חיי האהבה שלי

JackRabbit

New member
חיי האהבה שלי

מה שלומכם?
אני בן 25, מחשיב את עצמי כבחור שנראה טוב, מטפח את עצמי לעיתים קרובות, איש שיחה נעים ולא ביישן. אני לא חושב שיש לי בעיה עם עצמי מהבחינה הזאת ומהסתכלות על אחרים אני יודע שאני כריזמטי, יש לי פאשן לחיים.
העניין הוא שכבר תקופה ארוכה אני רואה שבחורות מתחמקות ממני או לא מוצאות בי עניין אחרי דייט ראשון (למרות שלעניות דעתי הוא הלך טוב), או שבחורות מבהירות לי שהן לא רוצות איתי קשר רציני (טוב, זה קורה לעיתים הרבה פחות קרובות אבל אלו 2 האופציות היחידות מהשנים(!) האחרונות)
אני לא מרבה לצאת כי אני עסוק מאוד בעסק ובלימודים, אבל כשיוצא לי להכיר בחורות הן כאילו מקבלות עלי רושם שונה אחרי שאנחנו יושבים ומדברים במשך שעה. אולי אני אומר משהו לא בסדר, אולי אני מקרין משהו לא טוב, מה שכן אני לא הבחור לשפוט את עצמו כי אני לא אובייקטיבי מספיק.
אני עובד עיצות. אשמח לשמוע לעצתכם

תודה ושבת שלום :)

תהיה נקי.

שים אפטר שייב ומעט בושם. צחצח שיניים תתגלח. תסתפר יפה.
ותתלבש עם חיוך.

מאיה לי8

New member
אבל

הוא כבר ציין שהוא מטפח את עצמו לעיתים קרובות,האם לא די בכך להסיק שהבעיה היא לא בהיגיינה האישית שלו?

astyle

New member
תתמקד בהן

מההודעה שלך מתקבל הוייב שאתה מאד מרוכז בעצמך.. נסה לשאול בחורות שיצאת איתן בעבר ועכשיו כבר אין ביניכם קשר מה הן הרגישו בדייט איתך.

Hermineh

New member
זה יכול להיות הרבה דברים והחשש שלך

מוצדק אם קורה באופן שיטתי שבנות לא מעוניינות. אבל מאוד קשה לשפוט מה אתה בדיוק עושה נכון או לא עושה נכון.
קודם כל תן לעצמך חזוק חיובי על זה שאתה שואל "מה אני עושה לא בסדר". זה כבר מראה שחשוב לך לבדוק לעומק ולשפר דברים אם יש צורך בכך.
אבל בלי לדעת פרטים מאוד קשה לשפוט את המצב. לפעמים זה פרט שולי לחלוטין שאתה לא שם לב אליו. למשל, יש לי חברה שספרה שהיא נפגשה עם רווק בשנות הארבעים שלו. חמוד, חכם, אבל היא סיפרה שמדי פעם הוא מעוות את הפה בצורה מוזרה בלי לשם לב. זה כל כך דחה אותה שהיא לא רצתה לראות אותו יותר. או שהיה אחד שהתכופף וגרד את הבהונות באמצע הארוחה.
כשהיא סיפרה לי את זה חשבתי לעצמי שאם היא רק היתה מעירה לגברים האלו על מה שהם עושים היא היתה עושה להם טובה גדולה והם בטח היו מפסיקים עם זה.
לאחרונה שמעתי מחברה על גבר שהגיע לאסוף אותה מדירתה והוא בקש להשתמש בשרותים. הברז אצלה עושה רעש של שריקה כשהמים זורמים. הבחור יצא מהשרותים והיא פתאום קלטה שהוא לא פתח את הברז, כלומר, לא שטף ידיים והיא כמובן ביטלה את הדייט עוד לפני שהוא התחיל.
נתתי את זה כדוגמה, אבל יש לי עוד המון דוגמאות כאלה. דברים קטנים קטנים שעושים את ההבדל בין דייט מדהים לבין זה שהבחורה לא מעוניינת יותר.
אולי בכלל הכל בסדר ואתה שרמנטי ונפלא אבל אתה פשוט נמשך לבנות שפחות נמשכות אליך ומכאן נראה כאילו אתה נוחל חוסר הצלחה עם בחורות למרות שזה מדד לא נכון.
בקיצור הכל יכול להיות. בלי לבדוק לעומק אי אפשר לדעת.
הכי טוב לדעתי בתור התחלה זה לבקש חוות דעת של בחורה - עדיף אחת שלא תחשוש לתת לך פידבק אמיתי - גם שלילי.
אולי אפילו כמה בחורות, לא חייבים להסתפק באחת. בקש ממישהי שתצא איתך רק למען הפידבק ושניכם תתנו לשניכם חוות דעת על הדייט. כדי שזה יהיה יותר קל אפשר להסכים מראש ששינכם חייבים לתת פידבק של 3 דברים חיוביים שבגללם הייתם רוצים לצאת שוב אחד עם השני ומנגד, 3 דברים שליליים שבגללם לא הייתם רוצים להפגש זה עם זה בשנית.
זה ממש לא בושה להיפך. אני חושבת שאישה שמחוברת לעצמה תבין אותך מאוד ותסכים לזה אם יש לה זמן.
אפשר גם לבקש אולי מדודה, או אחות או אמא של ידיד. מישהי רצינית וחכמה שתקח את הבקשה ברצינות ותגיד לך מה היא חושבת/מרגישה בחברתך.

