"חיים"

Bad life1

New member
"חיים"

הכל מסתבך אני לא יודעת מה אני עושה? מי אני? מה עובר עליי? התחלתי לעשן סיגריות למה? שתיתי למרות שאסור לי בגלל הכדורים עישנתי סמים ואם כל זה לא מספיק אני גם בהתלבטות לגבי הנטיות המיניות שלי אני מפחדת לגלות שאני לסבית או דו מינית אני לא רוצה להיות כזאת אין לי בעיה עם אנשים כאלה אבל יהיה לי קשה לקבל אתזה וגם למשפחה שלי יהיה קשה לקבל את זה ואני בספק אם בכלל הם יקבלו. אני נעלמת כל הדברים האלה זה לא אני. אני וחבר שלי נפרדנו אבל זה לא כזה טוב כי אני רוצה אותו הוא היה היחיד שרצה אותי והיה איתי ולא היה אכפת לו מה כולם אומרים עלינו ועכשיו אני בטוחה שאף אחד אחר לא ירצה אותי. אני רוצה לבכות אבל אסור אני רוצה לצעוק אבל אסור אני רוצה לחתוך אבל אסור אז מה מותר?????? יום חמישי אני הולכת לניידת של עלם יש שם מתנדבת אחת שאני מדברת איתה אולי איתה יהיה לי יותר קל לבכות

אחריות

הי יקרה,
קראתי את מה שכתבת ונראה לי שחשוב דברים שתלות סדר בין הדברים:
יש דברים שתלויים בך ושיש לך השפעה עליהם - כמו השימוש בסמים ובאלכוהול. זו לר גזירת גורל, את בוחרת להשתמש בהם ולסכן את עצמך. בעיני זה חבל.
יש דברים שלא תלויים בך - כמו הזהות המינית שלך. הרבה צעירים וצעירות מתלבטים בזהותם המינית בשלב כזה או אחר, לא צריך להיבהל מזה וגם לא חייבים להחליט כרגע. אפשר לתת לזה זמן, לבדוק, לבחון, להרגיש ולהתנסות...
את שואלת מה מותר? מותר להיעזר באחרים, מותר לעשות ספורט כדי להירגע, מותר לשמוע מוזיקה טובה, מותר לשבת עם חברה ולקטר, מותר כתוב, לצייר, לשיר ועוד כל כך הרבה דברים. יש לך את הניידת, יש לך את ההפוך ויש לך אותנו.
שמחה על ההחלטה להיפרד מהבחור הזה, את יודעת יותר טוב ממני שהקשר הזה לא היה נכון בשבילך.
אנא ממך - קחי את עצמך בידיים. הרבה דברים תלויים בך.
רותם

Bad life1

New member
החיים שלי

אני מנסה לא לגעת באלכוהול ולא בסמים אבל שזה כלכך קרוב אליי זה קשה. כמו שכולם יודעים בגן מאיר יש הרבה ובזמן האחרון אני נמצאת שם המון. נכון שאני והוא לא חברים יותר אבל עכשיו בא אחד אחר יותר גרוע יותר מסוכן אני לא יכולה להרחיב כי אני מפחדת שיש לכם איזשהו חובת דיווח אבל ביום ראשון אני ידבר עם נועה מההפוך ונראה מה יהיה הבעיה העיקרית היא שהבן אדם הזה הוא גם שכן שלי וגם מוכר במשטרה. אני לא מבינה איך כל האנשים האלה נדבקים בי וכל הזמן אני מסתבכת במשהו יותר גרוע.

אחריות

הי יקרה,
אני שוב מחזירה אליך את עניין האחריות.
זה נכון שיש סמים ואלכוהול בגן מאיר, אבל את זו שבוחרת להסתובב שם ואת זו שבוחרת אם להשתמש בזה או לא.
אותו דבר לגבי הבחורים שאת בקשר איתם. יכול להיות שכל מיני טיפוסים מפוקפקים נדבקים אליך (שווה לנסות להבין את זה), אבל את זו שבוחרת האם להענות להם או לא והאם להיכנס לקשר איתם או לא.
אל תתני לעצמך ליפול לבורות האלה. קשה לצאת משם.
אנחנו כאן, מושיטים יד לעזרה.
שבת שלום
רותם

למעלה