חיים רמון אידיוט!

youvall

New member
חיים רמון אידיוט!

צה"ל מסתבר, לפי רמון, מבזבז את השייטת בפעולות ביו"ש... צנחנים/גבעתי/גולני/חי"ר יעודי/הנדסה/תותחנים/שיריון-זה בסדר שהם "בשר תותחים" בשטחים...הם מה שנקרא "פושטים"...אבל השייטת-חלילה! את השייטת צריך לשמור מכל משמר...שלא יעשו חלילה עבודה מלוכלכת.... איך אבא של מישהו בחי"ר "פשוט", איך חייל מחי"ר פשוט, איך מישהו שמתגייס לחי"ר פשוט צריך להבין את המשפט הזה?!? שהוא בר החלפה אבל אנשי השייטת הם קדושים ואסור שהם יפגעו?!? חיים רמון אידיוט, אני קורא לכולכם להיכנס למעריב, לקרוא את הידיעה ולשלוח מכתבים זועמים ללשכת הדביל!

אשרת

New member
וכמובן שלמרון יש ידע צבאי...

יודע את צרכי השעה בשטחים.. על רמון אומרים - אין שכל אין דאגות .

youvall

New member
לא...רמון חבר בועדת החו"ב

הנקודה היא-שגם אם זה מה שהוא חושב...לא אומרים את זה בקול רם-זה עושה דה-מורליזציה לחיילי החי"ר ה"רגיל"... מה גם שאם הוא חושב ככה-סימן שבאמת אין שכל! ואם הוא חבר בועדת חו"ב,אז על זה נאמר אין שכל-יש המון דאגות!

יוֹאב

New member
מבלי להכנס לכתבה

ומבלי לשמוע את מה שהוא אמר, אני חושב שיש לי יסוד סביר להניח שהוא לא התכוון למה שאתם מייחסים לו. כל כך קל להוציא דברים מהקשרם.

אשרת

New member
../images/Emo127.gif מסכימה עם כל מילה שלך.

אם לרמון אין משהו חכם לומר, עדיף שישתוק לפחות ליד התקשורת.

Azazel

New member
ברמה מסויימת הוא צודק.

זה לא קשור ל"דם שווה יותר", אלא לעובדה שיש לשייטת התמחות מסויימת, והיא לא עוסקת בה כלל. הדבר דומה להרבה מאוד מקרים אחרים בצה"ל. תותחנים שעושים קווי חי"ר וכד'. כל זה נובע כמובן ממחסור עמוק בחי"ר בצה"ל, והשקעה מזערית בחי"ר ובכוחות הקרקע בכלל בכל מה שקשור לציודים, מדים וכד'. במקום 5-10 מטוסי קרב, יכולנו לצייד את הלוחמים שלנו במדים ובציוד נלווה הכי טוב, בלי שתמשך הבושה שחיילים רוכשים לעצמם בגדים, ואמצעים כגון ראיית לילה וכד'.

למעלה