי לאט בכביש, וראיתי משהו מעשן חשיש. לא יכולתי להתאפק, הוצאתי אצבע, ושמעתי אותו צוחק. אחרי יום ארוך כדי להוריד את כל הלכלוך אלך למקלחת לנגב את התחת. על גופי הרטובזרם חזק, המוריד ממני את כל האבק. יש לי מן הרגל שבכל בעיה צריך לטפל, לקחתי סבון השוטף כל אבון, זה היה האחרון. אני יודעת שהוא סלח כי נתן לי להתקלח ולהוריד את הכל הריח:) מעכשיו יום חדש, לא נשארתי בחוסר מעש, כי אחרי המקלחת הכל נשטף הוא סלח, והאבון נשכח :) אשמח לשמוע תגובות:) מיכל:)

MARMELAD

New member
באמת לא יזיק לנו לצחוק

אבל גם לא יזיק לנו להבין על מה השיר הזה מדבר ומה זה אבון

DJNYC

New member
../images/Emo6.gif אחחח מרמלד - אתה מצחיק

באמת לא הזיק לי לצחוק ואפילו לא קראתי את השיר עדין.

אבון זה כמו חט..

השיר מדבר על הוצאת אצבע באמצע הכביש ורגשות אשמה על כך, כדי שהכל ישכח אכנס למקלחת לעשות מן חשבון נפש עם עצמי שם הוא (אלוהים) יסלח לי. DJNYC תקרא את השיר :) מיכל:)

למעלה