חיים

חן (*_*)

New member
חיים

דווקא, לחיות ! כמו במלחמה , מראות קשים..... פיגוע רודף פיגוע.....פצועים.הרוגים..... ריח המוות נישא באוויר......וגם....... ..הפחד..........החרדה....... ו.......הרצון העז לחיים ..להינות מהחיים- אולי "בדווקא", לנצל כל רגע רוצה לחיות !!! ובתוך כל אלה......... התפוצצויות של.רגש, גועשות, רוחשות, מאירות, מזרימות בי חום, תשוקה, חיות, ולהט. אני כמו אם הכמיהה לנתינה אני ילדה, הצמאה לאהבה........ אני אור, יוקדת מאושר. אני- אישה ברמ"ח אברי, רוצה... כמיהה... ..ל...אהבה. להיות איתך, כמו גלגל מאוחד, כמו ....בשר אחד...... כמו סערה ביום קיץ חם, כמו שניים- גוף ולב אחד !!!

אכול ושתה,כי מחר נמות ?

אני מכיר את התופעה,מקרוב. אימי סיפרה לי,בזמנו שבתקופת השואה כשהיא מתגלגלת מכפר לכפר עם אבי ובכל פעם,זהותם היהודית מתגלה.. הם פיתחו מנטליות זהה חייה,ובכייף-כי מחר תמות. הרבה סיפורי אהבה מזדמנים היו שם הרבה ספונטניות,שאחר כך,איבדה

חן (*_*)

New member
אכול ו.............כי מחר נמות?

והאם אתה יכול לערוב למישהו שלא? הן כמו ברווזים נעים בשורה ביריד אנו כאן חיים כלוח קליעה למטרה וידוע זה מכבר, שבעיתות לחץ וסכנה גדלה הכמיהה למיצו החיים ולמימוש האהבה וכך, כעבור תשעה חודשים, יש גם הגברת הילודה

חן (*_*)

New member
אופסססססססס... וכמתכונת פאנק../images/Emo8.gif

השירים האחרונים- גבר ואישה חשיפה חיים האם אינם ראויים לטאג ליין? (פאנקי, האם אני תלמידה טובה?
אוהבת אותך יקירה
)

חן (*_*)

New member
רק??????? אין בעייה ../images/Emo3.gif

חששתי שהמחיר יהיה הרבה יותר כבד, נרגעתי

*pank

New member
לא רק שאת תלמידה טובה ../images/Emo140.gif

אלא עלית על מורתך, אהבתי את השכלול מעכשיו גם אני הולכת על שלשות. אוהבת אותך לא פחות, אשת חיל יפה.

את שקט את../images/Emo9.gif

אני כבר עשיתי לך שלישיה ואת בקושי מניקה אותם כעת,ממתין לצרור שירי אהבה

danistar

New member
לפי איך שהחיים במדינה הזו נראים

איזו גישה אחרת אתה יכול להציע ??

חן (*_*)

New member
דני

מיום ליום, באין ברירה מחלחלת המציאות לתוך התודעה ועם מציאות שכזו, מה נותר לעשות? לחיות כמו שאני באמת רוצה

למעלה