חיימ'שלי

חיימ'שלי

"שיואו", אומרת חמוטל בזמן שהיא מביטה במראה, "נמאססססס לי כבר מכל הגברים החננות האלה! אני צריכה שמישהו יעשה לי בצפר כמו שצריך! וסעמק ערס עם החצ'קון הזהההההההה!"
נופרוש, חברתה הטובה ביותר, עומדת לצדה, מביטה גם היא במראה ומורחת ליפסיק אדום מנצנץ על השפתיים המנופחות.
"אז יאללה כפרה, תמצאי לך ותביאי בדרך גם לי".
"נראה לך! קודם אני אמצא לי ועד שאני אתעסק איתו ייקח זמן, מאמי", עונה לה בחזרה.
על המיטה זרוקות שתי שמלות מנומרות זהות, קצרות מדי ושקופות מדי. על הרצפה זרוקים שני זוגות של נעלי עקב שחורות בגובה 35 ס"מ, לא פחות.

הן ממשיכות את הדו שיח שעתידו להקים ראשי ממשלות משנתם באמצע הלילה עם זיעה קרה על המצח:
"איןןןןןןןןןןןןןן", צורחת חמוטל בהתלהבות, "מאז שקראתי את חמישים גוונים של אפור אני כללללללל לילה רוצה לקבל מכות בטוסיק וואייייי ונעשה מלא בידיסימי!"
"תפסיקי לצרוח יא מפגרת", מחזירה לה נופרוש, "את רוצה שהשכנים שלך יחשבו שאת סאדומאכית?איככככ יא גועל" חמוטל מנענעת בראשה לשלילה.
חמוטל ממשיכה "נוווו, אבל מאמי, הוא עשיר רצח וחתיך אש ויאללה מה אכפת לי קצת להיות ילדה רעה שלו, אני אעשה ממנו סוכר!"
שבוע אחרי, שיחת טלפון בין חמוטל לנופרוש:

חמוטל: "את לא מבינההההההההההההההההההה"
נופרוש: "מההההההההההה, עשית מילוי בציפורניים, חיים שלי?"
חמוטל: "ברור שעשיתייי, אבל את לא מבינה מה היההההה"
נופרוש: "נוווווו"
חמוטל: "פגשתי את כריסטיאנו גרייוש!"
נופרוש: "אה?"
חמוטל: "דוגרי! ואת לא מבינה, הוא אינטליגנטוס ויש לו כסף ואת חייבתתתת לראות אותו כבר!
נפגשים במועדון מחר!"
נופרוש: ברוררררר חיים שלייי איזה כיףףףףףףףףףףףףף

מחר במועדון:
נופרוש וחמוטלוש לבושות שתיהן בסט שחור מבריק הכולל חולצת בטן וחצאית מיני. שתיהן על עקבים. לא אותם העקבים מהפעם הקודמת, אלא חדשים, בערך באותו הגובה.
הן צועדות יחד אל עבר כריסטיאנו גרייוש.
כריסטיאנו גרייוש מתקרב. חמוטל, שהפכה להיות חמוטלוש מתרגשת, היא רואה שהבחור עומד לבד, משחק עם השעון הנוצץ שלו. כל ליבה נמלא ציפיה.
כריסטיאנו גרייוש: "וואייייי, איזה יפה את חיים שלייייי, יותר מהתמונה.
חמוטלוש: "בא לך דרינק, מאמי?"
צחי: וואלק יש לי מלא בוכטות כאן, נראה לי שנשתה כלללל הלילה מאמוש, ואני אפניק גם את חברה שלך! איך קוראים אותה?"
נופרוש: חחחח אני נופרושששששש, היושששש

השלושה נהנים. המוזיקה רועשת בדיוק בווליום שמחריש את האזניים בדיוק ליומיים שלמים ואז מחזיר אותן למצב תקין. איכשהו. מדי פעם מפליק צחוש על הטוסיק של חמוטלוש. היא נהנית. הוא נהנה. נופרוש רוצה גם. לא ברור לה בדיוק מה.
חמוטלוש יודעת שייצא לה משפט מלא אינטליגנטוס ולוחשת באזנה של נופרוש: "יאא זה מזה כיף הבידיסומי הזההההה"

(יש לציין שהדמויות מומצאות לחלוטין, ואין הכותבת מתכוונת לפגוע בשום נופר או חמוטל!)

G מאסטר

New member
אם זה לא היה עצוב , זה בטח היה מצחיק

ש 70 אחוז מהנוער וחלק גדול מהבוגרים מדברים ככה..ואף חישבים כך.

הקטע לכשעצמו : מצויין..מלא הומור וכתוב לעילא .
שאפו כרגיל צועניה :)

מראקי

New member
מעלפות

״יאא זה מזה כיף הבידיסומי הזההההה״

תכלס צודקות.

HappilyMarried

New member
אין מספיק שגיאות דקדוק!

אני מניחה שגם בכח לא תצליחי לגרום לעצמך לכתוב "אני יעשה" "אני ימצא" וכו,
אך כאשר חמוטל אומרת "קודם אני אמצא לי ועד שאני אתעסק איתו " זה לא נראה לי מספיק אמין!

A לוןA

New member
האמת

שהספר כתוב באמריקאית- אבל ממש לא ברמת התנסחות גבוהה בהרבה ...

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
חיוך של בוקר.

DogsPCI

New member
אני קונה - בטוח!!! :))) זה מעלה לי את הביטחון העצמי :))))

Whip

New member
מצוין

קלטת בדיוק את חמוטלוש חמוטלוש וצחוש גרייוש

מן הסתם ב-90%, או ב-99%, הסקרנותוש תגמר בדיוק כך - בתור משהו מדליק ברמת המשחק
שלפחות יוריד את רמת העויינות של רוב האוכלוסיה כלפי העוסקים האמיתיים במלאכה, כי בכל זאת הרי הם יודעים עכשיו מה זה בידיאסמוש, וזה לא כזה נורא...
עדיף חיוך מבין ושותף לסוד מאשר סקילה באבנים, אני אומר

matteryou2

New member

פעם ראשונה שאני מסכימוש ורואה מה יצא טוב מגוונים של אפורוש

למעלה