חיים של נותן שירות...

Black Star

New member
חיים של נותן שירות...

להלן קטע קצר משיחה במסנג'ר עם אחד הידידים הטובים שלי: Yaeli says: היום התקשרתי והסלולרי שלך היה סגור idan says: כן, רציתי לדבר איתך על זה - הוא נכבה לי לאחרונה idan says: מה לעשות? ובמילים אחרות - גם אתכם כל החברים כל הזמן "מנצלים" (לא ברוע, כמובן) בגלל העבודה שלכם, שואלים שאלות וכו'? יעלי.

דווקא דיברנו על זה לא מזמן

איזה מעצבן זה שכל מי שמכיר אותך מבקש עזרה בתחום או שמתייחסים אליך כאילו אתה מנכ"ל הרשת. וברוכה הבאה

זה בסדר גמור מבחינתי.

אני חושב שיש לכל חבר את הזכות לדרוש ממך לעזור לו בתחום בו אתה עוסק מכיוון שבשביל זה יש חברים, לא? [אישית אני עוזר לחברים שצריכים עזרה בדברים שבהם אני עוסק]

השאלה היא

אם היא באמת יכולה לעזור לאותו חבר. כבר שמענו על אנשים שציפו מנציג זוטר שיסדר להם חבילה מוזלת, או ממישהי שציפתה שסדרנית באולם מופעים תפגיש אותה עם זמרת שהופיעה שם, ובדרך כלל מדובר בדברים שהם לא ממש בידינו...

אז מסבירים.

חבר שלי בא למסעדה שלי, סיפר לי שהוא לא אכל כל היום. ביקש ממני ארוחה חינם כי אין לו כסף. אני עוזר טבח, לא מנהל. היה אסור לי לתת לו. הסברתי לו שזה לא אפשרי ושאשמח לשלם על הארוחה שלו מהכיס שלי. גם אם הוא היה יוצא משם בלי אוכל, הייתי מצפה ממנו להבין.

Black Star

New member
ברור, אני מסכימה עם זה לגמרי

ואני עוזרת לחברים שלי כל הזמן בכל מה שאני יכולה. מה שהתכוונתי שזה נורא "חודר לחיים הפרטיים". אני כולה מדברת עם ידיד שלי על זה שלא הצלחתי לתפוס אותו, ופתאום זה הופך לשיחת עבודה...

אכן... זה יכול להיות מעצבן.

אבל כמו שאמרתי, מה לא עושים בשביל חברים וידידים...? דברי איתו מה שאת רוצה עם הבטחה לעזור לו אח"כ.

nbw1

New member
חברים זה עוד מילא..

אותם עוד אפשר "לנפנף"
משפחה..זה סיפור אחר, קצת יותר קשה להפטר מסבא שלך שצריך עזרה עם האימייל שלו ב7 בבוקר ולא נעים לו להתקשר לתמיכה הטכנית...

למעלה