SilentLight

New member
ג'ק שלום :)

ראשית אומר שאתה מודע לעצמך וזה נפלא.
כמו שתגובה מעלי כבר אמרה, יכול להיות שאתה צריך להשקיע יותר בלהתמקד בצד השני. השתמש במודעות הזאת שלך
"לקרוא" את מה שעובר על הבחורה שממולך. מעבר לזה ככל שתתעניין בה ותתן לה את הבמה, כך יהיה לה פחות זמן לנתח כל מילה שלך!

נסה לראות אם דווקא ההשתדלות שלך והביטחון העצמי לא יכולים להיראות מאיימים בעיני הבחורה.
בעוד לגרום לבחורה ביטחון יכול להיות להיות האס שלך, אם היא תפרש אותך בתור אחד שמשתלט על השיחה\דייט\כל מה שקורה מסביב זה עלול להרתיע.
בתת מודע שלנו אנחנו לא אוהבים זאת ומפחדים שיבטלו את מי שאנחנו.

אני מאחלת לך בהצלחה ודייט לוהט ממש בקרוב

Shamy

New member
יכולות להיות 1001 סיבות

תספר על דייט אחד שהיה

תשמע יכול להיות שאולי אתה משתחצן מדי
אולי אתה עסוק בפלפון מדי (אני אישית הלכתי הבייתה עם מונית באמצע הדייט אחרי שביקשתי מהבן אדם פעמיים לשים את הטלפון בצד כי זה חוצפה בעיניי)
אולי אתה לא מתלבש מספיק טוב בדייט
אולי אתה לא שואל עליהן
אולי אתה לא זורם בשיחה אלא תקוע על נושא אחד בלבד
אולי אתה יותר מנסה "ליחצן"/"למכור" את עצמך כמוצר (גם זה קרה לי בדייט אחד ופשוט חשבתי איזה פוץ )
אולי אתה לא אוסף את הבחורה מהבית ולא משקיע?
אולי אתה חושב שזה תפקיד של בחורה להעריץ אותך או משהו וזה הוייב שאתה משדר
אולי יש לך ריח רע ממש מהפה?(לא בחורות לא יגידו לך אבל תמיד כדאי לבדוק את העניין גם על זה פסלתי)
אולי אתה פוגש בחורות שגרות רחוק ממך ואז זה מראש לא מתאים להם?
אולי אתה נדבק לטיפקאסט שחושבות שאתה משעמם?(אולי אתה חנון ואתה מחפש בחורות מדהימות ולא כאלה חנוניות ? ..או ההפך..)
אולי אתה מראה יותר מדי סימנילחוץ חתונה? אם כי אני בספק..
אולי ההפך?(אולי אתה מראה סימנים שאתה ממש לא רציני? ובחורות רוצות מישהו לקשר רציני)
או שאולי פשוט מראש אתה אומר שאתה נורא עסוק ומשדר מראש שאין לך ראש לקשר רציני ולכן בחורות דוחות אותך על הסף כי זה נשמע תירוץ די עלוב
אולי אתה מציע דייטים שהם מתקמצנים מדי או משהו כזה? (מישהו פעם הזמין אותי לקפה והתכוון לקפה הזה של ה3 שקל שיוצא מהמכונות האלה שכל הסוכר תמיד שוקע בתחתית או דייט שדרש ממני תשלום על דלק כי הוא בא באלפא רומאו כשהוא יכל לקחת אוטובוס אף אחד לא ביקש ממנו להגיע ברכב...בטח שלא רכב יוקרה)
בקיצור...יכולות להיות מיליון סיבות

עצתי..פעם הבאה שמישהי דוחה אותך בדייט תגיד לה..בכנות עם יד הלב ני באמת רוצה לדעת למה זה חשוב לי לדעת

שלום

חפש קשרים לא בדייטים אלא במסגרות כמו חוגים ואוניברסיטה. צור קשרים מתוך חיבה ואהבה, ולא באופן מלאכותי רק כדי להכיר. היה טבעי ואמתי ותן מעצמך הרבה דאגה ואהבה כנות, מלים טובות ומעשים טובים, ואז תצליח. בנוסף גם צריך למצוא את המתאימה.

למעלה