חיים קלים...

חיים קלים...

כחמישים אחוזים מבני ה- -25 עד ה-30 אינם חפצים כלל להנשא וללא קשר מחייב . התא המשפחתי השמרני מקבל צורה חדשה ובעצם ללא צורה או `מבנה` מוכר מלפני שנים לא מעטות. התופעה מקבלת תמיכה ותאוצה משכבת הגיל הבוגרת המעדיפים צורת חיים לא מחייבת במיוחד לאחר אכזבת נישואין ודבר זה נותן לגטימאציה שלילית לדור הצעיר ...דעתי אולי היא דעת מיעוט אבל האמת מעולם לא היתה דעת הרוב .חוששני מקריסה אנושית-ערכית העלולה לפגוע אנושות באנושות ... לשיפוטכם !

מזל חי

New member
הימור חד פעמי

מגיע לכל אחד לחוות ולנסות פעם שניה זה אחלה (אצל אחרים כמובן-בהצלחה) אין לי שום דבר נגד נישואים/ניסוים יש לי רק נגד נישואים מתוך אינטרס נטו. שכל זוג צעיר יפקח עיניים וילמד מטעויות אחרים העיקר שינסה להגיע לנישואים הנכונים בלי לחץ ובכיף.

N D R

New member
הפשע של עשורים האחרונים

מישו גנב את התבנית ונתן לגיטימציה לעשרות מליוני מחפשים

דווקא

לא בטוחה שאלה חיים קלים יותר... אולי הם נותנים תחושה כזו...של קלילות חופש...והיום אני כאן ומחר יכול להיות שם.. אבל חושבת שכל אחד..רוצה את התבנית הבטוחה שלו..שמרנית לא שמרנית..במתכונת כזו או אחרת.. שלפחות תישאר שם גם מחר..

מוטעה ולא מדויק...

מה אנשים אומרים איננו בהכרח מה הם עושים. ובפועל 89 אחוז מבוגרים במדינות המערב מתחתן... האחוז אף פעם לא היה גבוהה יותר. אז נכון, לוקח להם יותר זמן,אבל זה נכון גם לגיל ההורות. ורק טוב יצא מזה.

להאמין

כרעיון,זו בחרה אישית היושבת על מעט מאוד עובדות,והרבה ריקנות. אישית נמנע. מה טוב בזה שפחות ופחות נשים הופכות לאימהות בגיל טיפש עשרה? היתי רוצה לקוות שזה ברור מאליו.

d a n i e l s 5

New member
פסימי מידי ....

מה גם שלא ממש נכון ..... לפחות בכל הקשור ל"חזרה לערכי המשפחה" ... אמרתי כבר שאנחנו ברטרו...... והרטרו הוא לא רק באופנה :)

הרבה ערכים

והתחושה היא שבעיקר אלה הקשורים במשפחה די התמסמסו להם... (מוסד הנישואים,כיבוד אב ואם.....וכהנה) עולם (הערכים) הולך ונעלם ... די עצוב

קטי30

New member
אם תיקח ברצינות את כל המאמרים האלה

אכן יש חשש לא רק כבד אלא הרסני במיוחד לכל האנושות בכלל ובפרט.
בזה אני באותו הראש עם חיים רמון "אני לא מתייחסת לסקרים היום הם ככה, היום הם אחרת"

למעלה