חיי חי חי חי חי

JACKASS 4 LIFE

New member
חיי חי חי חי חי

לא יודע אם אפשר לקרוא לזה ג'אקס אבל זה ממש מצחיק....

REAL boy

New member
אחי נראה לי שהקישור לא עובד...

אבל אני כבר ראיתי את זה

omni96

New member
אבל מזה?

מזה ציימן מתפוצץ ? איך קיבלת את הפציעות ? כל הכבוד בכל מקרה ! Kill Yourself !

JACKASS 4 LIFE

New member
אופס שכחתי לבדוק תגובות...

אז ככה אני זה לא זה שבתמונה! ומה שקרה לו זה שבנינו רמפה ממש גבוה וצריך ממש מהירות בישביל לקפוץ אותה אכשיו בימקום כל פעם להיתעייף החלטנו לקרוא לחבר עם טרקטורון ושיסחוב אותנו... שכל פעם ניתפוס מהירות בלי להיתעייף... אקיצר חבר שלי סחב את זה שבתמונה פיתאום הוא איבד שליטה הסקייט עף והוא מתוך אינסטינקט המשיך לתפוס בטרקטורון עוד איזה 5 מטר וכולו ניגרר על אספלט... דרך אגב מי שרוצה תסירטון הוא אצלי במחשב אז כנסו אליי לאיי סי קיו כתוב בכרטיס האישי...

Ocean Born

New member
אילו אנשים מפגרים יש בנט (נצל"ש)-

אוי, תקלטו את הפיגור של כמה אנשים משועממים, חסרי חיים, פתטיים לחלוטין ו..חסרי חיים!
אותי אישית הם פאקינג עצבנו..!
אז הגבתי לבני זונות חסרי החיים.
Skateboarder's suck - ככה קוראים לאתר המעצבן והמטומטם. אני ההודעה האחרונה ocean born שמי. ואוי...קלטו את זה: What Is This Place? It has been said that "Genius flows from the Skateboard industry" Well, stupidity sure as hell leaks out of skateboarding's ass-crack every once in a while also. SkateboardingSucks.com is here to report, discuss and make fun of all of the bullshit and media surrounding skateboarders and our self-built industry. There are countless individuals, organizations and corporations that are trying their best to sneak into skateboarding's back-door and grab a pile of cash. We built our own businesses and lifestyles from the ground up and we don't need or want you. No censorship and no industry relationships to protect. We're here to let you know what sucks. וובקשה חברייי תגיבו!
יוווו הבני זונות האלה עצבנו אותי!
נו, שיהיה שלכם
קרנוצ'קע

BiAAcH

New member
איזה סתומים...

אלו סתם חנונים אמריקאים שמקנאים בסקייטרים כי הם כאלה כלים ומשיגים פול בחורות, הם סתם דפוקים, וכמו כל אתר שנאה אחר (חוץ משנאת פופ), ממש לא צריך להתייחס לזה, פאקינג גאייס...

AdShEaTaKoRe

New member
תכלס אחי....

בדרך כלל האנשים מגנים, מבטלים ומפחדים ממה שהם לא מבינים... אה ובקשר לג'קאס פור לייף - נייס אחי, אני מנחש שזה מסקייטבורד??? ואיך בדיוק זה קרה ואיפה?

למעלה